çok gerildim görümcem yüzünden !!

altını soylememdeki sebep kayınvalıdemlerin alı gucunun oldugunu soylemekti
altın beklemedımkı ben !

Ya arkadaşım sana alınmamış işte !
İşin özü bu kadın kızına altın almış sana da pasta almış.
Demek ki böyle uygun görmüş bunun için ağlanır kocanın beyni yenir mi?
Sizin aile huzurunuza kıytırık bir hediyeye mi bağlı?
Parasızlıktan değil düşüncesizlikten veya kıymet vermezlikten almamışlar.
Yapacağın tek şey senin de benzer tutumda olman.
Derdin yok dert arıyorsun kendine ,biraz mantıklı ol

senin ailen ne aldi sana dogum gununde ?
esinin dogum gununde senin ailen birsey aldimi esine pasta alip geldiler mi ?

Nerden bilebilirim arkadaşım bütün aileyi ?
Tek tek karakter tahlili mi yapayım ,sen ne anlatırsan ona göre yorum yapıyorum.
Madem bu kadar kötü bir aile nedne hediye alıp duruyorsun , alma ?
Bir dediğin diğerini tutmuyor.
Görümceye kafayı takmışsın veya o sana takmış
Olur herkes biribirini sevmek zorunda değil ama yuvanızın huzurunu bozmaya değer mi bütün bu sebepler ?

Benimde doğum günüm ve nişan tarihim 10 haziran:) Siz iki ikizler anlaşsanız şaşardım sende bişeye alınıp abartmamış olsan şaşardım kendimden biliyorum:)
Anlattıklarında çokta kırılcak bişe göremedim hatırlamaları yeter bizde hiç yok öyle şeyler hediyeyi hatta pastayı geçtim hatırlayan olmazki kutlasınlar bende hiç bilmem kaynımın falan ne zaman doğduğunu. Eşimle birbirimizi hatırlayalım bi sarılalım yeter hediye falan gereksiz şeyler bunlar zaten onların alcağı şeyi ben beğenmem:)
Sen önceden sinir olmuşsun şimdi napsa batıyo ben onu anladım sen evde yokken girmeleri hoş değil tabi ama süpriz olsun demişlerdir sende çalışıyosun diye evin dağınık değilse sorun yok en sönük senin doğum geçmiş diye alınmışsın sanırım ama müsait olunamamış kayınvalidenlerde hediyeden pek anlamıyolardır ondan bişe almamışlardır kızlarına kıyak yapıp altın takmaları onlara kalmış bişe kendi evlatları sonuçta daha ne ayrımlar görceksin ne ayrımlar alış bunlara:)

olayı 1 altına paraya bağladık teşekkür ederim yorumlarınıza
sadece bundan sonraki süreçte bende yapmak istemedigimi emrivakiyi sonlandırmak istediğim için açmıştım konuyu ama anlatamadım
evet üzüldüm ağladım o gün zoruma gitti o gun cünkü çok deger verdıgım için ummustum
velhasılı teşekkür ederim hepinize ama para düşkünü bi insan degilim ben ne zor gelin olusum kaldı ne paracıllıgım
iyi aksamlar!

evet ailem aldı hediye
eşimede pastada aldılar hediyede aldılar

anladim...
en iyisi siz su dogum gunlerini kutlamayi birakin,
sorunlar kokten cozulmus olur,
size hediye gelmedigindede esinizden cikarmazsiniz sinirinizi,
esiniz size almis hediye digerlerinin alip almamasi cokta onemli degil bence,
gorumcenizin emrivaki yapmasida dogum gunu sonucta
evlilik yildonumu vs olsa tamamda dogum gunlerini ailece hep beraber kutlamak daha guzel...

altını soylememın sebebı alabılecek güçlerini açıklamaktı
1 corap almadılar dedim sadece dünyalar değil istedıgımki

Daha ne olsun düşünmüşler sizi saymışlar ki pasta alıp gelmişler daha ne olsun. Hem derdim hediye değil diyorsunuz hem alım güçleri varken hediye getirmediler diyorsunuz hemde bir kaç gün evvel ki görümcenin doğum gününde altın taktılar diyorsunuz,

"Ona altın takıldı bana kupkuru pasta ile gelindi" mevzu böyle anlaşılıyor.

