çok gerildim görümcem yüzünden !!

orlic

pko=metformin+sogan kürü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.700
5
66
Kayseri
yazıkkı ne söylemek istediğimi neyi beklediğimi anlatamamışım birkaç kişi dışında kimse anlamamış beni gerçekten dile getirmek istediğimi ve hassasiyetimi. maddi şeylerle ölçtünüz tüm karakterimi resmen dalga geçtiniz teşekkür ederim. istediğim hediye değildi dogum günlerine son vermek isteyişim beceremeyişim. görümcemin uzaktan organizeleri ve emrivakilerine çare bulmaktı (detaya girmedim belkide görümcem mevzuunda). aslında klasik anlık bi sıkıntıydı ama farklı boyutlarda tepki gördüm
demekki insan derdin,i öfkesini, hata paylaşamadığı belki cümlelerini tam oturtamadığı destek beklediği şeyleri paylasırken bin kez
düşünmeliymiş.
cevap veren herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşım detay detay detay...
Kafana herşeyi takmışsın, hediye aldım diye hediye bekliyorsun.
Onun bilgisi görgüsü bu demek ki almamış.
Ayrıca pasta almış işte bunun için sabaha kadar ağlamak benim mantıkla açıklayacağım birşey değil.
Kendine dert arıyorsun.
Hediyeyi almayan kayınvalide kayınpeder görümceyle alakası ne onu da anlamadım ?

her şey bi yana, kayınvalidenle kayınpederin, pasta alıp evine kadar gelmişler doğumgününü kutlamak için, hediye almadılar diye sorun etmişsin. bi de eşime yapmadığımı bırakmadım diyosun. çok garipsedim. bu kadar çok beklentiyle mutlu olamazsın canım.

hediye gelip gelmemesi değil sorun ben herkese herşeyi yaparken karşılık alamamak
görümcemin organıse etmeye calışması emrıvakileri derdim hediye değil mevzuyu anlatmak için söyledim onu

ilk yılımda beklemiştim umdum yanı gorumceme yağdırılınca
ama inanın hediye olsa umrumda 1 coap demezdim

Gorumcen ne yapti simdi???? kaynanan ve kayinbaban pasta alip gelmisler ne bekliyorsun daha? Paralari var yada yok sizi ilgilendirmez. Onlarin hediyesini alsaniz nolur almasaniz nolur?? Bu kadar paraci ' kim ne aldi almadi konularindan nefret ediyorum.Birde esine kizmissin adamin sucu ne?? Allah sabir versin kocana"ailesine....

hediye gelip gelmemesi değil sorun ben herkese herşeyi yaparken karşılık alamamak
görümcemin organıse etmeye calışması emrıvakileri derdim hediye değil mevzuyu anlatmak için söyledim onu

Karşılık almak için mi yapıyorsun ?
Sen görümcene bir tekstil ürünü almışsın k.peder k.valide de pasta almış gelmiş.
İlla tekstil ürünü mü alınacak?
Balayındaki görümce ne yapacak ,oralardan hediye derdine mi düşecek..
Ayy bilemedim valla kafan çok karışık,anlatırken de öyle anlatıyorsun.

bence cok abartiyorsunuz,yani siz karsinizdakine hediye alirken beklentiylemi aliyorsunuz o hediyeleri,
yinede adamlar pastalarini alip gelip kutlamislar yani tek sorun sana altin takmamalari mi ?
bunun icinmi esinize bir suru laf soylediniz

ayrica yani kardesleri sizinle beraber agbilerinin dogum gunlerini kutlamak istemisler bundan dogal ne var,
sizde ozel birsey yapacaksaniz ertesi gunu yapabilirsiniz bence cok ta buyuk sorun degil...

istemiyorsan söyle cesaretin yoksa da çekersin o zaman yapcak bişey yok...

ilk yılımda beklemiştim umdum yanı gorumceme yağdırılınca
ama inanın hediye olsa umrumda 1 coap demezdim

Konunun görümceyle alakasını şimdi çözdüm.
Görümceye yani kızlaırna altın takılmış size birşey alınmamış.
Belki görümce, ana-babasın d.gününde altın takmıştır ?
Olamaz mı öyle ödemişlerdir sizin hediyeleşme mantığına göre..
Bu sene sizde altın kpedere falan yine d.günü gelince ödeşirsiniz ödeşmezseniz artık eşiniz yandı ...

