Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuruluk kaynakliysa duzelir uzulmeyin tabi kortizonun zararlari malum ama her sorunun farkli cozumi var once citt bir nemini geri kazansin ayrica ozonyagi var ben kullandim biraz pahali ama cilt kalitesi artiyor kirisiklik aciyor vs vher sorunun tek tek uzerine gitmelisin kuzum
Cildini her gun nemlendir organik yaglarla yuzun dahil tum vucuduna masaj yap. Vitamin hapi al her gun bol su ic oksijen al spor yap. Kisa surede degisir gozlemlerin asla kafaya takma daha cok gencsin.
Kortizonun cilde olan etkileri ile ilgili bilgim yok.
Ben normalde Estee Lauder'in cilt bakim urunlerini kullaniyorum. 36 yasindayim yasimi soyledigimde insanlar sasiriyordu. Ama son 2-3 ayda garip bir sekilde cildim kirismaya basladi ve kurudu. Cok moralimi bozuyordu bu durum.
Sonra dusundum duzenli beslenmiyorum, su icmiyorum, diyabet hastasi olmama ragmen seker tuketiyorum. Seker zaten vucudu, cildi yaslandiriyor, etkileri berbat. Icten beslenmeye dikkat etmeyince distan ne kadar kaliteli urunler kullansam da bir noktadan sonra cok bir etkisi olmayacagini fark ettim.
Son 1 aydir yediklerime dikkat etmeye basladim. Kuruluk icin ise bildigin mavi kutu nivea krem kullandim 2-3 gunde bir. Saka gibi ama o krem oyle iyi geldi ki. Cildim toparlandi resmen. Tabi sekeri, karbonhidrati kesmemin, bol su tuketmemin de etkisi buyuk. Bir de yeme aliskanligimi degistirince vucudumdaki agrilar bile hafifledi..
Merhabalar.. 29 yaşındayım bi rahatsızlığımdan dolayı kortizonlu ilaç kullandım ve yan etki olarak tüm cildimde incelme yaptı. Vücudum yüzüm çok kötü durumda hızlı bi şekilde yaşlanıyorum çok mutsuzum. Birden bire 10 yaş yaşlandım ve hala yaşlanmaya devam ediyorum nasıl durdurulur nasıl engel olunur bunun bi çaresi yok mudur doktora gittim yediğine içtiğine dikkat et diyip başından attı lütfen bi akıl verin psikolojim bozuldu aynalara bakamıyorum insan içine çıkamıyorum. Elbette yaşlanıcaz hep genç kalıcak değiliz ama zamanı gelince olsun istiyorum yaşım genç ve bu kadar hızlı yaşlanmak beni çok üzüyor. Lütfen konumu başka bölüme taşımayın derdim var diye buraya açtım. En azından yardımcı olucak birileri çıkar belki.
Yaşlanmayı durduramayız doğal bir süreç. Yaşlanma etkilerini azaltmak mümkün ama. Bol su için. Taze sebze meyve tüketerek vitamin ihtiyacınızı karşılayın. Hangi mevsim olursa olsun dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi kullanın. Doğru cilt ürünleriyle sabah akşam cildinizi temizleyip nemlendirin. Makyajla uyumayın. Genelgeçer önerilerdir bunlar ama fayda görürsünüz.
Sağlıklı beslenme
Bol su içme
Hareket etme (spor yürüyüş egzersiz)
Anti aging serumlar kullanmak
Anti aging kremler kullanmak
Alkol sigara vb yasak
36 yaşındayım beni tanımayanlar liseyi yeni mi bitirdin diye soruyorlar
Ve tabiki kolajen kullanıyorum
Rica ederim bir kaç isim daha önericem çisem Çakır yüz bakımı krem falan baya bir bilgi öğrenirsin YouTube kanalından birde yüz yogası a yeni başladım ben yogadayoga var youtube en çok onu begendim farklı kanallarda mevcut bakabilirsiniz. Ben meraklıyım severim böyle şeyleri uğraşırım ama kesinlikle tavsiyem yaz kış uyanır uyanmaz pencere önüne çıkmadan güneş kremi o gün güneş olmasa bile mutlaka sürerim evde olsam bile çok faydasını gördüm 1.5 yıldır böyle devam ediyorum 30 yaşındayım en fazla 25 sandılar beni bu dönem beslenmeyi bıraktım biraz stress dönemimdi 22-23 en fazla diyen oluyor. Bunlara dikkat ederseniz sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun iyi günler
23 yaşındayım ve bnim cildimde aşırı kırışık var yaaa ( ayrica günlük kapatııcı surüyorm pul pul o bile yakısmiyoda iste.
Güldüğüm de bütün yüzüm buruşuk oluyor. Cok kuru cildim.
23 yaşındayım ve bnim cildimde aşırı kırışık var yaaa ( ayrica günlük kapatııcı surüyorm pul pul o bile yakısmiyoda iste.
Güldüğüm de bütün yüzüm buruşuk oluyor. Cok kuru cildim.