20 gündür konusuyorsunuz..adamin cesarete bak..ben olsam bi daha görüsmezdim..sonra ayy naifligimden dolayi reddedemedim diye konu acmayasiniz..
Adamin niyeti belli
15- 20 gündür tanıdığınız adamın ofisine gidiyorsunuz cesaretinize hayran kaldım.
Dikkat et, Enes uçanı kaçanı havada kapacak cinsten belli. Ben olsam uzaklaşırım, 20 günde bu ne hız.. Ciddi düşünmüyordur muhtemelen. İnsan değer verdiği kişiyi zorlamaz ve süre tanır. İki tarafta hazırsa yaşanır bazı şeyler.
İyi akşamlar .
Kızlar bugün okuduğum konularda herkes bir hatalar yapmış. Okudukça dayanamadım ben de yazayım dedim.
Benim hatam baya baya büyük ...
29 Yaşında işinde gücünde Balıkesirde yaşayan bekar bir bayanım. Uzun süredir hayatımda kimse de yok..
Sosyal medya üzerinden biriyle tanıştım 15-20 gündür konuşuyoruz..
O kadar eğleniyorum ki onunla konuşurken çok komik biri...Benim de ona laf sokmalarım falan baya eğlenceli konuşuyoruz yani ...
Ben daha önce yaşadığım kötü ilişkilerden dolayı kimseyi sevemedim 5 yıldır falan.. arkadaşlarım arasında odun kız olarak bilinirim. Kolay kolay üzülmem hemencecik sinirlenirim, dobra dobra konuşurum falan...
Ama resmen Enese karşı zaafım varbaşkası olsa sinirleneceğim şeylerde Enes olunca hı tmm diyorum falan ..Ne çok büyük konuşmuşum ..
Neyse..
2 gün önce ilk kez buluştuk Enes 34 yaşında zeki bir adam.. ama ben onun kadar değilim sanırım :) Tuzağına düştüm ya da bilerek sürükleniyorum uçurumdan .. bilmiyorum hiç bilmiyorum ...
Buluştuk çok üşümüştüm arabaya bindim n'apalım dedi lütfen sıcak bir yerde oturalım dedim tamam dedi ofise gidelim bana kahve yap dedi olmazzz kimse yoktur bu saatte dedim..Var var dedi..
Neyse gittik ..
Film açtık izliyoruz gülerek kahve yaptı bana ben değil :)
Sonra beni kucağına aldı döndürdü vuruyorum bırak beniii diye..
Bıraktı sonra öpmeye çalıştı itekledim..
Sonra tamam dedi oturduk filme devam ettik..Yarım saat doğru durdu tekrar yanıma geldi oturdu falan
Bu arada ben ondan inanılmaz hoşlandım ellerim titriyo resmen o kadar beğendim ki onu anlatamamKeşke benimle ciddi düşünebilseydi dedim içimden
Sonraa biraz yakınlaştık üzerimde elbiseler varken ama ne kadar hissedilebilinirse o kadar..
Ben bu sırada yumrukluyorum itekliyorum o gülerek bana bakıyor çok güçsüzüm engel olamadım öyle kalmamıza..
Öptü beni zorla epey bir üzerimdeyken
Neyse sonra eve bırak beni dedim bıraktı..
O olay üzerinden sonra ben senin istediğin şeyleri sana veremem ben yapamıcam lütfen kendi yoluna bak diye msj attım.Bana sorun yok sorun çıkarıp durma devam ediyoruz ayrılmak yok dedi ..
Ona bağlancam diye çok korkuyorum..hala konuşuyoruz henüz napıon tatlım iyi iş kahve modundayız ..
Ama çevresi kız dolu çok iyi bir işi var çevresi geniş ağzı laf yapıyor...
Amacı sadece bir kızla ilişki yaşamaksa neden benle konuşuyor neden
Sizce ben yanlış yolda mıyım ...
Doğru düzgün tanımadığın ilk kez gördüğün bir adamın ofise gidiyorsun HATA ..
Sana yakınlaşmasına izin veriyorsun HATA ..
Bunları yapma ..
Artık çok geç...Bir daha asla gitmem şimdi ya peki ?
Belki de beni keserdi hakkaten ne cesaret arkadaş ya sinir oldum kendime
ah be canım adam resmen sapık ve sen hala görüşüyorsun...pes valla...
Sen duygularinla kalbinle hareketnetmissin ama o ben erkegim ihtiyaclarim vara baglamis ozeti bence buHaklısın canım..beni tanımak yerine öpmeyi tercih etti resmen..
15 20 gün için erken hareketler. hani deseniz 4 5 ay sonra falan hani bi nebze tamam derim şimdi adamın yaş 34 çünkü. illa ki istiyordur ilişkiden bu tip şeyler.
siz devam ettirmek istiyorsanız sınırlarınızı koyun. hani bir şeyler yaşanacaksa da tam anlamıyla olmasın. her şey zamanında güzeldir. daha önce evlenmemişsiniz 20 gündür tanıdığınız bir adam için pişman olacağınız şeyler yapmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?