Çok fesatım .!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani şöyle demek istiyorsun....................
Ben fesatım fesatlığı seviyorum ve bunu herkes duysun.............................

biraz fesatım sanırım ama nasıl yenebilirim memnun da değilim bundan.
bu patiskanın yazısı.bu yazısını görmediniz sanırım.....tam tersi bu huyundan memnun olmadığını belirtmiş. fesatllığı seviyorum diye bir cümlesini göremedim...

eger bu kıskançlık huyu sende dogustan varsa sanırım degıstıremezsın ama en aza ındırmen bıle yararına olacaktır yeterkı baskalarına zarar vermesın
aslında belkıde kıskanç oldugu ıcın mutlu olamıyo olabılırmısın bıde böle dusun

Pozitif bakman gerekir olaylara değişmek istiyorsan.............................................

Psikolojik bir durum canim.
Dogustan fesatlik yok, anlatiyorsun, farkindasin cünkü.
InsAllah en kisa zamanda gecer canim.

mmm öyle olabilir mi?
onları kıskandıgım için bile üzülüyorum cunku cok zaman,
ya dıyorum bu kız hakettı bunları sen nıye fesatlanıyosun kı
hem kımın ne hakettıgını kım ne bılcek sen sırf fesatlıgından kaybedıyosun dıyıp sucluyorum da kendımı ama kurtulamıyorum kaydirigubbakcemile

canım bir kere içi gerçekten fesatlıkla kıskançlıkla haset dolu kişi senin gibi kendini bilmez tam tersi inkar eder ben çok iyiyim hep insanların mutluluğunu isterim diye palavra atar sen fesat değilsin canım sadece seninde istediğin birşeyi arkadaşın elde edince kıskanmışsın biraz ben öyle insanlar gördüm ki fesat hırsından ağlayanlar varr başkası mutlu diye

iyide fesatlık bu değil ki
fesatlık her olayın altında başka bir şey aramak anlatılanlara inanmamak
olumsuzu düşünmektir
sizinki sadece kıskançlık
kıskançlık diyorum ama tam bir kıskançlıkta değil
yapamadığınız içinizde uhte kalan şeylere dair
en basiti sizin arabanız olsa başkası sizden daha üst model araba alsa aman niye almış ki diye geçiriyomusunuz
ben sanmıyorum böyle dşüneceğinizi
şansızlığınızdan dolayı yapamadığınız şeylerin üzüntüsünü yaşıyorsunuz
kimseye bir kötülüğünüz art niyetniz yok bence çokta büyütülecek bir şey değil
herkesin başına gelebilir herkes dşünebilir böyle şeyler
takmayın herkesi kaderi kısmeti elimizden bir şey gelmez ki....

kımın neyı hakettıgını kımse tam bılmez ewet ama kendısının neyı hakedıp haketmedıgını bılır.. sen kendını nıye bu sekılde sucluyosun kı? sen once kendıne layık gormelısın bazı seylerı, kendını suclamakla bısey elde edemezsın.. ayrıca kaybettıgını de nerden cıkarıyosun kı belkı de senın ıcın hayırlı olanı boyledır, herseyın bı zamanı war bence zamanı gelınce hersey olacagına warır..
kendını boyle dusuncelerle bunaltma
-tatlicadiarzu-

bence sen fesat değil kıskançsın fesatlık karşısındaki kişinin iyi olmasını istemez ve
ona hayatı zindan eder kötülük yapar sen sadece kıskançsın o kadar

bence sen fesat değil kıskançsın fesatlık karşısındaki kişinin iyi olmasını istemez ve
ona hayatı zindan eder kötülük yapar sen sadece kıskançsın o kadar

fesatlanıyorum ama kıskanmak degıl gıbı, evet kötuluk yapmıyorum ıyılıgım dokunsun ıstıyorum ama
özenıyr muyum sadece, e atlatılması gereken bır sey degıl mı bu
normal mı dıyorsunuz
:bbo:

ayyyyyyyyyy canım üzüldüm durumuna bu fesatlık değilde bilinçaltınızdaki yansıma bence

herkeste bu tip duygular biraz olur canım.buna fesatlık değilde kıskançlık desek daha doğru olur
ama bunun dereceleri farklı olur insanlarda.sanki seninki biraz sınırı aşmış.psikolojik destek alıp bu duygudan kurtulabilirsina.s
birde şunu unutma gıptayla baktığın insanların bile hayatında sorunlar vardır.yani kimseyi dertsiz sanma.kimsenin hayatı mükemmel değil
bunu böyle düşünürsen kimseyi kıskanmazsın

canım ya bayıldım sana sen sadece özeniyorsun.Dilerim özendiğin herşey senin olur.

sen duygularından eminmisin tatlım...gıpta ile kıskançlık çok farklı şeylerdir..o mutlu oldu inşallah bana da sıra gelir demek gıptadır..ben mutsuzum oda mutsuz olsun demek hasettir..

fesatlık degıl bu kıskanclık ..
farkında olman da guzel dıkkatlı ol bence

Bir problemi cözmek icin o problemin kaynagini anlamak ve bulmak lazim..

Sen cok iyi bir yoldasin..cünkü problemini anliyor ve cözmek istiyorsun..
Neden böyleyim? Böyle olmak istemiyorum diyorsun...bu cok güzel birsey..bircok insan kesinlikle bunu ititraf edemez...

Kim neyi hak etti bilemeyiz...bunu sadece Allah (C.C.) bilir...bizim yapacagimiz tek sey hak etmeye calismak...Nasil? Icimizi ferah ve temiz tutarak...a.s

Bu düsüncelerden kurtulmadigin sürece hic bir isin rast gitmez arkadasim...o yüzden biran evvel bundan kurtulmaya bak...herkes yerinde yuvasinda mutlu olsun de ve kendin icin güzel ve hayirli olani dile....

Kiskanclik ve Fesatliktan kurtulmak icin öncelikle kendinle barisik olman lazim....cünkü sadece kendini oldugu gibi kabul eden bir insan hayatinida tüm arti ve eksileri ile kabul eder...

arkadaşım bende bazen kendime dönüp bi bakıyorum ne yapıyorsun diyorum içten içe sanki kıskanıyorum gibi ,sonra bu düşünceden sıyrılıyorum,mesela bi arkadaşa gitsem evini inceliyorum çok beğeniyorum bunu dile de getiriyorum ama eve gelince hemen eşyalarda değişiklik yapıyorum yeni bişeyler alıyorum..benimki de mi fesatlık şimdi anlayamıyorum..

Hayir...
Fesat bir insan baskasinin mutlu..zengin...huzurlu...güzel olmasini istemez..
bende olmayan baskasindada olmasin diye düsünür...
Diger insanlarin mutsuzlugundan keyif alir bir bakima..

Seninki fesatlik degil canim...özenti imrenmek gibi birsey...a.s
Ehh buda az cok hepimizde var...

:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…