- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi siyahvekirmizi
-
Güldürdünüz benigercekten Kücük kizimla o bazen Kadar sorunlarimiz oluyorki okulu sevmiyor iki kültür arasinda catisiyor arkadaslari cogunlukla alman bizimde kücügümüz diye kiyamiyoruz üstüne cok düstük dedigim gibi simdide kardes diye diye bi hal oldu.
çok kardeş isteyen oğlunu kıramayan bir arkadaşım geldi aklıma..
bi oğlu daha oldu..
1 haftalıktı bebek,,,
abisi.. "tamam anne geri verebilirsin artık" demiş :)
tabi o 4 yaşındaydı sizinkiler böyle demeyecek ama kızlardan bağımsız iyi düşünün yine de..
Büyük çok mu büyüklük tasliyor? Hani emir veriyor mu küçüge? Bende küçüklügümde kardes isterdim, biraz diktatörü oynamak için
Yani bende kardes istemistim fakat simdi bakiyorum ki iyikine annem yapmamis. Simdi 15 yasindaki kardesim olsa, annem halen çalismak zorunda kalirdi, hem maddi, hem manevi sikinti çekerdi. Sonuçta iki tane kizi dünyaya getirmisiniz, yetistirmeye çalisiyorsunuz. Bu bile kolay birsey degildir. Sizin yerinizde olsam açikçasi yapmam. Cocuklar büyüdü artik rahat rahat tatil yapmanin, esiniz ile tekrar evliligin tadini çikarmanin zamani geldi diye düsünüyorum.
Yerim onu ben cokta Cabuk bikmis bir haftada benimkiler biliyor geri dönüsün olmadiginiAllahim pisman olacagim kararlar verdirmesin diyorum zira ne düsünücegimi bilemiyorum ben.
Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
Cocuklar istiyosa esin istiyosa seninde aklini kurcaliyo sonucta yoksa buraya konu acmazdin yap gitsin :) gerci cocuk 30 yasinda olacak sen 69 ben istemezdim ama herkes kendisi bilir. Ama sen yap yap ben sende bi istek sezdim. :)
nsaıl olsa sen yapmıcan dimi cadı yap gitsin uhhhCocuklar istiyosa esin istiyosa seninde aklini kurcaliyo sonucta yoksa buraya konu acmazdin yap gitsin :) gerci cocuk 30 yasinda olacak sen 69 ben istemezdim ama herkes kendisi bilir. Ama sen yap yap ben sende bi istek sezdim. :)
Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?