Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben bu elektrik alamama konusunda vicdan azabı çekiyorum. Tamam diğerleri de sorun ama en çok buna takıyorum

Görümcemin, kocası dışında kızı da dahil kimseyi gözü görmediğini anlatmak istedim. Çok örnek var bir tanesini verdim. Aslında bilgi degil kart onlardaydı direk. Bunun da hikayesi var uzun olmasın istedim.
Çok görüşmek istemiyorum ama bu hisler yüzünden kendimi biraz suçlu hissediyorum

Sevmek gibi bi zorunlulugunuz yok bence.
Evet ama mesela beni gıdıklamak istiyor o an eli burundan yeni inmiş oluyor. Rahatsızlık duyuyorum ve gülmüyorum kendimi çekiyorum sonra kötü hissediyorum. Eşimin bana Aldıgı oyuncağı bulmuş ayağında eziyor pis yerlere,sürüyor rahatsız oluyorum. Çoğu zaman olumsuz davranmıyorum. Bastırıyoruö ama ona karşı bu hissim beni rahatsız ediyor

Aslında ben bu elektrik alamama konusunda vicdan azabı çekiyorum. Tamam diğerleri de sorun ama en çok buna takıyorum
Bosver. Görümcemin cocukları var benim cok sevıyordum. Onlara da kayınvalidem bakıyor anne baba ayrı oldugu için zaten boynu bükükler diye üzülüyordum.Ama kayınvalidem napıyordu abuk sabuk laflar öğretiyor sacma sapan sarkılar soyletiyorlardı bana laf sokmak için cocuklara.Çocuktur onların sucu yok dedim ama elimde değil sogudum eskisi gibi içimden sevmek gelmiyor. Bu beyinde biten bir şey.Siz karısmayın eleştirmeyin incitmeyin kötü davranmayın ki davranmasınız zaten onun dısında sevmek zorunda değilsiniz.

Yanlış olanları dile getirsem de ileri boyutu söylemeye cesaretim yok açıkcası
Keşke olsa

Var öyle tipler ölümüne kocacı.Yazık onların cocuklarına valla.Cocugu bile kocayı eve baglamak için yapan tiplerle aynı bunlar. Dünyaya getirip anneanne babaanne insafına bırakıyorlar. Çalışıp cocuguyla da güzelce ilgilenen anneleri tenzih ediyorum tabiki. Anneanne babaanne insafına atanlar derken kastettiğim onlar değil linç yemeyim yok yere

Çocuğa yardımcı olsanız olmaz mı. Bende bunu biraz çekinerek söylüyorum hiçbir mecburiyetiniz yok çünkü Çocuklar o bölgelerini keşfetmeye başladıkları zaman yapıyorlar bu hareketi. Ellerini yıkamasını isteyin mesela her yaptığında doğru lavaboya gidin birlikte ellerini yıkasın ellerinin kirlendiğini söyleyip sürekli yıkarsa belki yapmaz diye düşünüyorum.

Ben hoşlaşmadıgım insanı cocuk da olsa almam evime. Eltimin iki cocugu var. Biri atnı bu sizin bahsettiğiniz kız gibi. Sokakda oynarken ulu orta çişini yapıyor (erkek cocugu) Ve ben onu almıyorum evime. Ablası da tam tersi şeker bi kız. Ablası gelip gider ama oğlanı almıyorum eve. Kim ne düşünürse düşünsün napim.

Buna benzer bir kaç olaya tanık oldum. Konu sahibi tamamen iyiniyetle sizin söylediğinizi yapsa o ilgisiz ana baba ya da bakan kişiler birden panter kesilir sen bizim cocugumuza ne demek istedin vs diye

Evet konulardaki bazı yorumlar yüzünden çok abartmış olabilirim. Kusura bakmayın.
Kötü davranmıyorum ama eşime belli ediyorum sevmediğimi. Gelmesin demem ama eşimle paylaşıyorum düşüncelerimi. Bu içimi rahat ettimiiyor aksine daha da kötü oluyor. Çünkü bence eşim üzülüyor. Bir de ablasını in anneliğini savunuyor.

Bunu yapamam sanırım zaten eşim de müsade etmez

Buna benzer bir kaç olaya tanık oldum. Konu sahibi tamamen iyiniyetle sizin söylediğinizi yapsa o ilgisiz ana baba ya da bakan kişiler birden panter kesilir sen bizim cocugumuza ne demek istedin vs diye
Ben zaten defalarca söyledim çünkü kız rahatsız olmuş gibi elliyordu. Ama takmadılar bile. Eşime dedirttim öyle baktılar. Külot çok pisti ya ondan ya da burada ifade edemiyorum rahat degildi ondan...

O gun kız annesindeydi kayınvalideme geldiler. Hatta kv dedi ki ben poposunu yıka diyorum yıkamıyor wc den çıkınca. Bunu görümcem için dedi. Sevgi patlaması derken bir üye kimse sevmiyor gibi bir şey yazmıştı ona binanen dedim bunu. Dede ve ninesi seviyor ilgileniyor ama cahilce oldugu için böyle.

Son düzenleme:
Ben zaten defalarca söyledim çünkü kız rahatsız olmuş gibi elliyordu. Ama takmadılar bile. Eşime dedirttim öyle baktılar. Külot çok pisti ya ondan ya da burada ifade edemiyorum rahat degildi ondan...
Benim aklıma başka bişey gelmiyor. İç çamaşırı pismiş başka neyden olabilir ki. Niye söyleyemiyorsunuz beş yaşında çocuk sonuçta

Tahmin edebiliyorum. Kayınvalidem de görümcemin cocuklarına aynı o şekilde bakıyor hep o geliyor aklıma siz söyledikçe. Bir kere biz de banyo yaptılar yoldan geldikleri için zavallı cocukların külotları içler acısı haldeydi. Yazık ya vallahi üzüldüm gene

İşte diyorum ya sevmek öpmek koklamak vs. değil. Gercekten sevseler sırtı terli mi külodu pis mi bilirler gerçekten sevseler dogrusu u öğrenmesi için gayret ederler. Örneğin o cocugun poposunu ninesi bir yıkar iki yıkar cocuk bunu öğrenir. O ona yıka der bu buna sen yıka derse cocuk heba olur mesela. Onu demek istiyorum.

Benim aklıma başka bişey gelmiyor. İç çamaşırı pismiş başka neyden olabilir ki. Niye söyleyemiyorsunuz beş yaşında çocuk sonuçta
Yani giydigi şey tam olarak külot degil de külot olmadan giyince arasına kaçıp rahatsız edecek türden bir şeydi. Belki o belki pis olması rahatsız etmiş kızı.
Ben elimden geldigi cesaret ettigim yerlerde beslenme veya temizlikte uyarsam da inada binmiş gibi davranıyorlar. Kayınbabam mesela daha,hevesle abur cubur veriyor. Görümcem görmezden geliyor uyarıları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…