Cok geri kafaliyim :(

Yaren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
287
0
46
Almanya
Arkadaslar tavsiyelerinize ihtiyacım var benim hikayemi bilen bilir, asık oldugum adam başkasıyla nişanlı. Neyse konumuz bu sefer bu degil. Ben artık hayatıma bir yön vermek istiyorum. Bende birine beni mutlu edebilmesi için şans vermek istiyorum asık olamicam ama mutlu bir beraberliğim olsun istiyorum.
Simdi sorum su: bana gelen tekliflerden ilgimi pek çeken olmadı, biri hariç, o beni düğünde görmüştü ben yüzüne bile bakmadım, mahlum o düğünde asık oldugum adamda vardı. Simdi o erkeği face de gördüm tesadüfen. Ben hayatımda hic bir erkeğe ilk adımı atmadım. Hic hic böyle birşey yapmadım. Etrafımdaki herkes madem seninde ilgini çekiyor sen birşeyler yap diyor ben sadece mutlu bir evliliğim olsun istiyorum, yani ask mis falan bunlar artık yasayamayacagim seyler.
Siz hic bir erkeğe ilgi duyduğunuzu gösterdiniz mı? Sonra ne bilim mutlu oldunuzmu? Sizce ne yapmalıyım!? Zaten asık olmayacağım deyipte kaderimdeki kısmetimi mı beklemek yoksa kaderimi kendi elime almakmi? Bu arada o bana 600 km uzakta oturuyor yasımı merak eden olursa 24 girecem 2 ay sonra
Siz ne yapardınız? Cok geri kafaliyim. Ben hala ilk adım erkekten gelmeli diye düşünüyorum -.-

evlilik kaderdir kısmettir ama sen sırf böyle diye evde oturup hiç bir ugraş çaba göstermessen senin kaderin o olur
Sana en güzel örneği bir doktordan vermek istiyorum tıp fakültesini istiyorsun ama çalışmıyorsun kaderde varsa olur diyorsun çalışmadın içinde ne olur kazanamassın değil mi ve kazanamamak senin kaderin olur
Neden bu örneği verdim senin için aşk sevgi senden neden geçsin ki ? daha yaşın 22 yani neden ben bunu anlamadım o nişanlı adamdan da kurtuldun iyi olmuş
Bende erkek arkadaşıma kendim açılmıştım ben konuşmuştum ben eklemiştim ben çabalmıştım hiç pişman olmadım 1 bucuk yıldırda beraberiz
belki şimdi ben istemeseydim açılmasaydım o başkasıyla olacaktı ben sana bir örnek oluyum git teklif et demiyorum sana veya başka birşey ama hiç değilse ekleyip konuşabilirsin konular ilerler konu konuyu açar zaten merak etme hiç de utanma çünkü bu ayıp birşey değil umarım herşey gönlünce olur

eskisini içinde bitirmeden yenisine adım atma, daha çok üzülürsün. ben 1 yıl çıktığım adamın evli olduğunu öğrendim, düşünsene hayal kırıkığını. erkeklere güvenim kalmamıştı. aşık olmak imkansız artık demiştim, senin gibi

hayatın neler getireceğini bilemezsin. emin ol eskisinden daha büyük bir aşk yaşıyorum ve iyiki bu mutsuzlukları yaşamısım diyorum. bunlar beni hayata karsı daha çok bilinclendirdi. sende böyle düşün yoluna bak

evet kadında adım atabilir fakat sadece ufak bir ilgi için bunu yapmana değmez. daha büyük yaşayacagın aşkını düşün zamanını bekle. gerçek aşkın için o adımını at bence. 24 yaşındasın ama evde kalmıssın gibi konusuyorsun canım, dur daha evlilik aceleye gelmez

rabbim herşeyi gönlüne göre versin

Allah için, kendisine yürekten çok bağlandığım, birbirimize; sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde her daim nefes olacağımızı söz verdiğimiz bir zat-ı muhteremle, düşündüğümde yüreğimi dağlayan vesilelerle hayatımızı birleştiremedik.

Maddi anlamda hiç bir iletişim kalmamasına rağmen, kendisini hatırlarım ve gözlerim yaşarır, kalbim yanar.
O zaman derim ki: Rabbim yansın yüreğim, Yandıkca sana yaklaşayım. Yüreğimin boşlunu sen doldur Rabbim. Senin sevginle coşsun kalbim. Ey Rahman ve Rahim olan, kırık gönüllere tecelli eden rabbim. Kapına geldim. Beni çevirme. Beni kulluğuna kabul et.. İstemem bundan sonra senden gayrısının sevgisini. Rabbim sen beni sev. Bu bana yeter...

Bu düşüncelerle, bende başkalarına kapıları kapatmış durumdayım, açmayı da düşünmüyorum.
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:

Uf ne bilim hic daha önce yapmadim, sen Bana gercekten Iyi örneksin :) yapsam mı?

Yok evde kalmış değilde kimseye evet demiyorum, diyemedim. Ama artık istiyorum gercekten seve bilirim ama asık olacağımı sanmıyorum kararsızım iste acaba benim birşeyler yapmam gerekli mı?

İnshaallah Allah herkese hayırlısını nasip eder. Ama her gelene hayır dersek, kimin hayırlı olup olmayacağını nerden bile biliriz ki ??

