- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Simdi bak sen uzun zamandir boyle birini tanimadin seni anliyor ve hoslanmis seninde ondan hoslandigini karsi koyamadigini kesfetmis oncelikle iyi arkadas.olmussunuz ondan zarar gelmez dusuncesiyle masumane gitmissin ki o bir erkek sevgi olrak degilde cinsel manada yaklasmis sana bu o masumane duygulari alir goturur emin ol gozundede daha az degerli olursun yuksek.ihtimal senden hemen vazgecmiycek zorsun cunku ama asla tekrari olmasin kalbine soz gecir ciddi ol konus ki ciddiye alinasin
Adam anlattıklarına göre aklı başında ve ne istediğini -o ya da bu-bilen biri.Belli bir samimiyeti yakalamış ki öyle davranmış,bir daha o kadar samimi olmamak için kendini kasma sadece öyle bir ortamın olmasını baştan engelle.Kız çocuğu gibi değil aklı başında,ne istediğini bilen bir genç kadın gibi ol tam özü KENDİN ol.Çünkü karşındaki adam tam da öyle biri.Seni çözmesine tanımasına izin ver,ki onun yaptığı da bu gibi,çünkü sana naparsan yap dememiş sakin ol tamam demiş.
heyecandan sanmıştırKorkudan resmen çocuk gibi titredim çünkü bunlar ilk oldu ...Neden benim titrediğimi görünce durmadı neden
utangacsin ya karsi koydun ilk oluyor farkindadir duzgun bir kiz oldugunu ondan hosuna gitmistir, iki ihtimal var ya ben baska kafadayim diyip ayrilacak ya da ben oyle biri degilimde aslindaya baglayacak tahminimce hemen vaz gecmeyecek senden hormonlarinin esiri olmus sen ciddi davran evlenince olacak seyler bunlar diye soze gir niyeti belli olur zatenKorkudan resmen çocuk gibi titredim çünkü bunlar ilk oldu ...Neden benim titrediğimi görünce durmadı neden
Bazen kucuk birsey yetiyor sevmeye baslamk icin (cunku gonul boslugu oluyor )yaninda rahatca kendimiz olabildigimiz ve dogal halimizle bizi sevdigini sandigimiz kisiyi ruh esi sanabiliyoruz ve bunun icin aylara ihtiyac kalmiyor kisa sure baglanmaya yetiyor karsi tarafta sevildigini fark edince ve zaaf diyelim bunu fark edince mesele basliyor ,bu gece mevlud gecesi guzel bir tevbe et oncesi icin kendinide ona ben boyle biri degilm diyerek msj olabilir icinde kalacaksa yoksa bilmesini istemezsen yazma kapansin gitsin ,sevdigin nasibindeyse gelir uzulme yoksa inan gerek yok cabalamaya ve dua et hayirlisi icinçok zülüyorum...o kadar sevmişim ki onu nasıl yaşadım hepi topu 1 ay oldu yaa
Bazen kucuk birsey yetiyor sevmeye baslamk icin (cunku gonul boslugu oluyor )yaninda rahatca kendimiz olabildigimiz ve dogal halimizle bizi sevdigini sandigimiz kisiyi ruh esi sanabiliyoruz ve bunun icin aylara ihtiyac kalmiyor kisa sure baglanmaya yetiyor karsi tarafta sevildigini fark edince ve zaaf diyelim bunu fark edince mesele basliyor ,bu gece mevlud gecesi guzel bir tevbe et oncesi icin kendinide ona ben boyle biri degilm diyerek msj olabilir icinde kalacaksa yoksa bilmesini istemezsen yazma kapansin gitsin ,sevdigin nasibindeyse gelir uzulme yoksa inan gerek yok cabalamaya ve dua et hayirlisi icin
Hulya koçyiğit misin sen birak beni diye yumruklamak nedir ya. 29 yasında kadın hala kınalı yapincak tripleri. Kaslarına kaslarına atsaydin yumrukları. Güçlü gollariynan sarıp sarmalamis gadinini ahsjjs.
Haklısın canım ...Kandil bugün...ve ben kendimi kötü hissediyorum..Ben dinmizce uygun olmayan bir ilşki istemiyıorumm sadece masumca sevse ya beni
neşe en azından birkaç gündür kv,görümce konularımız yok.. orijinal konular geliyor..
bu arada adam romantik takılma konulu gösterileriyle baya baya seni etkilemeye çalışmış ve başarmış da.. ama ülkem zihniyeti iç sesin bu kadar çabuk kanma derken çok da haksız sayılmaz.. adam baya bu konularda ordinaryüs bence ki seni 15-20 günde etkilemeyi başarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?