farkında olmanız guzel herkes bu kadar özelestiri yapamaz
demekkı hastalıgınızı teshıs etmıssınız tedavısı lazım
fesatlık kıskançlıga donuyor bunuda kımı mı kıskanıyorsunuz atıyorum ayseyı
onu her kıskandıgınızda ona hedıye alınn fıatı en 20 ytl olsun bakın bunu deneyerek kıskanmayıda unutacaksınız ?
bunu anneler çocuklarına yapıyor
fesat olduğunu düşünme lütfen,hepimizde böyle duygular zaman zaman oluyor.. ben de bazen böyle kötü duygulara kapılıyorum,o zamanlarda allah'a dua ediyorum.. içimden kötülüğü,şeri al,insanları güzel görmemi sağla diye... tavsiye ederim sana da...
evlilik konusu bence çok ayrı bir şey...
biz bayanların çoğunda olduğuna inanıyorum o tarz bir imrenmenin, kim bir yuva kurmanın hayalini kurmaz ki...
elbette imrenmeniz doğal, ama bunları düşünüp kendinizi üzmeniz yanlış..İçinde bulunduğunuz anı ve ortamı yaşamaya bakın...
kısmet elbet sizin kapınızı çalacaktır.
hakkınızda hayırlısı olsun
Bir şeyi kabul etmenin devamı onunla mücadele etmektir mücadeleleriniz ne olursa olsun sonuç vermezse uzmana görünmeniz gerekecektir.Bu mücadele de kendi içinizde olacaktır.
Bir eksikliğimizi kabul etmek güzeldir ama onu sonlandıramıyorsak kabul etmenin çok da anlamı yoktur bence.
fesat ve kıskaçsınız kendınız yapamıyorsunuz baskaları yapınca önce sevınıyor sonra onları kıskanıyorsunuz
kesınlıkle bır psıkologa gıtmelısınız hemde hemen malesef benımde böyle bır tanıdıgım var suan kımse kapısını bıle acmıyo nefret edıyoruz ondan
cunku bu hastalık ılerledıkce artık baskalarının mutluluguna engel olmaya baslıyorsunuz
fesat olsan bunun bu kadar bilincinde olmazdınki
bence bu kadar kendini karalama hepimizde vardır bundan biraz
seninki biraz fazlası mesela hiç aşık olmadıysak aşık olanlara gıptayla bakarız
yada bizden iyi şartlarda yaşayanlara yada bizim çocuklarımızdan daha iyi okuyanlara
ya imreniriz yada burun kıvırırız sen belki bir çoğumuzdan daha dürüstsün
hiç olmazsa bunu kabul ediyorsun dolayısıylada bununla başedebilirsin
canim seni daha onceki konularindan biliyorum, mizacinda kiskanclik var. bir konun vardi, sozlesmeli ogretmen benden guzel, ama benim burnum guzel veya baska seyler de vardi.
her neyse farkinda olman guzel ama kiskanclik kotu bir duygudur. o yuzden insanlar senden kaciyor olmasin. negatif enerji yani.
kendi kendini torpulemelisin. surekli telkin et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?