- Konu Sahibi Fatmarabia
-
Boğazınızı sirkeyle gargara yapın biraz hafifletir. Geçmiş olsunKızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
Canım imkanin varsa bi acile gidip serum taktir hamileyken hiç birşey rahatlatmiyor in anki c vitamini tuket bol bol çok geçmiş olsunKızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
1 fincan iç birsey olmaz dedi ama internette düşük yapar diyorAdaçayı düşüğe sebep olur nasıl bi şey olmaz dedi anlamadım?
Adaçayıyla gargara yapsanız neyse de içmek olmaz!
Ballı limon yaptim içtim canimAdaçayı çok mimli hamilelikte .. sıcak suya bal limon biraz karabiber katıp için , arkadaşlar da söylemiş gargara yapın ..
Aynen içmedim canim bal limon yaptim parol içtim istirahat ediyorum ınsallah geçerAdaçayı düşüğe sebep olur bu 1
Bu çayı içecekseniz bile günde 1 fincan/bardağı geçmemeli bu da 2
Ama düşük riskini arttıran bir çayı içmek sizin içinize siner mi bilemem.
Onun yerine ıhlamur içebilirsiniz.
Tadı da adaçayından çok daha güzel.
Ihlamur da içebilirsin canım belki daha iyi olursun,Allah şifa versin inşallah atlatırsın. :)Aynen içmedim canim bal limon yaptim parol içtim istirahat ediyorum ınsallah geçer
Şifa olsun dilerim ki ..Ballı limon yaptim içtim canim
Insallah canim sagolasinŞifa olsun dilerim ki ..
Insallah canim sagolasinIhlamur da içebilirsin canım belki daha iyi olursun,Allah şifa versin inşallah atlatırsın. :)
Kızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
Deneyeceğim teşekkür ederim1 su bardağı suya birer tatlı kaşığı tuz ve karbonat karıştırıp, gargara yapabilirsiniz. Tamamen geçirmese bile çok faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?