Cok heyecanlaniyorum, kalbim agzimda atiyor sanki

Bende çok denedım ılac kullanmamayı fakat ılac kullanmamak çözüm deil.Son zamanlarda kalbım carpıodu ve vucudum atıodu dışarı ilac kullanmaya başladıktan sonra düzeldi.İlaçlar öcü deil bence .Doktor ılac kullanman gerektugını soyledıyse kullanmalısın bence

Bu mesajı ben mi yazdım yoksa başkası mı bilemedim. O kadar benziyor ki halimiz. Sunum ve seminerlerden şimdilik pandemi sayesinde kurtuldum ama çözmem de gerek.
Siz nasıl çözmege karar verdiniz?

Bence her şey insanın kendi elinde..Kitaplardan yardım alabilirsin..İyi hissetmek adlı kitabı önerebilirim.Kendin de araştırabilirsin.

Hepsini tek tek alintilamiyorum ama gelen yorumlar icin tesekkur ederim.

iki hafta sonra yeni psikiyatristle randevum var, eger terapi yeterli olur ilaca gerek yok derse veya tam tersi tabiiki uygulamak zorundayim.

bir de terapiyle ilaca göre daha yavas ve acili ilerleyecegimin de farkindayim ve bana ilacla cok daha sorunsuz ve hizli bir sekilde bu durumdan kurtulmam vaadedilirse ilac alicam. Benim istedigim artik heyecanlanmadan, korkmadan icimden geceni dan dan soyleyebilmek ve ilac kullananlar bunu basardiklarini belirttiler.

Umarim herkes, hepimiz yenebiliriz

Bu mesajı ben mi yazdım yoksa başkası mı bilemedim. O kadar benziyor ki halimiz. Sunum ve seminerlerden şimdilik pandemi sayesinde kurtuldum ama çözmem de gerek.
Siz nasıl çözmege karar verdiniz?

Şimdilik konferanslar zoom üzerinden olacak bu beni rahatlatıyor. Onun dışında konuya bir çalışacaksam 5 çalışmayı deneyeceğim böylece kendimden daha emin olurum. Zoomda önümde notlar da olur. Yani çözüm denilemez ama zoom sayesinde belki heyecanı azaltırım.

Var İNŞİRAHSURESİ OKUMAKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…