Cok hastayım

Fatmarabia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
53
10
3
29
Istanbul
Kızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim

Adaçayı düşüğe sebep olur bu 1
Bu çayı içecekseniz bile günde 1 fincan/bardağı geçmemeli bu da 2
Ama düşük riskini arttıran bir çayı içmek sizin içinize siner mi bilemem.
Onun yerine ıhlamur içebilirsiniz.
Tadı da adaçayından çok daha güzel.

Kızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
Canım imkanin varsa bi acile gidip serum taktir hamileyken hiç birşey rahatlatmiyor in anki c vitamini tuket bol bol çok geçmiş olsun

Aynen içmedim canim bal limon yaptim parol içtim istirahat ediyorum ınsallah geçer

1 su bardağı suya birer tatlı kaşığı tuz ve karbonat karıştırıp, gargara yapabilirsiniz. Tamamen geçirmese bile çok faydası olur.

İçme tabiki tamda düşük tehlikesinin olduğu aylardasın. Ben hamileyken hiç grip olmadığım kadar grip olup boğaz enfeksiyonu yaşadım. Son aylarda asla ıhlamur içmedim sancı hissini götürürmüş başlarda da ıhlamuru bir çay bardağı kadar içtim. Genelde zençefilli bal yapıp yedim. Bazen sulandırıp içtim bazen yedim iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…