- Konu Sahibi siyahvekirmizi
-
Cocuklar istiyosa esin istiyosa seninde aklini kurcaliyo sonucta yoksa buraya konu acmazdin yap gitsin :) gerci cocuk 30 yasinda olacak sen 69 ben istemezdim ama herkes kendisi bilir. Ama sen yap yap ben sende bi istek sezdim. :)
En hassas konuma değinmişsiniz,,,bende 38 yaşındayım 4,5 yaşında ikiz kızlarım var...etrafımdaki herkes bir tane daha yap diyor ama eşim hiç istekli değil. Allah bunlara uzun ömür versin diyor...işin açıkçası ben hala isteyip istemediğimi bilmiyorum.,,çok ama çok kötü bir gebelik geçirdim tek korkum hamilelik.,,bebek bakımında zorlanmam çünkü kızlarımdan sonra iki yeğenim oldu elimizde hep bebek var ama sonra bakıyorum ağladılar mı annelerine postalıyorum...valla bilmiyorum ne yapacağımı...bu arada yaşta geçiyor...[/QU
bence dogurun inş.saglıklı bır evladınız olur...ben 35 yaşındayım ben anne olmak için tedavı görüyorum..hıç bır şey için gec degıl...Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
Bende istekli olsaydim bu Kadar yil beklemezdim gercekten, maddi manevi bir problemim yoktu iki cocuk yeter diye düsündüm hep, sadece onlara haksizlikmi ediyorum acaba diye düsünmeye basladim.
Bir ara en sık kavga konumuzdu....kızlarım zaten tedaviyle oldu tüp bebek...bir daha tüp bebek deneyemem çünkü kendimle ilgili sağlık problemlerim var...kızların gebeliğinde bile felç ve ölüm riskim normal gebeye göre çok yüksekti..ben tüm bunları göze alıp tekrar istediğim zaman hep hevesimi kırdı sanki kendi doğuracak öyle oluncada bende herhelde otomatikmen istemiyora bağladım...maddi sıkıntımız da yok ama bilmiyorum hiç lafını ettirmiyor...Sizi cok iyi anliyorum benim esimde hic istemedi belki o isteseydi bende yapardim simdide böyle ikilemde kaldik yinede bana bu yastan sonra zor geliyor
bence dogurun inş.saglıklı bır evladınız olur...ben 35 yaşındayım ben anne olmak için tedavı görüyorum..hıç bır şey için gec degıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?