Tüm bu doğum günü krizlerinin içinde görümcenin kabahatini de anlayamadım ben :44:

Son düzenleme:

Trip atan konu sahibi profili de yeni türedi.
Tartışıyoruz ,mantıklı sorular soruyoruz.
Cevaplandıramayınca küsüp gidiyorsun.
Güle güle..

Görümcen ortadan kalksa herkes seninle ilgilense ailede tek kız profili sen olsan huzura ereceksin.
Ama yapacak birşey yok..

sen kocana yapılmasından rahatsız olma bence sen de gorumcene onlara yapmazsın olur bitersalak degıller ya anlar herhalde . ayrıca dıyemedınmı ben hazırlıgımı yaptım diye veya baska bı yere gıdıyoruz dıye anlamadım mecbur degldın kabul etmeye bende sevmem ben yokken evıme gırılmesını

arkadasim anlattigin kadarina yorum yaptik,
o zaman o ayrintilari yazmak yerine,
arkadaslar esimin dogum gunu gorumcem soyle bi emrivaki yapti ne yapmaliyim diyebilirdin,
gorumceme altin takmislar bana 1 corap almamislar diye ayrintiyi yazmasaydin bizde ayrintiya takilmazdik ki...

k.pederle valide pasta almışlar daha ne olsun ..o kadarı bile yeterli
burada ne pasta, ne hediye, ne de kutlu olsun sözü duyanlar vardır..
herşeyi de abartmamak gerek..

seni anahtar için aradıklarında, gerek yok böyle süprizlere falan diyebilirdin, şayet evine girmelerini istemiyorsan..
anahtarı alırsınız diye haber vermişsin, şimdi de pişmanlık yaşıyorsun..

senin derdin işin içinde görümcenin olması sanırım gıcık oluyorsun ya herşeyi batıyor sana anlıyorum.bende sevmiyorum görümcemi şeytan görsün sen doğum günlerinde eşini alıp dışarlarda bi organize yap bence sanada bi teklifle gelirlerse kusura bakmayın böyle bi planımız vardı dersin.görümcenden uzakda.

görümceye altin takilmayaydi iyiydi

Mesela ben hala eşine hediye olarak ayakkabı aldığını ve kafii görmeyip kurabiye gönderdiğini neden bize anlattığını da anlamış değilim

ben anladım senı ve hak verdim evet insan bekliyor ve ayıp değil herkes bekler değer görmek hatırlanmak ister...

o zaman madem plan yapmalarını ıstemıyorsun derdın kaynına ben plan yapmak ıstemıyorum teşekkür ederim düşünmüsşsünüz ama bizim planımız var diyerek nazikçe reddedebilirdin..kendin gibi davranmamışsın şimdide yakınıyorsun kocaman kadınsın ev senın koca senın neden çekindiğini anlamadım ben..

ortada cokda prolem edilcek birsey gormedim acıkcası kayınvalidenizin hediye almamasının sinirini esinden cıkarman hata olmus bence sinirlerini bozma bunlar asılmayacak es gecilmeyecek seyler degil hediye almadılarsa sende birdahakine bir pasta alırsın sadece olur biter

en iyisi tüm doğumgünlerini kaldırmak..
eşle karşılıklı kutlansın..
diğer türlüsü sonra krize yolaçıyor

ben meyveli pasta severdim, kızlarına meyveli almışlar ,bana kakaolu alınmışa kadar gider bu...

mevzu hediye degil diyor ama ona hediye alinmamis diye bir daha ne ben kimseye giderim dogum gununde nede bana gelsinler demis...

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaşım; eşim dışında kendi ailemde dahil unutan çok insan olmuştur doğum günümü, bırak pastayı aranmadığım bile olmuştur, senin mantığınla ben onların gözünde değersizinde değersiziyim.

Ama ben insana verilen değeri böyle materyallerle ölçmüyorum, hepimiz insanız unutabiliriz o kadar ince düşünemeyebiliriz. Değmez bu kadarcık şeyler için sabahlara kadar gözyaşı dökmeye, eşinin üzerine gitmeye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…