- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi siyahvekirmizi
-
Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
canım bir özel eğitim öğretmeni olarak tavsiye etmiyorum. yaşın dolayısıyla engel durumu (down sendrom vb.) olabilir. yumurtaların yaşlanıyor. down sendromlu pek çok öğrencimin annesi 39- 40lı yaşlarda hamile kalmış. riskli bir durum. senin kararın tabi yinede.
ayrıca tek cocuk değiller ki onlara haksızlık yapmış olasın. 3-5 sene sonra kendileri anne olup bebek sevgisini tadabilirler bence
Yav ben bu konuyu okudukça 3.çocuğu yapasım geliyor. İyisi mi çıkayım burdan
Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?