Benim kız kardeşim üvey. Bu durumu yıllardir sakladık ondan ama şimdi şüphe ettiği bir durum oldu. Bir haftadır beni sıkıştırıyor bana bir açıklama yap diye. Yoksa seninle bir daha konuşmam ve sana abla da demem bundan sonra diye tehtit de ediyor. Ne yapacağımi bilmiyorum . Liseye gidiyor tamda ergenlik döneminde cok hassas bir durum bu durum ya. Söylesemmi yoksa söylemesem mi?
Neden anne babaya değil de size soruyor? Babaanneye sormuyor? Siz kaç yaşındasınız?Nasil ogrendigine gelince. Babannemle babannemin köydeki evine gidiyorlar. Babannem kızim senle evi temileyelim diyor babanne sen bahceye git ben evi temizlerim diyor. Babannemin eski demir sandık gibi bir kutusu varmıs onu merak edip kurcaliyor. Orda amcamin yengeme gönderdigi mektuplari görüyor ve okuyor mektupda da kızım elifi benim için öp gibi seyler yaziyor bir de aile fotografi goruyor arkasinda da hepsinin isimleri felan yaziyor bir kac sey daha var . Bundan suphe etmis neden benim adim amcamin mektubunda yaziyor bana mantikli bir aciklama yap abla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?