Çok hoşlanıyorum ama ne yapmaya çalışıyor fikir verir misiniz? Üzülüyorum.

Ya cidden internette tanıştığınız cinselliği yemek yemek uyumak gibi fiziksel bir ihtiyaç olarak görüp en fazla normalleştiren ve evlilik kurumunu çocuk olmadan düşünmeyen bir milletin evladı ile Kartal Tibet Hülya Koçyiğit gibi masumca parklarda el ele tutuşup, mutlu bir aşk yaşayacağınızı düşünmeniz bana fazla saf olduğunuzu ya da bizi işlettiğinzi düşündürdü. Hatta bazı arkadaşlar Allahın Fransızına sırtlan falan demişler ayrıca güldüm. Adamın geldiği toplum, yaşadığı çevre cinselliğe bizim yüklediğimiz anlamın çeyreğini bile yüklemiyor, kadınlar adam onlarla evlenmeden cinsellik yaşayınca kullandı gözü ile bakmıyor ki neyin sırtlanlığı.Erkekler gibi bir çok kadında sırf fiziksel tatmin için günlük ilişkiler yaşayabiliyor orada. Sanki adam konu sahibine cinsellik için aşk yalanları söylemiş, evlilik vaadinde bulunmuş.
Arkadaşım bir erkekle ilişki beklentisi içimdeysen, önce adamın çevresine yaşadığı topluma bakacaksın, oradan görürsün zaten adamın ilişkiye ve cinselliğe bakışını; sonra bunu kabullenip kabullenmeyeceğine karar vereceksin. O adam büyük ihtimalle sizle yatmadan sevgili olma kelimesini ağzına bile almazdı , zira onlarda cinsel uyum ve çekim zaten ilişkinin olmazsa olmazı. Alman bir kız arkadaşım Türk eşi ile sevgili olmaya onunla beraber olduktan sonra kesin karar vermiş, neden olarakta ten uyumunu ve önemini göstermişti. Bizim içim çok ters ve uzak söylemler bunlar ancak Avrupalılar bizim kadar büyük duygusal anlamlar yüklemiyorlar cinselliğe. Kolay ulaşılabilir birşey olduğu içinde cinsellik için partnerini kandırma gibi bir durumuda olmuyor.
Adam size beklentisini ve beğenisini belli etmiş, siz yüz vermeyince yoluna bakmış, bazende aklında kaldığınız için hafifçe yoklamış ama bakmışki sizin ve onun ilişki beklentisi farklı size kibarca yol vermiş. Bence önce ne istediğinize karar verin. Yaşınıza göre fazla romantik ve hayalperest takılıyorsunuz. Avrupada oralı yetişkin bir erkekle bence ilişki beklentileriniz hiç uyuşmuyor.
bi kere adamlar geziyor tozuyor yatıyor kalkıyor
bakıyor ten uyumu var bi de beraber yaşayalım bakalım diyorlar
aynı evde de yapabiliyorlarsa hadi evlenip çocuk büyütelime geliyor iş
evlilik onlarda son aşama bizde ilk
yani ama konu sahibi bu farkı görecek görgü ve yaşta olmalıydı bence
 
ben birinden hoşlansam bir sene gr mesefa kaydetmesem daha da hayatta uğraşmam
zaten unutur giderim gerçekten türkan şoray filmlerini çok izledik biz :KK51:
 
Evet şimdi bu adam yabancı olgun bir erkek .kültürü çok farklı hemen evlilik düşünmez ayrıca ilişkide önce cinsellik yaşamak ister çünkü onun kültüründe bu normal ama siz Türk kültürüne göre muhafazakar bir kadınsiniz .ben Fransız olsam ve ya olmasam bile 35 yaşındaki bir kadınla birliktelik yaşamadan onunla parklarda felan çocuk gibi gezmem.sqnki siz daha liseli genç gibi hareket ediyorsunuz.isterse lincleniyim ama 25 üstü insanlar artık iliski yasayacajlarsa öyle coluk çocuk ilişki yasamazlar.hersryio yaşarlar konuşurlar .ortak konuşacak konuları olmalı birlikte vakit geçirirken rglenmeli espiri anlayışları aynı olmalı.siz çok zamanın gerisinde kalmış bir kadınsiniz.yanlis anlamayın ama erotik birşeyden bahsedince veya o çocuk bizim değil deyince neden bozuldubuz ben anlamadım.biraz zamana ayak uydurun günümüze uygun yurt dışında yaşayan bir kadınsanız ve orada hayatınızı yaşayacaksınız kabugunuzu kırın ve bu kalıp düşüncelerden kurtulun . Yada kendi kulturunuze uygun bir insan bulun size tavsiyem
 
parkta yürüyelim demiş birinde
parkta oturalım demiş birinde de.
park bahçe ne mana ben hiç anlamadım zaten.


Kültür farkına kurban giden ilişki :) adam cinsellik istemiş, hızlı yaşamak istemiş. Parklarda bahçelerde liseliler gibi gezmek değil :)
Ben sizi fazla bağımlı buldum. Adamın romantik ilişki yaşamak istediği biri değilsiniz malesef. Yolunuza bakın artık

Cinsellik bizim ülkenin tabusu. Dini hassasiyet olmadığı müddetçe abes bi durumu da yok yani. Sizden hoşlanmış adam liseli gibi park köşesinde el ele yürümeyecek tabiki. Onun normali bu. Sizin değilse mutasıp türk erkekleriyle devam edin onlar bi ihtimal sizin isteğinizi verebilirler.

bende sevgilimle gülhane parkına gitmiştim 15 yaşındaydım🙈

Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.
 
