çok gerildim görümcem yüzünden !!

anlamyorum wallaa buu tür insanları
dertsiz başlarna dert arıyorlar
alsa ne olacaktı ki görümcemiz aldıgı anca bu kadar olur diyip çöpe atacaktı sonra
gerçi konunun içinde görümce pek fazla yok
konu başlığı doğum günüm de hiç birşey almadılar çok sinir oldum
yada eşimin doğum günü yarın parti düzenlediler sinir oldum ama bişey diyemedim olabilirdi

görümce gizli özne..

bu hayatta öğrendiğim şeylerden birisi de beklentiye asla girmemektir. yaptığım şeylerden karşılık beklememeye çalışırım. mesela benim doğumgünüm yaz tatiline denk geldiği kutlanamıyor maalesef ama ben bunu pek takmam.
sizde biraz kıskançlık da hissettim, bu konuda biraz daha rahat olmaya çalışın. umarım en büyük derdiniz doğumgünü olur. ayrıca yaptığınız şeylerin karşılığı gelmeyince de sinirinizi suçsuz olan kocanızdan çıkardınız, bu da yanlış

kusura bakmayın ama bu doğum günlerini ve hediyeleşme işimi çok fazla abartıp anlam yüklemişsiniz.isteyen istediğini alsın-versin,bu kadar sorun etmeye gerek var mı?

zavallı koca,şimdi konu sahibi eşine gelen hedayeleri beğenmezse, vay haline
yine sabaha kadar başının eti yenecek:88::88:

ay benim kaynanam k.peder bırak pasta almayı doğumgünü kutlamakta neymiş derler çokta umrumda değil görümcelerimde aynı zaten takacakta değilim,kocişim pastasını ve hediyesini alır gelir buda bana yeter...

aynen..6 yıllık gelinleriyim benimkiler ilk defa geçen sene arayıp kutladılar d.günümü de şoka girdim,Allah'ım kesin öleceğim de ondan kutladılar dedim.bünye alışık olmayınca ters tepebiliyor

aynen..6 yıllık gelinleriyim benimkiler ilk defa geçen sene arayıp kutladılar d.günümü de şoka girdim,Allah'ım kesin öleceğim de ondan kutladılar dedim.bünye alışık olmayınca ters tepebiliyor

ben güldüm Allahta seni güldürsün tatlımm he he doğru diyosun bünye alışık olmayınca insan neye uğradığını şaşırıyor
bende 2yıllık gelinleriyim nişanlıyken bile bana doğru düzgün bişey yapmadılar şimdimi yapacaklar he he benimkinide kutlasalar dünyanın sonu geliyor diye düşünürdüm heralde

bu görümce geline ne yaptı da bu kadar nefret ediyor açıkçası merak ettim:26:

ayrıca konu sahibi beklentiye gireceksen kimseye birşey yapmayacaksın

arkadaşım madem istemiyorsun neden kabul ettin ki evine?
Bide mesaj atmışsın tamam gelin diye.. o mesajı "kusura bakmada ben bi süpriz hazırlamıştım sana ayıp olmaz dimi çok uğraştım bunun için" de kapat geç yani ona halinden çok memnun gibi gözükmüşün ama değilsin o özelgün senin için zehir olucak
senin hatan..

Ayrıca bi çorap bile almadılar diyosun ya..
E pasta almışlar işte ?
Bide ayağına kadar gelip kutlamışlar..
Gerçekten takmamalısın yani bu konuyu bu kadar..
Tabi damatlarına hediye falan almışlar buna bozulmuş olabilirsin..
şimdide eşine süpriz hazırlıyorlar bunada sinir olmuşsun kendini değersiz olarak görüyorsun.
Ama senin nefret ettiğin birinin gözünde değerin yüksek olsa neee olmasa ne dimi?
abisinin doğum gününü kutlasın gitsin işte takma bu kadar çok basitt şeyler
hele hele ağlayıp eşine geceyi zehir edicek kadar inanamadım yani
bu zamana kadar hiç mi dert çekmedin Allah aşkına?
Hani insan kırılırda bu kadar olmaz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…