Cok gec kalmadimmi sizce ???

Büyük çok mu büyüklük tasliyor? Hani emir veriyor mu küçüge? Bende küçüklügümde kardes isterdim, biraz diktatörü oynamak için

Yani bende kardes istemistim fakat simdi bakiyorum ki iyikine annem yapmamis. Simdi 15 yasindaki kardesim olsa, annem halen çalismak zorunda kalirdi, hem maddi, hem manevi sikinti çekerdi. Sonuçta iki tane kizi dünyaya getirmisiniz, yetistirmeye çalisiyorsunuz. Bu bile kolay birsey degildir. Sizin yerinizde olsam açikçasi yapmam. Cocuklar büyüdü artik rahat rahat tatil yapmanin, esiniz ile tekrar evliligin tadini çikarmanin zamani geldi diye düsünüyorum.

Yerim onu ben cokta Cabuk bikmis bir haftada benimkiler biliyor geri dönüsün olmadigini Allahim pisman olacagim kararlar verdirmesin diyorum zira ne düsünücegimi bilemiyorum ben.

Büyük kizim onun tam tersi cok sessiz cok merhametli tam zit karakterler görseniz kardes demezsiniz.Sizi anliyorum, belkide ilerde benimkilerde böyle düsünürler.

Yerim onu ben cokta Cabuk bikmis bir haftada benimkiler biliyor geri dönüsün olmadigini Allahim pisman olacagim kararlar verdirmesin diyorum zira ne düsünücegimi bilemiyorum ben.

pişman olmazsınız hiç sanmam evlat sonuçta ama zorlanabilirsiniz..
bi süreliğine kızlarla bu konuyu konuşmadan sakin düşünmelisiniz sanki..
sonrası kısmet..

Bende 18 yaşındayken anneme aynı baskıyı yaptm doğursun diye yapmadığm şey kalmadı ikna ettim ve annem hamile kaldı bebeğe ben bakıcam diye sözler verdim felan bebek doğdu ilk bi kaç gün baktım neyse ama sonra bebek ağladkca benim sinirler oynadı annem o zaman 37 yasındaydı ve bebek sorumlulugu ona çok ağır geldi sinir krizi geciriyodu resmen o ağlarken ben seni niye doğurdum lafını en az bin defa duydum bende oda çok pişman olduk ikimizde bebek bakıcak durumda değilmisiz ama o bebek evimizin nesesi oldu bi taraftan oda var :)

Merhaba ,

Şayet 3. bir çocuk istiyorsanız neden olmasın ? Sağlık sorununuz yoksa ve gerçekten bakabilecek durumda iseniz gayette olur :)

Cocuklar istiyosa esin istiyosa seninde aklini kurcaliyo sonucta yoksa buraya konu acmazdin yap gitsin :) gerci cocuk 30 yasinda olacak sen 69 ben istemezdim ama herkes kendisi bilir. Ama sen yap yap ben sende bi istek sezdim. :)

Sitede 30+ bu kadar bekar kadın , 30+ yeni evli çocuksuz kadın varken bu tarz mesajları görünce çok kızıyorum açıkçası.

Günün birinde bize de nasip olur ise çocuğumuzla o kadarlık bir yaş farkı olacak çünkü.

Kardeşimle aramda 9 yaş var. Ablamlarla aramız daha az. kardeşim tekne kazıntısı yani.
30 yaşımdayım yaş farkına rağmen arkadaş gibiyiz. Hiç ablalık taslamadım. Ama en küçük olan en azından 18 20 yaşına gelene kadar aralarına alamazlar. Biz öyleydik yani.
Sonradan o kardeş bağı güçlenir daha çok koruyup kollarlar.

Tabi sizin önce fikriniz sonra da doktorla görüşmeniz önemli.

3. çocuğum 35 yaşındayım hala diyorumki yaş ileledikce zorlaşıyor. sizde çok istiyrsanız yapın lakin uykusuz gecelere hiç susmayan çeneye bağımlı olarak yaçanacak nerden baksanız 4 seneye evde otrmaya sütüm yetmedi ay hasta oldulara hazırlıklı olun :) hatrlatıyımdedim şiz şimdi unutmuşsunuzdur

Sağlık açısında sorun yok derse doktorunuz yapın valla :) iki tanekocaman ablası olacak her türlü yardım ederler evde bir bıdık daha olsa oyh :)

bence bu yastan sonra olcak iş degıl.lakın bunu evlatlarınız oldugu ıcın soyluyorum sakın yanlış anlaşılmasın.bence hıç gerek yok koca kız olmuşlar okadar yas farkı olcak kardeslerın arasında.sizinde yasınız ılerlemış.benım bı tanıdıgım 38ınde ıkıncı evlılığınden bır çoçuk dunyaya getırdı.ınan cok zormuş 40ında anne olmak dıyor.
ıkı cocoğunuz var zaten ALLAH onlara omur versın.

canım yaş ilerleyince sorunsuz da doğum yapsan çocuk da hasar olma riski var diye biliyorum...

Ama benim rahmetli babaannem küçük halamı 41 yaşında doğurmuş ve halam şuan 35-36 yaşında gayet sağlıklı... çok şükür hastalığı bile yok ki... bizde şeker ve tansiyon ırsii...

Benim annem 42 yaşında 4. Kardesimizi doğurdu. Hem de normal doğumla.. kendisiyle ayni yaşta 4 arkdasi daha dogum yaptı hepsi gayet sağlıklı bebeklerin çok şükür.
Üstüne üstlük annelerimiz de gençleştiler. Üniversiteye gid er ken küçücük bir kardesimin olmasi stajyer anne olmami sagladi

ben nişanlandıgımda kayınvalidem kazayla hamile kaldı
ve bedenen ve yüz ifadesi olarak yaşını başını almıştı
menepoz zannederken gebe oldugunu öğrendi
ve aldırmadı
düğünümde kundakta bi kaynım vardı ve kayın validem hayatımda yaptıgım en güzel şey diyor
fotosunu paylaşmak istedim
tatlı kaynım emircik

canım bir özel eğitim öğretmeni olarak tavsiye etmiyorum. yaşın dolayısıyla engel durumu (down sendrom vb.) olabilir. yumurtaların yaşlanıyor. down sendromlu pek çok öğrencimin annesi 39- 40lı yaşlarda hamile kalmış. riskli bir durum. senin kararın tabi yinede.
ayrıca tek cocuk değiller ki onlara haksızlık yapmış olasın. 3-5 sene sonra kendileri anne olup bebek sevgisini tadabilirler bence

Aynı şeyleri yaşıyorum şu ara.Çocuklar inanılmaz baskı yapıyorlar. Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Oğlan ağlıyor hatta kardeş istiyorum diye. Benimde aklım karıştı ya la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…