yahu kapatsaydın gözünü 4 yıl olmuş:)
günaydın kızlar olaylardan habersizim şu an baya ya bi şey dicem linki topiğe etiketlesek çünkü ulaşamadık sanırım herkese
ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)
sonsuza denk ona kapattım gözlerimi dışarıya açtım işte hahaha
biz bize olalım bak lütfenben diğer topicten kaçtım resmen, içimin daraldığını vs de söyledim. isim vermiyorum kimden olduğunu tahmin etmişsinizdir. o yüzden etiketleme yoluyla devam ettim. masalkizi- onu çok sevdiğimi biliyor zaten
o öyle olmuyor işte pek. daha doğrusu iş ciddiye bindiği zaman senin korkuların da gün yüzüne çıkıyor. bu benim ilk uzun ilişkim olmasa belki daha önce çıkardı, toyluk işte. yani sevgiliyken çok da rahatsız etmeyen şeyler batmaya başlıyor. ben bir ömür bu adamla olamam diyorsun. ayrılalım dediğimde bizimki yüzük almış onu göstermiyormuş annesine lskdjlskjdf bu da böyle talihsiz bir anı.
ahahah bak aynen, çak bir beşlik zehrinacığımgerçi sonra "hayatımın aşkı" diyeceğim adam çıktı önüme, o da beni fal batağına sapladı
kim acaba anlamadım benyaaa inanamıyorum şu an yüzük mü kaç karattı acaba öğrendin mi ahahah benim sorunum da bence benim daha o noktaya gelemeden ilişkilerimin bitmesi her ilişkime hayatımın aşkı demem çünkü tamam uzun süren oldu ama yine de o iş hiç ciddi noktalara gitmedi ya o yüzden hiç bu adamla hayatımı geçirir miyim diye düşünme durumum da olmadı.
gerçekten istemiyorsan yüzük umrunda olmuyor :) o çok istiyordu evlenmeyi de ben istemiyordum. yani istesem bile birkaç sene sonraydı aklımdaki. bak üstünden 2 yıl geçti OH iyi ki diyorum
ay bir gün bakalım biri de benimle evlenmek ister mi ya bi de bu konu kapalı di mi iyice rezil oluyorum kızlar ahhaha
Kimine az geldim, kimine de fazlaaaaaaaaa
Deli gönül kimseyi sevmedi ki kararındaaaaaaaaaaaaaaa
şarkıyı googlelamak zorunda kaldım
iki gündür radyoda denk geliyorum bendeBaktım çok sessiz buralar koyverdim kendimi. Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olmuyor yengecim
@zehrina yengem diline bu takılsın birazevet çocukluğunu özleyenler
Kızlar çok yakın bir arkadaşım fal baktırmak istiyor, daha önce hiç online fal baktırmadi sizce kimi onereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?