- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.381
- 598
- Konu Sahibi Melahatabla
-
O konularda hiç bilgim yok ki öyle olsa nasıl anlaşılır bilmiyorumNormal bi cocuk mu otizimli olabilcgi geldi aklima siz boyle soyleyince
Sizin soylediginizi israrla yapmiyorsa ne bileyim mesala kirli olan camasirindan da rahatsiz olmamis normal bi cocuk bunlari yapar o yaslarda. Otizim belirtilerini okursaniz bi belki fikir sahibi olursunz ben suphe ettm acikcasiO konularda hiç bilgim yok ki öyle olsa nasıl anlaşılır bilmiyorum
Adıyla seslenince bakıyor mu? Göz teması kuruyor mu? Konuşuyor mu? Konuşması normal mi tekrar sözcükler halinde mi?O konularda hiç bilgim yok ki öyle olsa nasıl anlaşılır bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorumSevmek gibi bi zorunlulugunuz yok bence.
Onu anladım zaten deYapabildiğim ufak tefek şeyleri yapıyorum ama sorun bu degil beni im kıza olan hislerim
Çocugun seveni yok diyen üyeye cevap oalrak yazdım sevgi ile ilgili kısmı. Tamam ama cocugun düzelmesşnden ziyade benim ona olan hislerim beni rahatsız ediyor öncelik bu
Ya o çocuğun bir suçu yok ki, nasıl yetiştirilirse öyle olur biraz da siz ilgilenin çocukla. O çocuğun davranışları siz biraz ilgilenseniz sevseniz emin olun değişir. Ama kızarak değil, tatlı dille yapın.Yapabildiğim ufak tefek şeyleri yapıyorum ama sorun bu degil beni im kıza olan hislerim
Haklısın bende rahatsız olurum öyle çocuklardanMerhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
Mastürbasyon degıl rahatsız olarak yapıyordu sebebi de ortaya çıktı ve yazdım da. Israrla, anlamaya çalışmayıp laf sokma derdine girmek yerine dikkatli okusaydın keşke.Buraya yapılan iki cümle ile aç oku diyerek ahkam kesiyor sun[/QUOTE]5 yaşındaki çocuğun elinin özel bölgesinde olması çok normal .
Muhtemelen mastürbasyon yapmayı yeni öğrenmiştir .
Acın biraz çocuk gelişimi okuyun. Ekstra olarak sevmeniz gerekmiyor dert hangi kısımda anlayamadım ben.
Ben de öyle düşünüyorum bazen ordan etkilemeye çalışıyorum ama asla temizlik bakım gibi şeylerden hoşlanmıyorSever misiniz sevmez misiniz bilemem ama oradaki en aklı başında kişi olarak çocukla ilgilenmeniz şart. Kız çocukları öğrenmeye daha açık oluyor, özellikle temizlik hususunda. Güzel olduklarını duymaya bayılıyorlar mesela bak ellerin çirkin olmuş, şöyle yaparsan çok güzel olursun vs. Diyerek hemen kapar diye düşünüyorum.
Yarın sizinki de doğup beraber oynamaya başlayınca daha büyük sorunlar yaşamanız muhtemel. O yüzden elinizi taşın altına koymanız sizin için de hayırlı olur kanaatindeyim.
Konu davranışım degil ona karşı hissettiklerim ki ben bundan rahatsızlık duyuyorumYıllar önce şunu bir yerde okumuştum.Kendi çocuklarım olunca bunu daha da iyi anladım.Şöyle diyordu diyordu yazıda: Aslında dünyadaki bütün çocuklar dünyadaki tüm anne ve babaların çocuklarıdır.Bu şu demek bu çocuk sizin kızınız olarak yaratılmış olabilirdi.İnsan kendi çocuğunu çocukta kendi anne babasını seçemez.Lütfen dünyadaki tüm çocuklara ve o küçük kıza da bu anlayışla bakalım.Gerekiyorsa yanlışlarını düzeltin ve eğitin.Bu insaniyet vazifesi.
Hayır rahatsız olarak elini oraya göturuyorduSizin soylediginizi israrla yapmiyorsa ne bileyim mesala kirli olan camasirindan da rahatsiz olmamis normal bi cocuk bunlari yapar o yaslarda. Otizim belirtilerini okursaniz bi belki fikir sahibi olursunz ben suphe ettm acikcasi
Bakıyor diğerlerine dıkkat etmedim çünkü yeni evli oldugum icin yeni tanıyorum ama tekrar sözcük olayı yokAdıyla seslenince bakıyor mu? Göz teması kuruyor mu? Konuşuyor mu? Konuşması normal mi tekrar sözcükler halinde mi?
Çoçupun durumuna üzüldüm ama bu yetiştirme tarzı suçlu çocuk değil onu bu halde terbiye edenlerde ve size gelince böyle hissedmeniz abes değil bende arsız çocuklardan hoşlanmıyorum kuzeninin kızı var sizinkiyle aynı yaşta herşeye müdahil bilmediği hiç bişey yok çoçuk değil yetişkin kadın gibi dedikodu yapıyor çok yalan konuşuyor kuzenimi kimlerle kötü etti bilemezsiniz yapma etme deyince de sananeee git beee hakaret li argo küfür konuşuyor ve bu çok rahatsız edici bi durum inan aynı ortamda olmaktan hiç haz almıyorumMerhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?