Çok gerginim sinirden ağlıyorum ve işi gücü bırakıp eve geldim :(

aynen siyasetten kaçıp buraya gelip burdan ban yemiyelim

konu saibi geldi anattı herşeyi okuduğum kadarıyla senin cümlenden daha çak kişi var burda

Araya mahkeme bile girmiş artık ben birşey diyemiyorum daha doğrusu sayamıyorum

Ey konu sahibi böyle birşeye göz yummamalıydın. Zira ben isterse kardeşim olsun ihanete yataklık edemem. Şimdi artık konuya bulaşmış oldun. Belkide o kadın senin sırlarını açığa çıkarır diye sustun. bundan sonra yapman gereken mahkemeye gidip ifade vermen. Kimsenin zevkinin sonucunu sen çekmek zorunda değilsin tehditten korkarsan ardı arkası kesilmez.

Arkadaş bu kadın milletine noluyor yaa, iyice zıvanadan çıkmış millet varsa yoksa cinsellik seks ot püsür, şu zekasını az başka şeylere harcasa çok daha iyi olurmuş.

Kızı uyardım ama nafile işte iş benden çıkıyor sevgilisine de diyemedim bişey ama anlattık sevmiyorsan ayrıl diye ümit verme ya soğuk davranıyorum o anlar diyordu bize ama sevgilisine de yaza kadar evlenelim diyormuş onun ne düşündüğünü artık bilmiyorum sevgilisinden öncede günlük ilişkileri oldu ama özel hayatı sonuçta çocuğun tabi tek bildiği kocamdan sonra kimse olmadı demesi Şimdi o kadar çok yalan var ki ortada her şeyi yapacak tehlikede kendisi Bir kere gördüğü arakadaşım hakkında bile ahlaksız şeyler anlatmış sevgilisine ben onlar gibi olamam diye düşünün

siz şimdi ne kadar açıklama yaparsanız yapın bence hatalınız... her haftasonu bir yerlere gitmeler buluşmalar sevgilisi olduğu halde başkalarıyla olduğunu bilmek falan filan beraber gitmeseydiniz uzaklaşsaydınız böyle oldu daha mı iyi oldu

neyse bu açıklamaları atık buraya değil mahkemeye yaparsınız.bende yazmayım sonuçta yargıda olan bir durum var.

Daha önce de evet başkaları ile geldi sevgilisi yoktu o zamanlar en son geldiğinde son dk söyledi bana bilgim yoktu böyle yapacağını biz zaten onları başbaşa bıraktık bilerek rezillik diye

benim afyon patlamadı heralde eski konuları okumama rağmen hiçbişiy anlamadım

Devam konusu açmak yasak değil miydi?
Konu sahibi önceki konundan devam etseydin de daha net anlasaydık. Okuyana, yorum yazana eziyet oluyor.
Ya da eski konunun linkini koy bence.

eski konularınıda okudum ama hayatın o kadar karışıkki başım döndü.. eski sevgilinle yeni sevgilinde mahkemelik olmuş arkadaşın başkası ile mahkemelik... uğraştırmayın kardeşim adaleti böyle oktan .oktan şeylerle....

ya şu eski konulardan yeni konu açmayı bi bırakın allahınızı severseniz.. ben mecburmuyum herkesin profiline girip, eski konuyu bulmaya...

ya şu eski konulardan yeni konu açmayı bi bırakın allahınızı severseniz.. ben mecburmuyum herkesin profiline girip, eski konuyu bulmaya...

tekrar yazdım olanı biteni okursanız geçmiş sayfalarda var

hayır küfür eden arkadaşımın sevgilisini aldatttığı erkek bana olay ortaya çıkınca her şey bir birine girmiş
Bütün kelimeler tam ve türkçe yazildigi halde tek kelimesini anlamadigim ikinci konu oldu bu.

Bütün kelimeler tam ve türkçe yazildigi halde tek kelimesini anlamadigim ikinci konu oldu bu.

Özür dilerim tam ifade edemedim gerginimde açıkcası

Özetle şunu desem

arkadaşım sevgilisini aldatıyor sevgilisi öğrenince ortalık karışıyor aileye kadar gidiyor olay aldattığı çocukta bana mesaj atıyor küfür ediyor

Şükür :)

Ne yapacaksın uzak durup o iğrenç msji saklayacaksin. Devam ederse de o msjlarla birlikte direkt savcılığa gideceksin.

Şükür :)

Ne yapacaksın uzak durup o iğrenç msji saklayacaksin. Devam ederse de o msjlarla birlikte direkt savcılığa gideceksin.

sakladım engelledim kendisini de arkadaşım da bana bayağı saldırdı sen nasıl otel adını vs verirsin diye oda duruyor ve ben aldattığı sevgilisinin şahitlik yapmamı istemesine evet dedim artık. Çünki ailesi de öğrenince durumu ortalığı bir birine katmış benim namusumla oynuyorlar tuzak kurdular yalan bunlar diye

ikisinide Allah a havale et

Bence once konudaki ilk mesaji duzenleyin. Bu yazinizi oraya yapistirin.

Eski konularinizda bu kisiyle artik gorusmeyeceginizi yazmissiniz. Tekrar neden tatil plani yaptiniz ki?

Bu kadin tek ayak ustunde 40 yalan birden soyleyebilen, kendini kurtarmak icin karalamadigi insan kalmamis biri. Cok tehlikeli. Uzak durun. Arkadasliginizi kesinlikle bitirin.

Olay mahkemelik olduysa size gelen mesaji da silmeyin. Suç duyurusunda bulunun.

arkadaşım sevgilisini aldatıyor sevgilisi öğrenince ortalık karışıyor aileye kadar gidiyor olay aldattığı çocukta bana mesaj atıyor küfür ediyor

İlk seferde yazılması gereken yorum bulundu.

Bu saatten sonra şahitlik yapmaman tuhaf olur zaten. Erkek arkadaş suçsuzken suçlu duruma düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…