Gebeliğe Hazırlık Çok hafif bir hayalet çizgi sizce var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GulsunOgretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
235
96
48
36
Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim 🥺

Eklentiler

• Screenshot_20220119-170606_WhatsApp.webp
    Screenshot_20220119-170606_WhatsApp.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 231
  • Screenshot_20220119-172644_Gallery.webp
    Screenshot_20220119-172644_Gallery.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 229
Fotoğrafta belli olmuyor ama şüpheleniyorsan bir kan ver çıkar varsa

Sanırım zaten dayanamayıp gidicem kan vermeye yoksa hergün test alıp kör olana kadar o çizgiyi bulmaya çalışıcam 😔 teşekkür ederim yorumunuz için 🌷

Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim 🥺
Sanki bende görüyorum var gibi. Bence bir tane daha test varsa yapar mısım

Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin

Eklentiler

• 388642.webp
    388642.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 221
Yakından olan fotoda çok silik görüyorum bence 2 gün daha bekleyip tekrarlayın koyulaşırsa sizinledir ve kana da gidersiniz

Back
X