cok hassas bir konu

Yengem kazayda hamileydi dersem neden bunu soylemedinjz veya bahsetmediniz hic diyecek yani mantiken gizlenmesi gereken bir durum yok ortada. Zaten yalani yalanla kapatmayi dogru bulmuyorum. Ya bir sekilde bu konuyu kapatacagim aciklama yapmadan yada gercegi soyleyecegim. Yalan soylemek istemiyorum

Yasayan bilir insan aci durumlarda mantikli hareket edemiyor. Ki o zaman kardesim bir kac aylikti uyuyordu ölüm haberi geldiginde aci bir ciglikla uyandi daha bebek ama hissetti ah yavrucak diye herkes aglamaya basladi. Bizimkilere de dediler siz bakin buyutun ama soylemeyin oz bilsinler dediler zaten amca baba yarisidir baba olarak bilsin daha iyi dediler ve bu böyle oldu iste

Söyleme karari aldim ama yine de tam emin olamadim. Ben baska bir sehirdeyim bu ay cumhurbaskanligi secimlerinden dolayi izin yok o yuzden ben gidemiyorum ya o gelecek yada telefonda soyleyecegim . Ya da hic soylemeyecegim cidden kafam karisti herkes bir sey soyluyor

telefonda açıklanacak bir şey değil gerçeği anlatırsınız zaten akrabalık derecesinden bir gibiyiz özsün bizim için dersin...

Şu saatten sonra söylemeniz lazım. Bir şekilde başka yerden duyarsa size karşı da tavır alır. O zaman o çocuğu kurtarmak çok zor olur. Asileşir, söz dinlemez, büyük hatalar yapabilir. Aslında 6 yaş civarı söylenmeli böyle şeyler ama olan olmuş artık. Fazla geciktirmeyin, bir uzman eşliğinde söyleyin bence.

Bana mantıksız bir hikaye gibi geldi.
Birincisi yıllardır demir kutu orada ve hiç rastlamıyor. Bir ev temizliğini yaparken buluyor. Sen nelere kadirsin tesadüf!
İkincisi benim amcamın oğluyla kardeşimin adı aynı, ikisi de dedemin adı. Elif de onun kızının adı olabilir. Bir isim benzerliğinden dolayı bunu sorgulayacak olursak..
Ben de biri ima etti falan sanmıştım ya da başka bir hikaye…annen baban varken neden sana soruyor? Ya da başka aile büyükleri varken. Sen de gelip burada konu açıyorsun, anlatmaya karar verirsen eğer kimseye danışmadan anlatacaksın öyle mi?

Bende evlatlıktım lütfen telefonda söylemeyin !!!!
Annemi yenge babamı abi bildim tam 15 sene Babannem le dedem büyüttü beni şimdi ailemleyim. . Ve hiç suçlanıyorum çünkü babanemlerin ilk torunuymusum ve bende onları çok seviyo musum zaten annem babam sürekli gelirlerdi. . Bana kimse senin yengen abin demediler coxuk yaşta ben öyle görmüş be benimsemiştim .. dedeme baba babanneme anne derdim.. ben öyle söyleyince babamla annem hep ağlarlardı hiç anlam veremezdim. .

Sonra sordum anneme o da ben senin annen olsam ne hissedersin Elif dedi dedim çok mutlu olurum ve biliyorumki zaten benim annem babam sizsiniz tabı akillinin tekiyim hehehe :)
2 annem 2 babam var ve cok mutluyum daha ne olsun ...
Darısı başınıza inşallah ..
Ismimizden midir nedir Eliflerin sınavı büyük ..

Çok ilginç. Neden babaannenler büyüttü peki? Yani annen baban hayattayken… amca yenge anlarım ama babaanne çok enteresan geldi bana.

ben ölümüne saklardım.maden birbirinizi çok seviyorsunuz bunu kardeşinize yapmayın.amcamın da elf adında kızı vardı deyin.elif diye kardeşleri varmış ölmüş o yuzden iki kardeşte kızlarına elif ismini koymus deyin.yalan mı yok.

Bu yalanı söylemek buna mı kalmış. Bu tür şeyler yıllar öncesinden ağız birliği yapılır olası durumlara karşı.

