çok güzel bir kadınsınız ama???

canım sana şunu söyeleyeyim sonradan büyük takıntılara ve uzuntulere neden olacak bir mesele.
işin başındayken hiç girişme böyle bir olaya..aman diyeyim..üzülen sen olrusun.

Tipsizin teki deniyorsa, iş bitmiştir. Sanki adamın tipinden mideniz bulanırmış gibi konuşmuşsunuz.

Bence de sevgi önemli. Görüntüye takılmamak lazım o kadar. Yani eğer siz bunu çok dert etmiyorsanız başkalarını hiç ama hiç ilgilendirmez. Ayrıca bence kadın daha güzel olunca daha iyi olur gibi.
Bir de siz doktor diyince aklıma zeynep tokuş ve eşi geldi. Zeynep Tokuş da eşinin yanında çok güzel duruyordu.
Gerçi sanırım onlar boşandı ama gayet mutlu görünüyorlardı ve sorunun bu güzellik, çirkinlik olduğunu sanmıyorum çünkü uzun süre evli kaldılar çocukları falan oldu. Yani iyi konuşan, bilgili, kültürlü erkekler yakışıklı olmasalar da daha çekici gelir insana.
Kısacası; Sizin ne hissetiğiniz önemli. Buna kulak verin bence.

tipsiz ve yanyanayken hiç hoş bir görüntü yok demişsin..Zaten olmayacağı belli hiç istemiyorsun ama olsa olsa işi ve konuşmalarından etkilendiğin için olacak...
Kendini zorluyormuşsun gibi geldi.mantıklı varsın olsun gibilerinden...
2. kez hata yapma derim...

önceki eşin çok mu yakışıklıydı ve onu kendine yakıştırdığın için mi
beraber olmuşdun ...merak ettim ..
bir de şu an bunları düşündüğün tipi yanınıza yakışmayan kişi sizi beğeniyor mu?yani
duygular karşılıklımı ? yoksa sadece sen mi onla birliktelik düşünüyorsun..
herkesin düşüncesi ve güzelliği kendine özgüdür bence...
bir de onun düşüncelerini
anlamaya çalışmalısın seninle ilgili ne düşünüp ne hissediyor sonuçda ilişki iki
kişilikdir..

eger kendini mutlu hissediyorsan seviyosan gerisi vız gelir tırıs gider....
yakışıklı olmuş mutsuz olmussun ne cıkar canım yakışıklıyla karnın mı doyucak sanki dış görünüşe fazla takılma derim ......
önemli olan neyse senin için onu yap yinede karar senin tatlımmm....

karşıdan zaten bana bir yakınlaşma gelmese zaten benim aklımda böyle bir düşünce yoktu ki....

Güzellik... çirkinlik...

Kime göre?
Neye göre?

Belki bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği odur, belki size göre tipsizdir, belki tersi... göreceli kavramlar bunlar malum... yüreğinizin sesini dinleyeceksiniz, gözlerinizin değil...

Dış görünüş tabikide önemli..
Sonuçta o insanla bi birliktelik düşünüyosanız elini tutcaksınız,sarılcaksınız buna benzer şeyler işte..
Ama sanki söylediklernizden onu gördüğünüzde bunları yapmak içinizden gelmio..
Böyle yüzünüz buruşuyo gbi anladım ben..
Sadece sizi anlıyo,rahatlatıyo,iyi bi işi var diyede bi adamla evlenilmez..
Kalbiniz çarpmalı onu gördüğünüzde,buluşcağınızda heycanlanmalınız,özenle hazırlanmalısınız..
Eğer mantık evliliğiyse bundan sonra istediğiniz tipe falan bakmayın evlenin..
Hee dediklerimden şu anlaşılmasın sadece yakışıklı olsun tmm o zaman evlen demiyorum..
Evlilik önemli bi karar hem mantığına hem kalbine yatmalı evleniceğin insan..

Dış görünüş de önemli tabiki ama iç güzellik kadar değil..

Senin bu adama için fazla sinmemiş anladığım kadarıyla ,yanında huzur buluyorsun diye evlencek de değilsin.

İçine sinmesi gerek birşeylerin olması için.

etkilendiysem tamamdır ama bu nasıl bir etkilenme önemli olan da bu.cinsi bir etkilenme değil de insani bir etkilenme falansa sadece bahsedilen o insandan süper dost olur.ama bir sevgili,bir eş olabilmesi için başkalarına gelmese de bana yakışıklı gelmeli,aramızda cinsel çekim olmalı.yoksa ilişki tatsız tuzsuz olur,hatta bazen ızdırap olur.

duygularınızdan eminseniz ve sürekliliğine inanıyorsanız neden olmasın..

yemişim güzelliği ..güzellikle hayat sürmez ki ...sevilen zaten sana her daim güzel gelir ki ..yanına yakışmadığını düşünüyorsun ama bence dış görünüş olarak değil de ahlak olarak yanına yakışıyor mu onu düşünsen daha ii edersin ...ne demiş aşık veyse ll : sendeki güzellik neye yarar bendeki bu aşk olmasa ...

Mecnuna demişler: Bu Leyla kara kuru sıska çirkin bir kız niye bu kadar uğraşıyorsun kavuşmak için... Elni sallasan ellisi, daha güzelini bulursun bırak boşver...
Mecnun demiş ki: Ah bir de onu benim gözümden görseydin...

yorumların hepsini okudum bir çoğuna katılmıyorum, tabi herkesin kendi fikri ve sonsuz saygı duyuyorum. bence iç güzellik karakter vs. bunlar çok önemli tamam ama dış güzellik, yakışıklılıkta bi o kadar önemli. konuyu açan arkadaş o kişinin dış güzelliğini yeterli bulmamış ki bu ondan hoşlanmadığı anlamına gelmez. birinin sadece dış güzelliğinden ya da iç güzelliğinden etkilenebilirsiniz ama bi yönü eksik kalmış olabilir bu da kişide tedirginlik ya da çekincelere yol açar. ben bi ilişki için her iki yönünde çok önemli olduğunu düşünüyorum.

goz var nızam var
olmaz bu ıs, bence.
hele kı 2. evlılık dusundugum bırıyle ıhtımaller uzerıne evlenemem .
her anlamda ıcıme sınmesı lazım

siz adamın tipsizliğinden dert yanarken bakalım o sizi dul ve kendinden 3 yaş büyük birini kendine yakıştıracak mı?
kusura bakmayan ama kendinizi üstün görüp onu tipsiz görmenizi beğenmedim....
hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben hoşlanıp bir şeyler hissettikten sonra görüntüye mi bakarım ya ...
Ayrıca hoşlandığıma göre tipide bana hoş gelmiştir...
Malum güzellik göreceli kavramdır..

benzer bir durumu yaşamıştım. hatta adamı sevmeye başladım. hayata bakış açılarımız da uyumlu gibiydi. ama kendisi kendini dert etti. ve atlatamadı bir türlü. en son kıyafetime laf edince bıraktım.

siz kabul etseniz bile burda erkeğin tavrı çok önemli. eğer gerçekten durumu kabulleniyor ve sizi her an başkaları tarafından kapılacak bir "parça" olarak görmüyorsa neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…