- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Fatmarabia
-
Serum bir ise yaramaz neden serum taktirsin anlamadimCanım imkanin varsa bi acile gidip serum taktir hamileyken hiç birşey rahatlatmiyor in anki c vitamini tuket bol bol çok geçmiş olsun
Nedenmi hasta olduğu için olabnilirmi? Acaba cunki bende hasta olduğun zaman serum taktiriyorum ve anında ayağa kalkıyorum o bir ki çayları bende hiç ise yaramıyor .. dr. Gitmeden hayatta ayaga kalkamiyorum ve çevremde bildiğim bütün hamile bayanlar böyle yapiyoSerum bir ise yaramaz neden serum taktirsin anlamadim
Serumun icinde ne oldugunu biliyor musunuz? Ben soyleyeyim, tuzlu su. Grip olup serum taktirmak icin acile gelenlerdenseniz, bir arka siranizda bekleyen kalp krizi geciren hastanin hakkina girmekten baska bir is yapmiyorsunuz demektir. Suyunuzu evde icin, tedavinizi doktora birakin.Nedenmi hasta olduğu için olabnilirmi? Acaba cunki bende hasta olduğun zaman serum taktiriyorum ve anında ayağa kalkıyorum o bir ki çayları bende hiç ise yaramıyor .. dr. Gitmeden hayatta ayaga kalkamiyorum ve çevremde bildiğim bütün hamile bayanlar böyle yapiyo
Serumun icinde ne oldugunu biliyor musunuz? Ben soyleyeyim, tuzlu su. Grip olup serum taktirmak icin acile gelenlerdenseniz, bir arka siranizda bekleyen kalp krizi geciren hastanin hakkina girmekten baska bir is yapmiyorsunuz demektir. Suyunuzu evde icin, tedavinizi doktora birakin.
Konu sahibinin sorunu bogaz enfeksiyonu, yapmasi gereken bogazini nemli tutmak, atesini yalnizca parol ve ilik dusla dusurmek. Eger iltihap varsa doktorun antibiyotik gerekli gorurse kullanirsin.
Ben şiddetli grip olduğumda veya migrenim tuttuğunda serum taktırıyorum. O tuzlu suyun içine enjekte edilen ağrı kesici beni ayağa kaldırıyor. Hastaneye kalp krizi geçirmekte olan bir hasta gelirse zaten müdahale önceliğini o hastaya verecekleri için hiçkimse kimsenin hakkına girmiyor. Sizin o söylediğiniz gereksiz ambulans çağıran insanları alakadar eder. Gerçekten yorumunuz çok enteresan cevap vermeden edemedim.Serumun icinde ne oldugunu biliyor musunuz? Ben soyleyeyim, tuzlu su. Grip olup serum taktirmak icin acile gelenlerdenseniz, bir arka siranizda bekleyen kalp krizi geciren hastanin hakkina girmekten baska bir is yapmiyorsunuz demektir. Suyunuzu evde icin, tedavinizi doktora birakin.
Konu sahibinin sorunu bogaz enfeksiyonu, yapmasi gereken bogazini nemli tutmak, atesini yalnizca parol ve ilik dusla dusurmek. Eger iltihap varsa doktorun antibiyotik gerekli gorurse kullanirsin.
Oncelik dediginiz olay triaj. Cogu ilce devlet hastanesinde yok mesela oncelik.Ben şiddetli grip olduğumda veya migrenim tuttuğunda serum taktırıyorum. O tuzlu suyun içine enjekte edilen ağrı kesici beni ayağa kaldırıyor. Hastaneye kalp krizi geçirmekte olan bir hasta gelirse zaten müdahale önceliğini o hastaya verecekleri için hiçkimse kimsenin hakkına girmiyor. Sizin o söylediğiniz gereksiz ambulans çağıran insanları alakadar eder. Gerçekten yorumunuz çok enteresan cevap vermeden edemedim.
Tuzlu suyla gargara yapın ve ihmal etmeyin. Ben ihmal ettim önemsemedim. Orta kulak iltihabına döndü. Hamileyken çok kulak ağrısı çektim. Bol su bol c vitamini ve gargara1 fincan iç birsey olmaz dedi ama internette düşük yapar diyor
Aaa ciddi misiniz ağrı kesicinin hapını da mı yapmışlarOncelik dediginiz olay triaj. Cogu ilce devlet hastanesinde yok mesela oncelik.
O agri kesicinin haplari da var, icmeyi deneyin.
Lutfetmissiniz bekleyerek Allah razi olsun.Aaa ciddi misiniz ağrı kesicinin hapını da mı yapmışlar) Vayy bee tıp ne kadarda ilerlemiş ) Belki de insanlar hap yeterli olmayınca son çare serum taktırıyorlardır.Olabilir mi sizce? Ayrıca hastaneye benden sonra acil yaralı geldiğinde uzun süre ona müdahale edilmesini beklemişliğim var. Öncelik durumunu yaşadım biliyorum.
Lutfetmedim herşey olması gerektiği gibi oldu.beklemem gerekiyordu bekledim. Siz anlamazsınız belli ama acı çeken insan bir başka acı çekenin halinden anlıyor ışte.Lutfetmissiniz bekleyerek Allah razi olsun.
Tuzlu su , sirke , ve ben bebek şurubu pedifen içmiştim doktorunuza danışın tabiki . Ben dayanamadım sormadan içtimKızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?