Çok endişe var

Kızlar 7 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğin kesesini gördük pazartesi günü de kalp atışını için gidicem çok endişeliyim kimse beni anlamıyor ilk hamileliğim kaynanam boşu boşuna gidiyorsun diyor stres yapıyorsun böyle konuşarak beni çok sinirlendiriyor beraber yaşıyoruz ne zaman hastahaneye gitsem ne gerek var gitme diyor çok mutsuzum çoooook :'( çok stres yapıyorum
Canim stres yapma, bu bebegine cok zarar verir, onlar herseyi hissediyor.. Ayrica kaynana ne oluyor ya salla kadini :KK53:

Benim 2 gün önce gitmem gerekiyordu gidemedm doktorum yoktu doktor gel diyor kafama göre gitmiorm
ee o zaman kayınvaldenın sorunu ne? ben kafama göre gitmıyorum, doktorum yonlendırıyor
demedın mı? demene ragmen bunları yapıyorsa.. ver bı gün agzının payını
ama saglam sekılde ;)

Canını sıkma hepimiz böyleyiz. Onlar bebeklerinin bile cinsiyetlerini doğduklarında öğreniyormuş böyle düşün içini rahatlat. Aranızda kaç kuşak var seni anlamasını bekleme.

Hm anldm cnm hayırlısı
bence sende kasma kendını bebegın saglıkla dunyaya gelecegı varsa gelıyor, benım ılk gebelıgımde korunmamaıza ragmen gebe kalmıstım zamansız bır gebelıktı sonlandırıldı o nedenle.
su anda gebe kalamam sanıyorken hamıle oldugumu ogrendım..
onemlı olan sen hazırsan bu duruma gerısını Allaha havale etmek..

bence sende kasma kendını bebegın saglıkla dunyaya gelecegı varsa gelıyor, benım ılk gebelıgımde korunmamaıza ragmen gebe kalmıstım zamansız bır gebelıktı sonlandırıldı o nedenle.
su anda gebe kalamam sanıyorken hamıle oldugumu ogrendım..
onemlı olan sen hazırsan bu duruma gerısını Allaha havale etmek..
Haklısın cnm elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum

Back
X