- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi zeitgeist9
-
oglan uyandı eşim geldi yemek yedik çay koydum ve geldim canım
yedi aylık hamile iken doktorum biraz gelişimi yavaş tahir burak kadın dogum hastanesine kapsamlı bir araştırma yaptır dedi bizde gittik ankaranın hatta türiye nin en kapsamlı kadın saglıgı hastehenesi imiş kendileri ama beni durumu normal deyip gönderdiler bir ay kadar sonra konya da dogum yapacagım için oraya gittik eşim beni annemlere bırakıp ankara ya dödü.ertesi gün dogumdan önce doktorla tanışalım hemde kontrolu olsun diye doktora gittik doktor çocuk hareket ettimi bugün hiç falan diye ısrarla sordu ve bir telaşaldı kadını bebek içimde beslenemiyormuş ve çocuk hiç iyi görünmüyo dedi ben çok kötü oldum tabi aglamaya başladım tabi .yazık eşimin dedesi de yanımızdaydı tam anlamamış konuyu bebek öldü zannetmiş oda aglamaya başladıneyse beni hemen hastaneye yatırtılar suni sancı denediler bebek kaldıramadı ve on dk içinde de sezeryana aldılar ve bebegimi kurtardılar bebek dogdugunda mosmormuş canım iki kilo dogdu zor günlerdi yani şükür şimdi iyiyiz
ImageShack Album - 3 images
Imageshack - resim132q.jpg
canım ya bikere sorunla başladımı devam ediyo allaha şükür bizde şu an iyiyiz
kan ikizi çocuk kadar büyük kan kesesi sezeryan olunca ilk çocuk sonra kan torbası çıkarılıyomuş öyle bişeyler doktor bişeyler söylemişti sezeryanlı doğum tıkla izle ordada görebilirsinkan ikizi ne canım :44:
siz neden ameliyat oldunuz onu demedin
maşallah olun pek tatlı
kan ikizi ne canım :44:
siz neden ameliyat oldunuz onu demedin
maşallah olun pek tatlı
bebegin eşi deniyo aynı şey galiba demi
amaan allah korusun bir kere izledim ben bir daha zor izlerim ikinci dogumumun sezeryanla olacagını bile bile izlemek işkence gibi oluyo bence
çok geçmiş olsun canım benim oglanın resimlerini gördüm mü
ceee yapıyoruz canım öyle yüzünü kapatıtıp açıyocanım ya ne şeker yüzünü niye sakladı saklambaçmı oynuyodunuz benimkide çok yapar
anam adama ölüm tarihini öğrenmek istiyomusun diye bir sayfa göndermişler girdim sanki zorla öldürecekler çık diyorum çıkmak istediğinizden eminmöisiniz diyo des dur korktum foto arayalım derken öldürcek adamlar zorla bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?