Uf ne bilim hic daha önce yapmadim, sen Bana gercekten Iyi örneksin :) yapsam mı?

bence konuş ilk olarak ekle hemen öyle dan diye atlama tabi konuya konuşa konuşa zaten konu açılır merak etme
Sonuçta birşey kaybetmessin öyle değil mi ama kazanabilirsin

bence konuş ilk olarak ekle hemen öyle dan diye atlama tabi konuya konuşa konuşa zaten konu açılır merak etme

Hmmmm ama korktuğum birşey var. O benimle aynı köylü, yani ailesine anlatmasını istemem... Ama denememiş olmakta istemiyorum. Niye bilmiyorum ama içimden bir ses yap diyor

Öyle bir söylemişsiniz ki 40 yaşlarındasınız falan sandım tövbe estağfurullah :44: aşkın yeri önemli bence evet zaman gelir aşk biter ama sevgi saygı kalır.

Öyle bir söylemişsiniz ki 40 yaşlarındasınız falan sandım tövbe estağfurullah :44: aşkın yeri önemli bence evet zaman gelir aşk biter ama sevgi saygı kalır.

yok henüz 24 yaşındayım. Ve cok kararsızım :)

İnshaallah Allah herkese hayırlısını nasip eder. Ama her gelene hayır dersek, kimin hayırlı olup olmayacağını nerden bile biliriz ki ??

Amin. Bilmiyorum ki kardeş. Ama bana öyle geliyor ki ben artık bir insanı bu kadar sevmek istemem. Hatta belkide Allahın kulu olan bir insanı bukadar sevmiş olmak başlı başına bir hata idi.

İnşallah ders çıkarmışımdır.

"Ömrünü vereçekmiş gibi hayatınıza girenler, ömrünüzü elinizden alır gider"

Rabbimiz alınan bu "ömrümüz" yerine daha hayırlı, iyi işlerle dolu, daha mühim işlerle meşgul olacağımız bir ömür verir inşAllah.

Son düzenleme:
nerden bılıyorsun aşık olmayacağını....bal gıbıde olursun
soruna gelınce asla ama asla ilk adımı atmam. kadın kadınlığını bılecek erkek erkeklığını
bu arada başka şehırdeyse bence düşünmeyın. sizin yanınızda olan bırıne ihtıyacın var bence.uzaktan ılışkı yurutmek kolay değil

bende ayni fikirdeyim, bugüne kadar hic ilk adimi ben atmadim yani yapmamam gerekiyor diyorsunuz? Evet birde su mesafe var tabi az degil...

Kendini şartlandırıyorsun yazık ediyorsun yapma

ne gibi sartlandirma? anlayamadim...

Sorun su: eger oda benim gibi düsünüyorsa, benim ilk adimi atmam yalnis tepki yaratabilir... Hani ben erkek olsam, bir kizdan arkadaslik teklifi alsam Face´de, derimki: Ha bu herkese mi yolluyor böyle? o yüzden emin degilim...
ilgimi ceken baska biri de olmadi, bari olmusken birseyler yapayimmi diye düsünceye kapildim iste
ama sadece ilgi iste, fazla birsey degil. Birde ben bilmedigim seylere fazla düsmem yol almak istemem, yani ben o cocugun kim oldugunu bilmiyorum, nasildir bilmiyorum, birde bu beni korkutuyor. elimde hic bilgi yok, birtek 28 yasinda ve ayni köylüyüz...

Zaten sakın teklif meklif bişey deme, benim bi arkadaşım vardı resmen atladı çocuğun üstüne noldu bitti gitti , ters tepti olacağı varsada olmadı acele olduğundan. Eğer görüşmek istersen Faceden ekle ve düğünde görmüştüm seni ordan tanıdım ekledim de öyle böyle sohbet başlar birşey olacaksa olur olmicaksa kalır. ama bence açılma sen hemen hoşlandım filan diye sadece zmana bırak. Bir de 600 km çok değil miki bence şimdi bu bir sorun gibi görünüyor. bunu da düşün

sen eski sevgilini unutmak için başkasıyla olmak istiyosun bu hiç adil değil 1 sene bekle o çocuğu unut ve ondan sonra yoluna devvam et...sağlıklı karar veremiyorsun

YOK teklif gibi birsey hayatta mümkün degil zaten, olursa sadece ekleme veya dürtme falan, yoksa ben ilk konusmayi bile yapamam, ondan beklerim, ne bilim hic yapmadimki böyle seyler ufff.. 600 km cok evet, beni korkutuyorda acikcasi, ama Mesafeyi pek sorun eden biri degilimdir...

son yaşadığın ve önceki yaşadığın günlerden dolayı aşk olmasada olur diyorsun sanrım.

herşey aşk değil bencede. beğenmek, huylarını sevmek, hoşlanmakta yeterlidir mutlu bir evlilik için.. deli gibi aşık olup evlenilecek diye bişey yok bence.

diğer sorunununa gelince. ben kendi adıma bir erkeğe açılma taraftarı değilim, bu geri kafalılık değil.. erkekler kendi uğraşmak, çabalamak ister diye düşünüyorum.

benim eşimle önce güzel bir arkadaşlığımız vardı, benden hoşlandığına emindim, ne zaman açılacak diye bekledim. ama atak yoktu, bende bekledim.
kendisi biraz zoru sever, belki ben ona yanaşmaya çalışsaydım gözünde kolay olacaktım, bilmiyorum benim düşüncem bu. erkeklern genelide böyledir bence. istisnalar vardır illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…