• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok hafif bir hayalet çizgi sizce var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GulsunOgretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
246
97
48
36
Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim 🥺

Eklentiler

• Screenshot_20220119-170606_WhatsApp.webp
    Screenshot_20220119-170606_WhatsApp.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 236
  • Screenshot_20220119-172644_Gallery.webp
    Screenshot_20220119-172644_Gallery.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 232
Fotoğrafta belli olmuyor ama şüpheleniyorsan bir kan ver çıkar varsa

Sanırım zaten dayanamayıp gidicem kan vermeye yoksa hergün test alıp kör olana kadar o çizgiyi bulmaya çalışıcam 😔 teşekkür ederim yorumunuz için 🌷

Adetim 2 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapamadım öğlen yapabildim. Yaklaşık 2 haftadır hiç kesilmeyen akıntım var son 2 3 gündür iyice arttı. İdrarım kokuyor. Alt karın kısmında iğne batmaları var. Eğer o hayalet çizgi için bir umut varsa hemen kan vermeye gideyim 🥺
Sanki bende görüyorum var gibi. Bence bir tane daha test varsa yapar mısım

Benim de 3 gün gecikti böyle çıktı ama daha net olması gerekmez mi testlerimizin

Eklentiler

• 388642.webp
    388642.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 223
Yakından olan fotoda çok silik görüyorum bence 2 gün daha bekleyip tekrarlayın koyulaşırsa sizinledir ve kana da gidersiniz

Back
X