çok güzel bir kadınsınız ama???

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
çok güzel bir kadınsınız ve boşanmışsınız karşınıza bir kişi çıkıyor ve sizden3 yaş küçük hiç evlenmemiş ve de tipsiz...ama siz onun konuşmalarından çok etkilendiniz ve kendisi doktor(psikolg) kendinizi yanında iyi hissediyorsunuz...ama yan yana geldiğinizde hiç hoş bir görüntü yok...siz dönüp bir kez daha bakılacak kadar güzelsiniz... ne yaparsınızmafoldumben

bence yaş ve güzellik çok önemli değil, eğer ona güveniyorsam, onun yanında kendimi ii hissediyorsam ona bir şans verirdim

karşımdaki yakışıklı olmayabilir ama bi duruşu bi bakışı bi lafı beni etkileyebilir.hele bide bende güven oluşturursa neden olmasınkii.

önemli olan sizin duygularınız ve ondan etkilenmenizdir.nice yakışıklı olmayan erkeklerin yanında ne güzel kadınlrı görürüz.
bakın Amerikalı sanatçılara. hangisinin eşi yakışıklı. çok ender.

guzellık gelıp gecıcı ama asla psıkolgumla bısıler yasamak ıstemem cunku her zor donemımı bılıyo ..ve ıelrde bunlarla karsılasabılırım..benı herdaım hastası olarak goruyodur bı ılıskı baslasa bıle sızı hastası olarak gorcektır..
suan yanında rahatım evet cunku sıgındınız lıman konusdugunuz ınsan ama unutmayın kı gorevı odur..
eger onun yerınde baskası ıle konussa ıdınız ıcınız ona kayabılırdı..
benım psıkologmda cok yakısıklı ama boshayallersmile

yanlız şunu belirteyim o benim psikoloğum değil sadece arkadaşımdı...
yani klinik ortamında hiç bir zaman hastası olmadımlmaz:

sana özel olduğunu hissettirebiliyorsa, mantığın da evet diyorsa, kadın ruhundan anlayan birisi ise, neden olmasın? ne yakışıklıklar var, eşlerinden başka her kadını gözleri görüyor.. bu sebeple tipe takılmayın derim.. ha giyimden de rahatsız isen, yavaş yavaş istediğin şekilde giydirirsinyerimseniben

bence hiç önemi yok bende eşimle yolda yürürken bakışlar hep üstümüzde eminim a kıza bak adama bak diyolardır..ki bizim aramızda 12 yaş var..abi-kardeş zanneden çok fazla..ama seviyorum umrumda değil.

1) başkalarının bizi yakıştırmaması umutumda olmaz acaba ben yakışıklı ve çekici buluyormuyum?
2)yaş farkı var acaba yaşına göre olgun bi bey mi?
3)yanında kendimi iyi hissediorum ama hislerim acaba bundan ibaret mi? yani beni heycanlandırıyor mu kalbim küt küt oluyo mu
4)evlenip boşanmam ve onun hiç evlenmemiş olması bi avantajdır benim ıÇıN o sorun etmiorsa ne ala

Bir ilişkide hele ki evliliği düşünüyorsam.
Karşıdaki kişinin tipi benim için en son plandadır....

Eğer bir adamı tipsiz ve yanıma yakışmıyor olarak görüyorsam ondan etkilenmemişim demektir...
Eşim bence dünyanın en yakışıklı adamı.... Ama arkadaşım ilk tanıştığıda daha karasını bulamadınmı demişti, yani hiç ama hiç beğnmemişti...

Önemli olan anlaşmaktır,tipe takılı kalmayın hiç.
Ama bir ortama girdiğinizde de rahatsız hissedeceksiniz kendinizi,sorun olacaksa o zaman hiç başlamayın.

iki taraf da ileride pörsüyeceğine göre çok gereksiz bir takıntı sempatiksalakcinni

adamı tipine göre değerlendiriyosunuz ,kendinizide dönüp bakılacak güzellikte..
o yüzden bırakın adamı bence . adam tipiyle değil kişiliğiyle tarzıyla beğenildiği bir ilişki yaşasın...

canım bence en az dış görüntü kadar önemli değelerde var.sen onu güzel görmek istesen görürsün.şöyle düşün çok yakışıklı bir eşin var ve sende çok aşıksın ama birgün kaza geçirdi eli yüzü dağıldı ve estetik operasyon bile düzeltemedi o büyük aşkın biter miydi,biterse o zaman aşk değil tutkudur bunun ismi.sen bardağın dolu tarafına bak ve senin yüzünü gülümsetebiliyorsa elini bırakma derim.seçim senin.

hiç hazetmem; kendini çok güzel bulup karşındakine çok tipsiz yakıştırmasının yapılmasını.
insan karşısındakina çok tipsiz diyorsa ondan etkilenmemiştir.
eğer zaten çok tipsiz buluyorsa evlenip nasıl aynı yatağa girer ki; midesi kaldırmaz :delphin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…