İyi de nüfusa alması falan bunlar hadi deyince olacak şeyler mi? Bunların belgelerini nasıl sakladıysanız bir mektubun ortada gezmesi çok tuhaf.

Bu yalanı söylemek buna mı kalmış. Bu tür şeyler yıllar öncesinden ağız birliği yapılır olası durumlara karşı.

evet aile çok bilinçli değil keske almasalarmış yanarına.bir de elti olayı var yani elti eltinin çocugunu ne kadar sevecek.başka sorunlar seziyorum ama neyse......

Son düzenleme:
evet aile çok bilinçli değil keske almasalarmış yanarına.bir de elti olayı var yani elti eltinin çocugunu ne kadar sevecek.başka sorunlar seziyorum ama neyse......

Aynen canımın içi. Bilinçsiz de değil bence konu gerçek değil.

Çok ilginç. Neden babaannenler büyüttü peki? Yani annen baban hayattayken� amca yenge anlarım ama babaanne çok enteresan geldi bana.

Sulalenin ilk torunuyum ve benden küçük 2 kız kardeşim daha vardı ve babam lar zorlanıyordu. . Dedem de oldu olası babamı sevmez sanki üvey evlat..
Maddi sıkıntı çeken ailem beni onlara veriyorlar ve ben çok rahat şımarık tek çocuk gibi büyüdüm. . Ö zmn in parası 5 tl yle hergün okula giderdim orta okulda cep telim vardı. .
Rahatım çok iyiydi..
Bir dediğim iki olmuyordu ve ayrı bir odam vardı. . Evde sadece küçük amcam vardı 20 yaşlarında. .
Sonra dedem memleketin en zengini hala daha öyle. .
Bir gün 3 oğlunu topladı ve Elif i nüfusuma alcam dedi.. tabi 2 amcam kıyameti kopardi olamaz öyle bir şey diye..
Babam da benim satılık kızım yok diye beni aldı. .
Liseye yeni geçmiştim ergenlik zamanimdi. . Evde 2 kız kardeş daha vardı .. ben paylaşmayı bilmiyorum ve her şey benim olsun istiyodum. Onlarda senin evin burasi değil evine git derlerdi annemde kızar dover di kardeslerimi. .
Şimdi hatırlayinca gulesim geliyo.. Yatagim altında sürekli hazır bir bavulum vardı .. ters bir şey olunca bavulumu alıp yola koyulurdum. . Kaç kez sabahın 3 ünde babam bıraktı babanneme.. ama annem çok ağladı. . Olurum ona benn. Dünya bi yana annem bi yana..

Peki geriye ne mi kaldı manik depresif isyankar bir kız. ..
Yıllarca tedavi gören bir kız. .
Küçük amcam bana tapardi .. evlenince babannemlerle yaşamaya başladı. . Ben o anlar orta okulda yenge 23 yaşında. . Hep dover di beni.. Babannem banyo yaparken vucudumdaki morluklar sorardi düştüm derdim..korkardim. .
Amcam hep sever öper koklardi beni. .sanırım hissetmisti hep sorardi yengen le aran nasil diye iyi derdim..
Hastalık sebebim yengemdir şimdi onun kızı da aynı hastalıkla boğuşuyor ve daha küçük. Allah Im çok büyük. .

üzücü....................................

Yani şurada benim anlamadığım bir şey var. Dedenin maddi durumu iyiyse neden seni evine alıyor ki ailene destek verseymiş de her şey yerli yerine olsaymış diyesi geliyor insanın.
Bir de sen bas baya biliyormuşsun gerçek anneni babanı ki dedenin nüfusuna alacağı falan aleni konuşulmuş.
Allah'ın adeleti konusunda çok haklısın.

İyi de nüfusa alması falan bunlar hadi deyince olacak şeyler mi? Bunların belgelerini nasıl sakladıysanız bir mektubun ortada gezmesi çok tuhaf.

konu gerçek olabilirde konu sahibi acaba abla konumundamı:44:yani böyle önemli bi konu neden başka bir evlada bırakılsın

Annem babam sürekli beni görünce agliyorlardi. . Tabi yaş buyun ce anladım bende gerçeği direk solemediler. .
Ama ne olurki sonuç ortada yıllardır süren bi hastalığım var .. ruh hastasıyım yani manik depresif bana kalan bu oldu.. yengeme şimdi beni görünce ağlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…