çok geyik şok geyik

günaydın kızlar olaylardan habersizim şu an baya ya bi şey dicem linki topiğe etiketlesek çünkü ulaşamadık sanırım herkese

biz bize olalım bak lütfen ben diğer topicten kaçtım resmen, içimin daraldığını vs de söyledim. isim vermiyorum kimden olduğunu tahmin etmişsinizdir. o yüzden etiketleme yoluyla devam ettim. masalkizi- onu çok sevdiğimi biliyor zaten

ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)

o öyle olmuyor işte pek. daha doğrusu iş ciddiye bindiği zaman senin korkuların da gün yüzüne çıkıyor. bu benim ilk uzun ilişkim olmasa belki daha önce çıkardı, toyluk işte. yani sevgiliyken çok da rahatsız etmeyen şeyler batmaya başlıyor. ben bir ömür bu adamla olamam diyorsun. ayrılalım dediğimde bizimki yüzük almış onu göstermiyormuş annesine lskdjlskjdf bu da böyle talihsiz bir anı.

sonsuza denk ona kapattım gözlerimi dışarıya açtım işte hahaha

ahahah bak aynen, çak bir beşlik zehrinacığım gerçi sonra "hayatımın aşkı" diyeceğim adam çıktı önüme, o da beni fal batağına sapladı

kim acaba anlamadım ben yaaa inanamıyorum şu an yüzük mü kaç karattı acaba öğrendin mi ahahah benim sorunum da bence benim daha o noktaya gelemeden ilişkilerimin bitmesi her ilişkime hayatımın aşkı demem çünkü tamam uzun süren oldu ama yine de o iş hiç ciddi noktalara gitmedi ya o yüzden hiç bu adamla hayatımı geçirir miyim diye düşünme durumum da olmadı.

gerçekten istemiyorsan yüzük umrunda olmuyor :) o çok istiyordu evlenmeyi de ben istemiyordum. yani istesem bile birkaç sene sonraydı aklımdaki. bak üstünden 2 yıl geçti OH iyi ki diyorum

gerçekten istemiyorsan yüzük umrunda olmuyor :) o çok istiyordu evlenmeyi de ben istemiyordum. yani istesem bile birkaç sene sonraydı aklımdaki. bak üstünden 2 yıl geçti OH iyi ki diyorum

ay bir gün bakalım biri de benimle evlenmek ister mi ya bi de bu konu kapalı di mi iyice rezil oluyorum kızlar ahhaha

Kimine az geldim, kimine de fazlaaaaaaaaa
Deli gönül kimseyi sevmedi ki kararındaaaaaaaaaaaaaaa

iki gündür radyoda denk geliyorum bende Baktım çok sessiz buralar koyverdim kendimi. Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olmuyor yengecim

@zehrina yengem diline bu takılsın biraz evet çocukluğunu özleyenler, mustafa sandalın kese hareketini yıllar sonra bir kere daha görmek isteyenler buyrunuz:

neden ingilizce versiyonunu paylaştın derseniz ben de bilmiyorum

Son düzenleme:
Nolsun yuvarlanıp gidiyoruz şu tezi teslim edeydim de kurtulaydım. Sizi sormalı?

Kızlar çok yakın bir arkadaşım fal baktırmak istiyor, daha önce hiç online fal baktırmadi sizce kimi onereyim

Kızlar çok yakın bir arkadaşım fal baktırmak istiyor, daha önce hiç online fal baktırmadi sizce kimi onereyim

Kızz gelme desene arkadaşına burası boy gelme de Ne öğrenmek istiyor? Sonuç odaklı ise amacı bizimkiler sonuca bağlanmadı görüyorsun. Ama anlık karşı taraf düşüncesi vs merak ediyorsa bence Geysu.

kavgayı başlatayım mı sezgi anam sezgi. bana en iyi oydu. ve @zehrina ya da katılıyorum geysu da anda çok iyiydi, biraz daha ucuz yollu dersen, gizemhatun versiyonu da iyi

başlasın kavga o vakit bende de sezgi iyi değildi, anda dediği şey tutmadı. hem de ne cümle kurmuştu vallahi o dediği şey günlerimi karattı ama çıkmadı tutmadı oh allahıma bin şükür

kızlar aslında var ya bir falcı bana öyle bir cümle kurmuştu ki ne kadar yerine cuk oturduğunu ben bugün anladım ama maalesef ki kimin kurduğunu hatırlamıyorum. oturup bir sürü falı dinlemeye üşenmezsem size haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…