Ya konuşmuşsunuz zaten sanırım ama konuşmadıysanız da kesin konuşun, hani sessiz kalayım surat asmalarını görmezden geleyim demeyin. Bu tavrından rahatsız oldum açıkçası, bunu sürdürmen daha da rahatsız edici, durumu anlıyorum zaten senin mezuniyetin mutlu ol vs diye tanımadığım 2 erkekle aynı evde olmayı kabul ettim -senin ailen, benim de babam yaşında olabilir ama adete örfe göre tercih edeceğim bir durum olmazdı. Ben bu fedakarlığı yapıyorken senin çok daha basiti için bu tavrı sürdürmeni anlayamıyorum diyin, bilsin terbiyesizliğini.
Ayrıca biz de öğrenci olduk, arkadaşlarımızın kendimizin evleri oldu ki istanbul gibi yerde herkesin ailesi geldi gitti, gayet de çağdaşızdır ama kimsenin babası abisi o evlerde kalmadı sırf saygıdan, banyodan çıkılır ağda yapılır vs.. çok mu zor 3-5 gün otelde öğretmen evinde vs kalmak? Ben ve tanıdığım bir sürü arkadaşım kabul etmezdi bile ne münasebet elin herifi evimde kalacak?! Kusura bakmayın da aşırı saygısız insanlarmış, kızlarının böyle olmasına şaşmamalı..