Çok etkilenir mi?

Annene şöyle desen, anne bakıcı sen varken gelmek istemiyormuş benimle konuştu. Ben bakarım gelmesin diyorsan yollayayım mı ne dersin desen. Büyükmihtimal ben bakamsm diycek. Kurtulursun kırmadan. Bbkte hiçbir eksikliği olmaz, herkes anneanneyle nüyğmüyor

Söylerseniz sevinirim. Dertlesmek istiyorum

Söylerim ama derdinize çare olacak şeyler değil sadece çemkirip:) rahatlama maksatli şeyler. Size önce annenizi hâlâ çağırıyor musunuz ve o da geliyor mu diye sormak istiyorum.

Hayır iyi bir bakıcı bulmuşken neden gelmesini istiyorsunuz? Hem de siz evde yokken. Bakiciya guvenmeme durumuna karşın kamera koymuşsunuz zaten gözünüz arkada değil. Anneniz de zorla geliyorsa neden bu denklemdeki herkese sıkıntı olacak bir şeyi ısrarla istiyorsunuz? Çocuk, bebek diyip geçiyoruz ama her şeyi anliyor hissediyorlar. Sevilmedigini de hissediyor çocuk. Durduk yerde sevilmemeyi tattiracaginiza etrafinda sadece ona iyi davranan insanlari barindirin.

Her şeyi geçtim sizi mirasindan bile mahrum birakacak insanlarla zaten sizin kendinizin artik görüşmemesi gerekmiyor mu? Kendi yuvanizi kurmuşsunuz, kendiniz de çalışıyorsunuz eşiniz de çalışıyor yani onlarla aynı evde kalmak zorunda kalmak, paralarına muhtaç olmak gibi bir durum yok çok şükür. Sevgilerine de muhtaç değilsiniz. Zaten sevgi verecek olsalar siz büyürken verirlerdi. Artık verseler neye yarar ki zaten vermiyorlar.

2 parça kumaşı getirdik diye söylemeye utanmiyorlar, (ihtiyaçları olsa size kızardım) ama çocuğunuzun rızkından çalmayı sorun etmiyorlar.

Anlamadığım bir şey var bu arada. Biricik oğluna neden kendi yapmıyor yemeği. Sizinki mi kiymetli oluyor? Tekrar söylüyorum ihtiyaçları olsa siz yapin derim zaten. Oğulları evlenince de gelinin burnundan getirecekler.

Zorla fotoğraf çekip eşe dosta torunumla ilgileniyorum havasini atacaklar.
Artık lütfen kimseyi çağırmayın da gitmeyin de. Onlar gelmek isterse arasinlar bir saat siz evdeyken gelsin gitsinler. Ama siz bir şey yapmazsaniz biz burada ne söylersek söyleyelim hepsi boşa gider.

Yani kan beynime çıktı şu an nasıl bir analık nasıl bir insanlık tövbe tövbe kınamak istemiyorum günahına da girmek istemiyorum arkadaş biz niye böyle ısrarla bize zararı dokunan insanın afedersiniz ama kıçını tutarız bilmiyorum...Uzak dur arkadaşım yarın bir gün bu insanların yuvana da zararı dokunur onlar seni ticari görüyor yani .... Kusuruma bakma

Artık tutmuyorum kiclarini. Gorusmuyorum da. Kardeşimin nişanı olmuş bugün. Başkasından duydum. Onlarda benden artık beslenemeyeceklerini anladolar galiba. Haber bile vermediler . Nisan yapmışlar.

Hanım efendi yazdıklarınız yaşayan insanoğlu için gerçekten çok yorucu ,haklısınız yorulmakta....

Sormuşsunuz kızım yarın anneanne arar mı diye
böyle bir karakter aranmaz efendim .
Çıkarın hayatınızdan

Artık tutmuyorum kiclarini. Gorusmuyorum da. Kardeşimin nişanı olmuş bugün. Başkasından duydum. Onlarda benden artık beslenemeyeceklerini anladolar galiba. Haber bile vermediler . Nisan yapmışlar.
Üzülme i
İyi yapmışsın boşver ... Üzülme de inan bazen yedi kat el en yakınından daha yakın oluyor rabbim kalbine göre insanlar çıkartsın sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…