varmış evet ben de olduguna şaştım dogrusu
Ya evlatlik alma nufus cuzdani gibi resmi.belgeler bizde ki babam sakliyor onlari. bunu sakladik resmi belgeleri de sakladik herhalde mantikli olan bu degil mi. oz olmadigini gizleyipte resmi belgeleri nasil ortaya sacalim ... Babannem oglundan hatira diye mektup resim felan saklamis sadecr oglu degil dedemin resimleri felan var cahil kadin nerden bilsin demir kutuyu kurcalayacagini akil edememis ki. O temizlik yaparken tesadufen buluyir daha once bulmasi imkansiz birincisi biz koydeki eve surekli gitmiyoruz ikincisi kardesim daha cocuktu haliyle anlamayacak yastaydi
Nasil ogrendigine gelince. Babannemle babannemin köydeki evine gidiyorlar. Babannem kızim senle evi temileyelim diyor babanne sen bahceye git ben evi temizlerim diyor. Babannemin eski demir sandık gibi bir kutusu varmıs onu merak edip kurcaliyor. Orda amcamin yengeme gönderdigi mektuplari görüyor ve okuyor mektupda da kızım elifi benim için öp gibi seyler yaziyor bir de aile fotografi goruyor arkasinda da hepsinin isimleri felan yaziyor bir kac sey daha var . Bundan suphe etmis neden benim adim amcamin mektubunda yaziyor bana mantikli bir aciklama yap abla diyor
cogunlukla evde dogum yapildigi yillardan bahsediyorum. hastane felan yok yani
Nedense senin gibi açıklasaydı daha bir inanırdım.
Yani evrakları saklamışlar, aileden kimse çaktırmamış, akrabalar çaktırmamış. Bir mektuptan şüphelenmesi bana mantıksız geldi.
Evde doğum yapıldığı yıllardan bahsediyorsun da yukarı da çok güzel evlatlık ve nüfus belgeleri var diyorsun. Tezat oluyor biraz.
aynen.....................................ben de ona şaşıyorum evrak flan ne ola ki olan evraklar nufusa veriliyordu geriye bir şey kalmıyordu
Konu gerçek midir değil midir bilmiyorum ama bence çelişki yok. Evde doğmuş olması evlatlık belgesinin olmasını engellemiyor. Ailesi öldükten sonra amca nüfusuna geçirmiştir evlatlık olarak ve doğal olarak belgesi de vardır.
yani olabilir ben net bir şey diyemiyorum.inşaallah Elife yazık olmaz
cogunlukla evde dogum yapildigi yillardan bahsediyorum. hastane felan yok yani
Sana mi kaldi soylemek diyorsunuz ama basta da anlattim beni cok daha yajin goruyor ve bana guveniyor zaten uzmanda sevdigi biri soylesin dedi. Arkadaslar inanmiyorsaniz inanmiyorum deyin ve cekilin lutfen rica ediyorum bakin hassas bir konu insan haliylr herkesden akil almak istiyor ne yapacagimi bilemedim yorumlara bakarsaniz bu durumu bizzat yasayip soylemeyin kotu oluyor diyenlerde var . Rica ediyorum yardimci olacaksaniz olun inanmiyorsaniz da.mesgul etmeyin.cok cok rica ediyorum lutfen anlayis ve saygi istiyorum sizden
Sana mi kaldi soylemek diyorsunuz ama basta da anlattim beni cok daha yajin goruyor ve bana guveniyor zaten uzmanda sevdigi biri soylesin dedi. Arkadaslar inanmiyorsaniz inanmiyorum deyin ve cekilin lutfen rica ediyorum bakin hassas bir konu insan haliylr herkesden akil almak istiyor ne yapacagimi bilemedim yorumlara bakarsaniz bu durumu bizzat yasayip soylemeyin kotu oluyor diyenlerde var . Rica ediyorum yardimci olacaksaniz olun inanmiyorsaniz da.mesgul etmeyin.cok cok rica ediyorum lutfen anlayis ve saygi istiyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?