çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

canım ya bikere sorunla başladımı devam ediyo allaha şükür bizde şu an iyiyiz

bende sezeryanla 25 gün önceden aldırdım kan ikizi denilen şey erken yaşlanmış ayrılmaya başlamış her gün 1 ay boyunca sancı makinasına bağladılar kalp atışlarını dinlediler en son büyük ultrason denilen ultrasonda herşeyinin tm yerinde olduğu ve doğumun erken olmasının sorun olmayacağı söylendi doğum tarihi verildi anneler bgününün ertesi günü pazartesi doktorum aanneler gününde olsun bari dedim uygunu bu pazartesi olacak nasipse dedi kısmet pazartesi oldu

kan ikizi ne canım :44:
kan ikizi çocuk kadar büyük kan kesesi sezeryan olunca ilk çocuk sonra kan torbası çıkarılıyomuş öyle bişeyler doktor bişeyler söylemişti sezeryanlı doğum tıkla izle ordada görebilirsin
siz neden ameliyat oldunuz onu demedin
maşallah olun pek tatlı

su fıtığı canım hayalarından birinde su oluyo ve gidgide büyüyo ilk babam farketti daha 4 aylık falandı doktora götürdüm

bebegin eşi deniyo aynı şey galiba demi
amaan allah korusun bir kere izledim ben bir daha zor izlerim ikinci dogumumun sezeryanla olacagını bile bile izlemek işkence gibi oluyo bence
çok geçmiş olsun canım benim oglanın resimlerini gördüm mü

kan ikizi ne canım :44:

siz neden ameliyat oldunuz onu demedin
maşallah olun pek tatlı

1 yaşına kadar bazı çocuklarda geçiyo beklicez dedi tabi gel bana sor nasıl bekleniyo neyse 1 yaşında amelyat dedi özel hastanede doğum yapmıştım medikal park çocuk doktorumuzda ordan tabi bana ısrarla uludağ üniversitesinde yaptır dedi bende salaklık uyanmadım orada bi bayana yaptırdık sonuç tekrarladı bana amelyat anca 1 sene sonra kendini gösterir dedi uyarmadı geceleri ağrısı çok olur tekrarlar diye binadakiler hergece bizimkinin ağlamalarıyla uyanıyo sabahun 5 inde parka götürüyoruz avutuyoruz neyse doktor yine amelyat yapıcam dedi her ay kontrol ediyo hesapta çpcuk doktorumuzda kızdı bana haber vermeden 2.amelyat kararını kendi başına alamaz ben sana başta dedim diye görükleye yolladı orda prafösör sünnet güzel olmuş ama amelyat olmamış dedi tabi bidaha yatırdılar olduk sebebi doğuştan oraya giden bi kanalın yapışmaması ve oraya vücut sıvısının dolmasıymış prafösör amaltyattan sonra işallah tekrarlamıcak 3 _4 kere olan vakalarda var dedi ilkini alttan boğmuş biz başlangıç yerinden boğduk dedi işallah nisandaki kontrolumuzde bişey çıkmaz

nerde canım albümleremi ekledin görmedim göndersene bakayım

meraba zeynep katıl sende aramıza anlat bakalım nerdensin neler yapıyorsun

Son düzenleme:
valla canım yapamadım eşimin face açıldı 2 arkadaşlık teklifi geldi kapattım işallah kendi tanıdıklarıdır

ben senin bebişin fotolarını hala bulamadım teknoloji özürlüyüm heral

canım ya ne şeker yüzünü niye sakladı saklambaçmı oynuyodunuz benimkide çok yapar

anam adama ölüm tarihini öğrenmek istiyomusun diye bir sayfa göndermişler girdim sanki zorla öldürecekler çık diyorum çıkmak istediğinizden eminmöisiniz diyo des dur korktum foto arayalım derken öldürcek adamlar zorla bizi

canım ya ne şeker yüzünü niye sakladı saklambaçmı oynuyodunuz benimkide çok yapar
ceee yapıyoruz canım öyle yüzünü kapatıtıp açıyo

canım ya şu forum takibde ne ilginç konular var valla az öncekiçok komikti seside fazla açmışım adamın biri bağırıp duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…