cok hassas bir konu

evlatlık alınınca belge falan verilmez canım, hatta eski kimliği nüfus idaresine verilir, eskiye dair hiç bir belge olmaz.

canım eski kimlik nüfus idaresine verilir, sizede yeni kimliği verilir. yani eski kimliğin sizde ne işi var, ee hadi verdiler size eskiyi niye sakladınızki bunu, yani ne amaçla sakladınız. ben olsam yırtıp atardım

benim yorumumu görmediniz sanırım, ben diyorumki sizin tek başına söylemeniz olmaz, annen babanla birlikte söyleyin ama konuyu açan, anlatan siz olun, olayı siz yönetin, anne-babanızda konuşmasa bile orada bulunsunlar

Keşke hiç saklanmasaymış bu durum, nihayetinde amca çocuklarısınız.

Öğrenseydi zamanında daha kolay kabullenebilirdi bazı şeyleri.

Psikolog eşliğinde açıklayın bari durumu...

ergenlik çagında gencin tepkileri kestirilemez çekip gidebilir ,tehlikeli şeylere yönelebilir , bu yaşlarda söylemek iyi fikir degil canım. en uygun yaş 6 ile 10 yaş arasıdır , cunki cocuk gerceği anlayacak kadar büyümüş ,hemde anne babadan sogumayacak kadar onlara bağlanmış olur ,siz cok gec kalmışsınız söylemekte ve kesinlikle senden duymasın böyle bir durumu, anne babanın konuşması daha iyi bi davranıştır

Bence bu tarz bir durumu psikolojik destek veren bir danışmana sorun.Kardeşiniz sizden kopabilir bilinçsizce yaklaşmayın derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardeşin artık öğrenmiş sayılır,bütün iş onaylanmaya kalmış.Artık çocuk değil,mutlaka mantık yürütüp birşeyler anlamıştır.
Bundan sonra zincirleme yalan söylemeyin.Bugün öğrenmese birkaç yıla mutlaka öğrenir.O zaman çok daha büyük hayalkırıklığı yaşar.
Bence artık söylemenizin zamanı gelmiş.Tabii telefonda değil,yüzyüze anlatın.Annenler yanındaymış madem,onlar anlatsınlar.

canım ne yaptın bilmiyorum ama bu dönemde söylenmesi bana sakıncalı geliyor. zaten kardeşin duygusalmış ve ergenliğin belirtilerini gösterdiğini söylemişsin. aileyle çatışmalar, sevilmediğini zannetmeler vs.. tam yanlış anlamaya meyilli bir zaman. bana ailenin düşüncesi mantıklı geldi. yani onların dediği gibi bu dönemi biraz atlattığında, hırçınlığı biraz geçtiğinde söylemek daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…