görümcemin arkadar organıze edip planımızı bile sormadan kaynımı aratması sorun
altın falan değil derdim ne alaka
beni saymamalarına kırıldım benımde ılk dogum gunumdu evlılık yıldonumumdu
sizin kırgınlıklarınız yokmu ne alaka parayla? olay sayılmamaktı ama galıba yanlış aksettırdim

ebnce çok kafana takma sadece birgün bu size değer verdiklerini gösterir.ayrıca bence kayınvalidenizin hediyesiz gelmesinide kafanıza boşuna takmışsınız. en azından hatırlayıp pastasını alıp gelmiş.

Ayni tongaya bende dustum kader arkadasim. Yeni evliydim pekde severim insanlari mutlu etmeye. Gorumceme supriz parti yaptik, pastalar, icecekler, ayakkabisiyla takim kiyafet aldik vs soylenmez ama harcadim ben parayi malum her yil boyle olsun istiyorum parayi bosver baglarimiz kuvvetlensin diyorum falan. saf yeni gelin olarak.

4 ay sonra dgunumde kvalideme gittik ben supriz bekliyorum. Tum gece bekledim. Taki caylar icilip kuru kuru haaa dgunun kutlu olsun Sahi diyene dek. Sooook oldum. Saka falan sandim. Hepsi kuru kuru tebrik etti beni.

Birkac hafta sonra esimin dgunuydu. Ona parti hazirlanmis aradilar bizdesiniz diye. Gittik tabi. Pastalar vs, markali hediyeler. Kurban oldugumuz bunlar senin icin dediler bana nispet gibi.

Ama anlamadi gicik o kurban oldugunun karisinin nasil kinle doldugunu. Bitti o an ailedeki kutlama partilerini iptal ettim. Simdi yillardir her dgunude ararlar parti yapalim, bir araya gelelim diye. Ben ozel gunlerimi paylasmayi sevmiyorum tesekkur ederim diyorum. Esimede hediye aldirmiyorum sadece telefonda kutlatiyorum.

eşinde mi hediye almadı d.gününde? senin sinirlenmen bundan mı diğerleri çok da önemli deil ama üstüste olunca ardaki farkları gözlemlemişsin sana da aynısını yapmalarını beklemişsin sanırım.boşver ya herkes seni en çok sevecek diye bişey mi var niyetleri kötü değil yine hatır etmişler ya ona bak eksiklkleri görmemeye çalış..biri sana madden küçük bir hediye verir ama çok içten yapar bunu biri madden büyük bişey yapar ama gösteriş için abartılı,samimiyetsiz yada yalakalık için.. önemli olan samimiyet..
güzel gören güzel düşünür arkadaşım..

altını soylememın sebebı alabılecek güçlerini açıklamaktı
1 corap almadılar dedim sadece dünyalar değil istedıgımki

eşim aldı hediye
ayrıca görümcemın kocasınında ilk dogum günü yağdırıldı.
herkes para yada hedıye için sandı şimdi sadece hattır almak arkadaşlar
gene başıma gelecek diye yazdım

O zaman neden görümcenin d.gününü altını falan anlattın ki ne alaka ?
Konuyla uzaktan yakından alakası yok ?
Görümceye kafayı takmışsın,olayın özü bu..
Zor gelinsin Allah sabırlar versin tüm aileye

altını soylememdeki sebep kayınvalıdemlerin alı gucunun oldugunu soylemekti
altın beklemedımkı ben !

Biri daha " doğumgünü " derse düşüp bayılacağım
Ailenin tek aktivitesi çılgınca doğumgünü kutlamak buna ne para dayanır ne enerji

altını soylememdeki sebep kayınvalıdemlerin alı gucunun oldugunu soylemekti
altın beklemedımkı ben !
zor gelinlikle ne alaksı var tüm detayları bilsen beni tanısan aileyi tanısanda bu yorumu ypsan anlarımda ???
ayrıca ilişkilerime baksan görumcem harıç çok iyiyiz aileylede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…