Çok gerginim sinirden ağlıyorum ve işi gücü bırakıp eve geldim :(

Benim beyin error verdi valla anlamadım

Anlamıcak ne var ki. Konu sahibinin arkadaşı evleneceği çocuğu aldatmış.Aldattığı adamda sen nasıl bizi ifşa edersin diye tehdit etmiş.

su testisi su yolunda kırılır mı desek :)

Anlamıcak ne var ki. Konu sahibinin arkadaşı evleneceği çocuğu aldatmış.Aldattığı adamda sen nasıl bizi ifşa edersin diye tehdit etmiş.

şöyle ki böyle anlatmamış mevzuyu biz hafiye miyiz eski konularını mı araştırcaz :)

ee kız biz etliye sütlüye karışmayalım dedik sustuk diyor ee ifşa eden kim o vakit onuda de aklım alamadı zabağnan

şöyle ki böyle anlatmamış mevzuyu biz hafiye miyiz eski konularını mı araştırcaz :)

Nefret ediyorum erkek gibi kufreden kadinlardan, o yuzden sende bu kategoride oldugun icin ne halin varsa gor..kadinin zarafetine yakisiyomu hic

ee kız biz etliye sütlüye karışmayalım dedik sustuk diyor ee ifşa eden kim o vakit onuda de aklım alamadı zabağnan

Erkek arkadaşını aramış,altadılan erkek.Ben öyle anladım.Oda anlatmak zorunda kalmış.

biri bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış... neyse bişi olmaz unutulur gider....

ayyyy üst üste koycakmış en üstede sevgilisini koycakmış vayy vayy vayyy ne erkekler var be memlekette :)))

Ya arkadaşım senin anan baban yok mu, bu kadar mu sahipsizsin

Nefret ediyorum erkek gibi kufreden kadinlardan, o yuzden sende bu kategoride oldugun icin ne halin varsa gor..kadinin zarafetine yakisiyomu hic

Yok küfür eden konu sahibinin arkadaşının sevgilisini aldattığı erkekmiş

İyide arkadaş tamam üzgünsün ağlıyorsundur ama bi kendini toparla öyle açıkça güzelce yaz dimi.
İnsanlar beyin fırtınası yapıyor olayı çözmek için herkes birbirine soruyor
Herşey okey ama ifşa eden kim? Gitcem müge anlıya sorcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…