ÇOK HOŞLANDIM ONDAN BAĞLANMAKTAN KORKUYORUM,HATALARIM

Adam anlattıklarına göre aklı başında ve ne istediğini -o ya da bu-bilen biri.Belli bir samimiyeti yakalamış ki öyle davranmış,bir daha o kadar samimi olmamak için kendini kasma sadece öyle bir ortamın olmasını baştan engelle.Kız çocuğu gibi değil aklı başında,ne istediğini bilen bir genç kadın gibi ol tam özü KENDİN ol.Çünkü karşındaki adam tam da öyle biri.Seni çözmesine tanımasına izin ver,ki onun yaptığı da bu gibi,çünkü sana naparsan yap dememiş sakin ol tamam demiş.

20 gündür görüşüyor olsanız da ilk görüşme için gerçekten ileri gitmişsiniz...
ve siz çocuk değilsiniz, yanlız dört duvar arasına gitmeyi teklif ettiğin de hayır deyip başka bir yere yönlendirmeniz lazımdı

Harikasın gizlibiri...cok sağ ol...Tam da öyle sanırım desteğine ihtiycam var lütfen takipte kal beni

Korkudan resmen çocuk gibi titredim çünkü bunlar ilk oldu ...Neden benim titrediğimi görünce durmadı neden

yahu tamam ilk buluşmada bazı şeylerin yaşanması normal değil de Allah için 17 yaşında liseli kız triplerine bağlamayın. adam 34 yaşında e size de 30 diyebiliriz sanırım kızmazsanız elletmem, öptürmem filan da olmuyor bir yaştan sonra. he ilkinde olması garip evet ama hemen ayrılalım filan da demeyin. bi tanıyın birbirinizi adamın niyetini anlarsınız zaten.

Korkudan resmen çocuk gibi titredim çünkü bunlar ilk oldu ...Neden benim titrediğimi görünce durmadı neden
heyecandan sanmıştır Sen ne isen öyle ol eğer amacı takılmaksa zaten kısa sürede belli eder,gerçekten hoşlanmışsa da sana göre hareketlerini ,yaklaşımını mutlaka düzeltir.

Her şeyin bi vakti var. Ne yaşarsan yaşa yaşı gelmiş, ama daha 1 ay olmadan olayı durup dolanıp oraya çekmesi, seni tanımaya yoğunlaşmaması pek iyi elektrik vermedi... Bazı şeyler kendiliğinden gelişmeli, bi tarafın zorla oraya çekmesiyle değil...
Dikkatli ol.

adam bildiğin karı avcısı işinde uzmanlaşmış yine ucuz kurutlmuşsun birdaha ki buluşmada kendini yatakta bulursun demedi deme ona göre yalnız kal adamla sonuçlarını göze al , ayrıca da 20 lik gençler gibi azgın midem bulandı açıkcası .

Ne kalbi bu sapigin önce gideni seni kullanıyor askmis ne adlı belki senden başkalarında vardır görüşmeyi kez ama başta ne diye gitti ki ofise

utangacsin ya karsi koydun ilk oluyor farkindadir duzgun bir kiz oldugunu ondan hosuna gitmistir, iki ihtimal var ya ben baska kafadayim diyip ayrilacak ya da ben oyle biri degilimde aslindaya baglayacak tahminimce hemen vaz gecmeyecek senden hormonlarinin esiri olmus sen ciddi davran evlenince olacak seyler bunlar diye soze gir niyeti belli olur zaten

bügün okudugum "beni zorla öptü" konusu. Ayrilmakla en dogru karari vermissiniz diyecektim ki ayrilamamissiniz.

çok zülüyorum...o kadar sevmişim ki onu nasıl yaşadım hepi topu 1 ay oldu yaa
Bazen kucuk birsey yetiyor sevmeye baslamk icin (cunku gonul boslugu oluyor )yaninda rahatca kendimiz olabildigimiz ve dogal halimizle bizi sevdigini sandigimiz kisiyi ruh esi sanabiliyoruz ve bunun icin aylara ihtiyac kalmiyor kisa sure baglanmaya yetiyor karsi tarafta sevildigini fark edince ve zaaf diyelim bunu fark edince mesele basliyor ,bu gece mevlud gecesi guzel bir tevbe et oncesi icin kendinide ona ben boyle biri degilm diyerek msj olabilir icinde kalacaksa yoksa bilmesini istemezsen yazma kapansin gitsin ,sevdigin nasibindeyse gelir uzulme yoksa inan gerek yok cabalamaya ve dua et hayirlisi icin

Haklısın canım ...Kandil bugün...ve ben kendimi kötü hissediyorum..Ben dinmizce uygun olmayan bir ilşki istemiyıorumm sadece masumca sevse ya beni

neşe en azından birkaç gündür kv,görümce konularımız yok.. orijinal konular geliyor..

bu arada adam romantik takılma konulu gösterileriyle baya baya seni etkilemeye çalışmış ve başarmış da.. ama ülkem zihniyeti iç sesin bu kadar çabuk kanma derken çok da haksız sayılmaz.. adam baya bu konularda ordinaryüs bence ki seni 15-20 günde etkilemeyi başarmış..

Hulya koçyiğit misin sen birak beni diye yumruklamak nedir ya. 29 yasında kadın hala kınalı yapincak tripleri. Kaslarına kaslarına atsaydin yumrukları. Güçlü gollariynan sarıp sarmalamis gadinini ahsjjs.

Cidden sesli güldüm :) ben olsam aynı şeyi derdim herhalde... Öyleydim odun kız bu hale geldi manyak gibi.

Haklısın canım ...Kandil bugün...ve ben kendimi kötü hissediyorum..Ben dinmizce uygun olmayan bir ilşki istemiyıorumm sadece masumca sevse ya beni

bu arada ne masumu arkadaşım.. sen 29 yaşındasın o 34.. ikinizin de bazı şeyleri baya baya bildiği yaşlar.. bu saatten sonra anca ilişki olmaz ama çok masum bi türk filmi kıvamında sevda da bekleme bence..

Aynen bu aralar aşk konuları rövaşta :) aşka gel
Benimki de aşksa...
Ama ben baya baya kapıldım yaa şaka maka ağladım bile sessiz sessisz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…