ÇOK HOŞLANDIM ONDAN BAĞLANMAKTAN KORKUYORUM,HATALARIM

İçerik silmek yasak neden sildin ki Mune nin onu geri getirebilme gibi gizli yetenekleri var biliyor musun.

Benim bi erkek arkadaşım var kendisi de böyle sosyal medyadan habire kızları ekler arkadaş olur, sonra bir çoğuyla birlikte olur.Birlikte olmak istemeyenlerle çok ciddi takılır onları bizim yanımıza arkadaş ortamına getirir , sevgililer günü kutlamalarımıza getirir hatta düğünümüze bile getirir. Yalnız bi gördüğümüz kızı bi daha göremeyiz. Birlikte olduktan sonra da hayatta aramaz. Çok da sorgulamamak lazım adamın huyu bu. Ben artık gelen giden kızların isimlerine bile öğrenmeye çalışmıyorum bi daha görmücem nasılsa diye...

kimse alıntı yapmadı mı yahu:))

İçeriği mi sildin konunla yorumlar çok farklı

15-20 gündür biri ile konuşuyormuş, bir kaç gün önce ilk kez görüşmüşler adamın arabasına binmiş akşam vakti, ve kimsenin olmadığı ıssız iş yerine gitmiş. Adam bunu öpmek istemiş üstene çıkmış, kucağına almış döndürmüş vs. sonra bir daha görüşmeyelim demiş adam da demiş si ayrılmak yok. vs.
Böyle böyle işte bizde dedik ki ne cesaretle tanımadığın adamla ıssız yerlere gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…