Cok hastayım

Hayır aman sakın adaçayı kesinlikle yasak!! 12.haftamda çok ağır grip olmuştum adaçayını özellikle içme dedi gargara yapabilirsin dedi ama onu da yapmadım ıhlamur kaynatın içine az miktar zencefil katın eğer ateşiniz 38 i bulursa dr tavsiyesiyle ilaç alabilirsiniz bana vermişti ateş daha tehlikeli çünkü

Hiçbir bitki çayını 1 bardaktan fazla tüketmemelisin
Ihlamur tercih et
Adaçayı düşüğe sebep olabilir
Sirke içebilirsin birazcık

Bal, limon, zencefil çay yapıp içebilirsin.
Ihlamur icine çubuk tarçın atıp içebilirsin.
Adaçayı ya da kekik çayından gargara yapabilirsin.
Eğer içebilirsen paça çorbası iyi gelir.
Bir de kemik suyundan çorba içersen bağışıklığın kuvvetlenir.

Benimde hamile iken böyle olmuştum boğazını kuru tutma bol bol ılık su iç

Serum bir ise yaramaz neden serum taktirsin anlamadim
Nedenmi hasta olduğu için olabnilirmi? Acaba cunki bende hasta olduğun zaman serum taktiriyorum ve anında ayağa kalkıyorum o bir ki çayları bende hiç ise yaramıyor .. dr. Gitmeden hayatta ayaga kalkamiyorum ve çevremde bildiğim bütün hamile bayanlar böyle yapiyo

Serumun icinde ne oldugunu biliyor musunuz? Ben soyleyeyim, tuzlu su. Grip olup serum taktirmak icin acile gelenlerdenseniz, bir arka siranizda bekleyen kalp krizi geciren hastanin hakkina girmekten baska bir is yapmiyorsunuz demektir. Suyunuzu evde icin, tedavinizi doktora birakin.
Konu sahibinin sorunu bogaz enfeksiyonu, yapmasi gereken bogazini nemli tutmak, atesini yalnizca parol ve ilik dusla dusurmek. Eger iltihap varsa doktorun antibiyotik gerekli gorurse kullanirsin.

Ben şiddetli grip olduğumda veya migrenim tuttuğunda serum taktırıyorum. O tuzlu suyun içine enjekte edilen ağrı kesici beni ayağa kaldırıyor. Hastaneye kalp krizi geçirmekte olan bir hasta gelirse zaten müdahale önceliğini o hastaya verecekleri için hiçkimse kimsenin hakkına girmiyor. Sizin o söylediğiniz gereksiz ambulans çağıran insanları alakadar eder. Gerçekten yorumunuz çok enteresan cevap vermeden edemedim.

Sizin sorununuzu tam olarak anlayamadım anlayamadım sahibi hasta imis benim uyguladigim bir şeyi söyledim banada gayet iyi geliyo hamilelere ek olarak vitamin karıştırıyorlar onun ilave soyliyeyimde bilin hastaneleein böyle böyle problemi olursa biz sizden once biliriz. Ayriyetten ne yapacağı nereye gideceğim ne yazacağım seni bağlamaz beni bağlar bir hastanede bir doktor yok eğer küçük bi şehirde şehirde yaşıyorsanız bilmezsiniz tabi önce onu öğrenin burada yorum yapmaniz gereken ben değilim kim sahibine odaklanin mesaj yazmak için yazmayin tavsiyem

Oncelik dediginiz olay triaj. Cogu ilce devlet hastanesinde yok mesela oncelik.
O agri kesicinin haplari da var, icmeyi deneyin.

Ayar ben fikrimi konu sahibine söyledim sen niye atladım onu anlayamadım acikcasi benim bildiğim bütün hamile bayanlar çok hasta oldugu zaman acile gider..sana aykırı olabilir ama karisman çok anlamsız sanki cok kötü birşey yonlendiriyormusum gibi

Oncelik dediginiz olay triaj. Cogu ilce devlet hastanesinde yok mesela oncelik.
O agri kesicinin haplari da var, icmeyi deneyin.
Aaa ciddi misiniz ağrı kesicinin hapını da mı yapmışlar ) Vayy bee tıp ne kadarda ilerlemiş ) Belki de insanlar hap yeterli olmayınca son çare serum taktırıyorlardır.Olabilir mi sizce? Ayrıca hastaneye benden sonra acil yaralı geldiğinde uzun süre ona müdahale edilmesini beklemişliğim var. Öncelik durumunu yaşadım biliyorum.

Lutfetmissiniz bekleyerek Allah razi olsun.

Ilık nane limon içebilirsin.
Bal koyarsın azıcık.
Ayrıca bisürü sprey var gebelikte kullanılabilecek.
Kendinize işkence etmeyin.
Günde 1 fincan bitki çayından hiç birşey olmaz.
Fazlası tabikide zararlı.
Doktorunuz ne diyorsa onu yapın.

Kızlar 10 haftalik hamileyim boğazım enfeksiyon olmuş cok rahatsizim adacayi normalde içiyordum ama hamileyken bir sorun olur mu doktorum bisey olmaz dedi ama tereddüt ettim
Tuzlu su , sirke , ve ben bebek şurubu pedifen içmiştim doktorunuza danışın tabiki . Ben dayanamadım sormadan içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…