Çok gerginim sinirden ağlıyorum ve işi gücü bırakıp eve geldim :(

hahhahha

havuz sorusuna dönecek birazdan bu cümlede kaç kişi geçiyor.

Konu sahibi, konu sahibinin arkadaşı, arkadaşının sevgilisi, birde onu aldattığı erkek arkadaşı tam 4

Küfür eden konu sahibinin kendi arkadaşı diye anladım ben.

Ama sizi üst üste dizerim neyin demiş kız arkadaşı öyle bişi söyleyemez sanırım
kızın aldattığı erkek aramış sövmüş diye anladım ben

valla bu konudan iyi bir ekşinli film yada dizi çıkar.

4 kişi bir cümlede ancak bu kadar yer alabilir.

bir bilmece gibi çözülmüyor

En baştan anlatacam olayı elimden geldiğince affedin

Biz bu arkadaşım ile ve sevgilimle tatile gitmeye karar verdik h.sonu sık sık yaparız bunu

Erkek arakdaşım geç gelecekdi işinden dolayı biz bu arkadaşımla önceden buluşup geçicektik otele. Yoldayken ben aradı arkadaşımda gelecek bilgin olsun bende bir başka bayan daha olacak sanıyorum kim dedim iş yerinden bir erkek ee senin erkek arkadaşın var ya sus onun haberi yok dedi.

Otele gittik otel odasını bu tutmuş erkek arkadaşım sevmez böyle işleri bilerek uzak da tuttu dipdibe olmayalım diye yine tembihledi aman idare et diye.

Erkek arkadaşım gördü beni çekti sevgilisi nerde bu çocuk kim ? Dedim durum bu bende kaldım ama ne diyeyim yani ee dedi o evlencekti çocukla bu ne ya vs kızdı.

Bunlar denizdi vs takıldılar erkek arkadaşım gelene kadar odalarında yapmışlarda yapacağını boynu mor biz muhattap almadık bunlar kendileri takıldı. Sevgilisinide ailemle sorunlarım var telefonumu aldılar diye kandırmış çocuk dünyalar iyisi aslında aman sana bişey olmasın demiş

Bu olaylar patlıyor bir şekil sevgilisi bana geldi ben bilmiyorum bişey dedim engelledim hatta aranızda çözün benim erkek arkadaşımı aramış sen doğruyu söyle diye erkek arkadaşımda anlatmış herşeyi

Öğrenince bana mesaj atıyor başka hesaptan meğer bu arkadaşım benim özelim ne varsa a dan z ye hepsini anlatmış gerek ben gerek diğer arkadaşlarının ama kendisinin de tam tersi olduğunu çok dikkat ettiğini bu konulara namus benim için en başta gelir vs vs

Ben bunu duydum delirdim aynısını erkek arkadaşıma anlatacağını söyledi iki kat delirdi bende aldım anlattım durum bu daha önce de farklı erkeklerle de geldi otelle senden öncede diye.

Sevgilisi bunları öğrenince buna saldırıyor direk tabi arkadaşım uyanık hayal dünyasındamı yaşıyorsun siz benim namusumla nasıl oynarsınız bana tezgah kurdunuz diye ortalığı yıkıyor. Sevgilisi kardeşine anlatıyor herşeyi ailesi de kızlarına laf etmiyor sevgilisine saldırıyor. Hatta telefonda ben senle sevgili değildim ki sen kimsin ya sana ne teklif ettin kabul etmedim bunu yaptın şimdi diyor

Ailesi benim arkadaş otelde takıldığı erkek ve bir kaç akrabası tehdit ediyor çocuğu olay mahkemelik oldu. Takıldığı erkek ise mahkeme olayını duyunca delirip bana da saldırıyor sen benim adımı nasıl kullanırsın diye arkadaşımda aynı şekil saldırmıştı otel adını nasıl verirsin sen diye

Kısaca anlatmaya çalıştım olayı

tek bir sorum olucak bu kadar olay olmuş peki sizin sevgilinizle şuan ki durumunuz nedir.?

Konu sahibi sağolsun, yeteneğimi konuşturdum sayesinde
Neyse konuyu saptırmaktan ban yemeyelim
konu sahibini beklemeye devam

aynen siyasetten kaçıp buraya gelip burdan ban yemiyelim

konu saibi geldi anattı herşeyi okuduğum kadarıyla senin cümlenden daha çak kişi var burda

Sizinde hatanız var. Daha en başından arkadaşınızın otele başka biriyle gelmesini kabul etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Göz yummuşsunuz. sonrasında zararlı çıkmışsınız. Valla olay mahkemelik olduysa artık bizden size kolay gelsin demek düşer.

Olay mahkemeye kadar gelmiş çünkü namus davasına donmus . Uzun süre sosyal hesap kullanmayin en azından sahte hesaplardan size ulaşmasınlar.ama kaçışı yok olayların içinde sizde varsınız .En hayırlı şekilde kurtulursunuz inşallah . Birde sevgiliniz şu an bu olaylar ile ilgili ne durumda ? Sanki bütün sıkınti stresi tek başınıza yüklenmiş gibisiniz

tek bir sorum olucak bu kadar olay olmuş peki sizin sevgilinizle şuan ki durumunuz nedir.?

Çok karışık bizimde aramız bu kız yüzünden ama ben tabi duruşumu bozmadım asla hala da öyleyim anlatma mecburiyetim yoktu sana geçmişimi sonuçta diye

Kaç yaşında kadın ben ne diyeyim erkek arkadaşım ayrı sinir oldu bende bulaşmama kararı aldım uzak olsunlar bana diye

Savcılığa gidin madem tehdit mesajı varsa. Olay da mahkemede çözülür ancak. Sevgiliniz ne diyor ona söylediniz mi?

Sevgilim bu mesajı bilse ortalık karışık bir birine girer o o.. arkadaşınla görüşme sevgilisi on numara adam sevgilisini aldatan kocasını da aldatır vs bayağı bana da bağırdı. Şahit olarak ben çıkıp bildiğimi, söylerim sorulanlara göre artık ve bütün suç bize kaldı oyun oynamışız ona otel yalanmış şu bu yahu kendi kredi kartından ödedin be kadın sen :'(

Savcılığa gidin madem tehdit mesajı varsa. Olay da mahkemede çözülür ancak. Sevgiliniz ne diyor ona söylediniz mi?

Hayır söylersem gider bulur o çocuğu kendi hesap sorar kesin Mahkeme olayını duymuş muhtemelen ve çocuk bana biz bişey yaşamadık niye yalan söylüyorsunuz siz diyor o morluk neydi bile demedim hoş bize ne de ayrıca ama ailesi de duyunca bütün suçu sağa sola atmış arkadaşım denen adi

Çok karışık bizimde aramız bu kız yüzünden ama ben tabi duruşumu bozmadım asla hala da öyleyim anlatma mecburiyetim yoktu sana geçmişimi sonuçta diye

zaten mahkemelik olunmuş bir durum var sizide çağırılar büyük ihtimal sizde yapılan tehditleri sıralayın...

ayrıca bu kız bu kadar çok aldatmış ve sizde görmüşünüz kusura bakmayın ama sessiz kalmakta göz yummaktır.sizinde suçunuz var.

arkadaş sa arkadaş ...uygun olmayan hareketi varsa ya kızı ya sevgilisini uyarıcaktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…