Patiskaa canım sana özel bir not...
eminim zeki bir kızsın ..sen kendini mutlaka dizginlersin....
Çevrendeki arkadaşlara baktığında hiç onların dha güzel oldugunu düşünme.. sağlığına, durumuna şükret canım... hepimizde bir kusur var... bazılarımız salaklık yaparız ama güzelizdir...
bazılarımız güzel ama bahtsız oluruz... :) herkes başka sorunları yaşıyor.
...
Kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz ççooook alemsiniz.........Size feministçe bir yaklaşım gelebilir ama.....
Biz kadınlarıı bizden başka kimse anlayamaz........ hepimiz bazen şefkatli bazen kıskanc olabiliriz..
Bu gibi kötü negatif duygularıı yaşarken kendinizin 24 saat kamera ile gözetlendiğinii düşünün...
Mutlaka diğer alemde yaptığımız her kötülük bir film gibi seyredilecek...
Bunu düşünüp negatifleri uzaklaştıralım .
.birbimize bir takım gibi destek olalım yaşasın KK..
inşallah bir gün kısmetinize iyi birisi çıkar ve siz de mutlu olursunuz, söyledikleriniz bir çeşit imrenme çünkü, bunu söyleyebildiğiniz ve öncesinde de farkında olduğunuz için de ayrıcalıklı bir insansınız bana göre.
evet umarım umalım da olayım, ıyı açıdan bakarsak umud edersek ıllakı mutlu olucam dıyebılırız ılla kı evlenıcem cocuk yapıcam dıyebılırız.
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
basettıklerım de dedıgınız gıbı tamamen ımrenmee yaa,kızın evınde tabak canaga kızın evının temızlıgını yapmasına ımrendım resmen
yani ben ev kızıyım bu evde temızlık yemek yapıyorum keşke dıyorum kocamın evınde kendı evımde yapıyo olsam dıyorum tum olay o aslında. :jeyyar: haliyle hayal kurup bazen onda neden var bende yokdıye gecırebılıyorum ıcım den
ama sonucta herkesın bı hakettıgı var herkesın kaderı bı kısmetı var , peh
kötükedihüso
:1ninca:
tüm sayfaları okumadım,ilk sayfada yazdığın örneğe bakarak konuşmak gerekirse
hayatında çok istediğin bir şeyi,başkasında görünce imrenmişsin
arkadaşının nişanlanması
sevdiği bir insan olması,bunları senin yaşamaman üzmüş seni
sorun psikolağa gidecek kadar büyük değil bence
sadece biraz sabır göster,seninde kısmetin çıkar
bende senin durumunda sayılırım,tüm arkadaşlarım nişanlandı evlendi
ben bekarım,sadece imreniyorum
herkeste olur böyle şeyler,karatma içini
cocuklarına mı yapıyor,
yani anneler cocugunu mu kıskanıyor cok abartılı bu son dedıgınız,hem kıskandıgıma neden heıdye alayım kı bu tezat nıye? gunahı sevapla örtmek mı, acıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?