- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Ne yaparsam yapayım düzelmiyorKonusmaya baslamadan önce icinizden beşe kadar sayın
Anlatmayınca konuşmayınca ne oluyor bir dene belki hoşuna gider....daha küçüksün sanırım büyüdükçe kelimeler cümlelerin anlamsızlığını yaşayarak göreceksin...simdi kendine engel olamazsin normalPanik atağım var ve konuşurken çok hızlı ve heyecanlı konuşuyorum. Annem de kızıyor bana elimde değilBana ne kadar da heyecanlı değilmişim gibi gelse de konuşurken çok heyecanlanıyormuşum. Ve de her şeyimi anlatıyormuşum. Açıklama yapıyormuşum. Ne yapmam gerekli?
Ahaha sanırım ben de böyleyimPanik atağım var ve konuşurken çok hızlı ve heyecanlı konuşuyorum. Annem de kızıyor bana elimde değilBana ne kadar da heyecanlı değilmişim gibi gelse de konuşurken çok heyecanlanıyormuşum. Ve de her şeyimi anlatıyormuşum. Açıklama yapıyormuşum. Ne yapmam gerekli?
O kadar doğru bi cümle ki.Anneleri memnun etmek kızları için imkansız resmensen annene bakma annelerin kızlarını eleştirmekten başka işi var mı acaba
Benim karfeşim de öyleydi bi öğretmeni sesli kitap okumasını önermişti çok faydası oldu.Panik atağım var ve konuşurken çok hızlı ve heyecanlı konuşuyorum. Annem de kızıyor bana elimde değilBana ne kadar da heyecanlı değilmişim gibi gelse de konuşurken çok heyecanlanıyormuşum. Ve de her şeyimi anlatıyormuşum. Açıklama yapıyormuşum. Ne yapmam gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?