• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Hastalık benim sıkıntı çeken benim dalga da geçerim ağlarım da herşey normal bu hayatta ? İnsanın acı çektiğinde ağlaması normal , hastalığı yendiğimde Zafer de benim Allah'a şükürler olsun takmayın bu kadar kızlar işinize gücünüze bakın sabah sabah benle uğraşıp stres atmak iyi geliyorsa atın tabi ama her zaman böyle birilerine yüklenip hurrrraaa akıl hocalığı yapınca da olmaz herkesin vardır bi düşüncesi ona göre hareket eder şimdi hepiniz mantık hocası oldunuz amma hatalarınız çıksa ortaya neler olur neler yani şimdi çalmadım birine bişey yapmadım Ada'm öldğrmedim hastaneye gidene kadar yani merakım için yazdım sordum bu hepsi bu takmayın güzeller bu kadar öperim saldırmalarınızdan muck:**********
E konu açıyorsun işimize gücümüze bakamıyoruz yardımcı olmak istiyoruz nalet olsun içimizdeki insan sevgisine naparsın :KK53:

Evet bütün loplarda sorun var :D bacımmmmm gardaşım oyyyy :D

Evet bütün loplarda sorun var :KK70: bacımmmmm gardaşım oyyyy :KK70:
Doğru bilmişiz kız ne gülüyosun :27:
images.webp

Çok güldürdük seni hadi iyisin başının ağrısıda geçmiştir

Zaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??
Kafatası çatlağı beyin kanaması. Endişe gibi bir duygu yerleşti mi bünyenize? Acile gitmeliydiniz. Inşallah tabi kötü bişey yoktut

Geçmez mi hemen geçti akıl hocalarım sağ olsun iyisiniz kız valla :KK70: yattığınız yerden yorumlar yardırın güzel oluyor gülüyoruz bak Neşe'm yerine geldi:KK70:
Aynaya git bak bakim ağızda yamulma falan varmı konuşurken arkadaş senden çok seni düşünüyoruz gene yaranamıyoruz.
Hele bu çocuk sana ne yapti :27:

Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...

şakalaşmaya dermanınız var da hastaneye girmeye mi yok?
ya kafa travması geçiriyorsan?

:kahve: tamamdır :* sizsiniz tebriklerrrrrrr:kahve::KK47:

çok garipsiniz
ben dalga geçmedim
kafa travması geçirilebilir düştükten saatler sonra bile
annem başını fayans olan yere çarpmıştı
tomografi çekildi ve 1 gün müşahade altında kaldı

ne olabilir diye sormuşsunuz ben de yazdım
beyin kanaması geçiriyor olabilirsiniz

:KK71::kahve:
şakalaşmaya dermanınız var da hastaneye girmeye mi yok?
ya kafa travması geçiriyorsan?
Evet kocamla fingirdemeye halim var eşim sonuçta ayrıca amuda kalkmadım şakalaştıysam eşim ensemden öpüyordu huylanıyorum diye kaçtım halı kaydı uçmadım havada süzülmedim halı kayınca bende 2,80 yaylandım o oldu sevinin :KK71:

Back
X