Ben sadece 21 yaştan 35 yaşa kadar kimseyle birlikte olmamanıza takıldım.. ben yapamazdım bunu. En enerjik en aktif en aşkın büyüsüne sorgulamadan kapılıp harika şeyler yaşanacak yaşlar..ve sonrasında erkekleri tanımış, kendi ruhunu ve bedenini tanımış, ne istediğini bilen 35 yaşında harika bir kadın..asıl şimdi ilişki yaşama zamanı..ama sizde boşluklar, yaşanmamış yıllar var..
Elbette bunu yaşamamışsanız başka yaşanmışlıklarınız, başka edindiğiniz tecrübeler vardır. Birşeylere feda etmişsinizdir ve umarım deymiştir.
Yine de size saygı duyuyorum, bir bildiğiniz vardır ama aradığınız duyguyu yanlış yerde arıyorsunuz gibi geldi bana. Aradığınız duygu bir Fransız’da değildir sanki.ülkemizde 35 yaşında sizin kadar “temiz” ve “sicilsiz” birini arayan bi ton erkek varken Avrupa’da aksi var diye düşünüyorum..hangisi doğru bi tarafa..ama sizin aradığınız duygusallık bizim kültürümüzde,bizim ülkemizde beklenenle karşılığını buluyor ama yurtdışında bunu aramanız boşa gibi görünüyor 🤷🏻‍♀️
Yorumunuzu önyargılı buldum ne yazık ki. Hayatı boşa geçirmemek illa ki aşk yaşamakla mı olur? 21-35 yaşlarımı başarıyla geçirdim ben. Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdim. Yüksek lisansı ve doktorayı da başarıyla tamamladım. Doktor ünvanını aldığımda daha 30 yaşıma basmamıştım bile. Belki bu süreçte kafamı ilişkilere yorsaydım eğitim ve kariyerimi aksatacaktım. Ki bir kuzenim var bunun örneği, üniversite hayatında ilişkilere harcadı enerjisini ve zar zor okulu bitirdi, aşırı düşük bir ortalamayla ve kariyeri de iyi değil şu an. Hem aşk hayatı olan hem kariyer yapan mükemmel insanlar da vardır belki, ama ben bunun istisna olduğunu düşünüyorum.
 
Uzun anlatmışsiniz diyenler var ama ben gayet sıkılmadan okudum anlatımınız gayet akıcı.

Paul'e gelince her silme girişiminizde anında tepki vermesini anlamadım takip mi ediyor acaba? Ediyorsa da niye kaçıyor o zaman? Kaç kez hayatınızdan çıkarmaya çalışmışsıniz hop mesaj atmış. Ben sizin yerinizde olsam bir daha yazmam. Adamın kaçan tavırları sizde biraz hırs yapmış olabilir. Bence o biraz daha açık bir ilişki istiyordu. O nedenle başta sizi birkac kez yoklamis ama olumsuz yanıt alınca ustelememis. Yine de medeni davranmış bizim abazanlar gibi seks için aşık rolü yapmamış.

Paul'u aklınızdan çıkarsanız iyi olur. Dikkatinizi başka yöne verin, yeni insanlar tanımak için çabalayın. Sağdan soldan silmeyin ama bence sizi üzecek kaba bir tavrı olmamış çünkü. Bir gün tekrar görüşmek istediğini söylerse o zamanki şartlarınıza göre düşünürsünüz ama şimdilik bu sayfayı kapatın
Teşekkür ederim tamamını okuduğunuz için. Evet bu hareketlerinden dolayı beni takip ettiğini düşündüm. Beni yokladığında olumsuz cevap da vermedim ki, bana görüşme teklif etmesi için açık kapı bırakmaya yeşil ışık yakmaya çalıştım. Mesela ilk yokladığında "nasılsın, burda ne kadar kalacaksın" diye sordu cevapladım ve yalnızlık can sıkıcı falan dedim. Yani gayet görüşme teklif edebilirdi orda. Diğer yoklamasında da basbaya "haftasonu ne yapacaksın" diye sordu ben cevap verdim anında, görüşme teklifi yapacak ümidiyle ama yapmadı. Yani yoklamalarında olumsuz bir tavrım olmadı kesinlikle.
 
Konunu okudum, dikkat çekici bir konu. Neden bu kadar tabularin var dindar bir insan mısın bu birinci soru? Eğer öyleyse yorum yapmak istemem, yok değilse bu kadar çekinmene ne gerek vardı? Bi de çok özel olacak belki ama bakire misin? Aradaki 14 yılda hayatında başka biri olmaması büyük talihsizlik, umarım Paul'den umudu keser önüne bakarsın, giden yıllar geri gelmiyor maalesef
Yoo, tabum yok aslında. Ama sadece 3 defa görüştüğüm bir erkekle cinsellik yaşayamam değil mi? Özel şeylerin yaşanması için zamana yayılması gerekir ilişkinin, güvenin oturması gerekir. Güven benim için çok önemli. En son ilişkimin 21 yaşında olduğunu söylemiştim, o ilişki bende travma yarattı. İlişki başladığında ben 18'dim, o 23'tü ve ikinci üni. okuyordu. Bana evlenme teklif etmişti, ben de kabul etmiştim. Cinsellik yaşamadık ama yakınlaşmalarımız olmuştu. Üç sene sonunda ben 21 yaşındayken ilişkimiz bitti çünkü memleketinden bir kızla nişanlandığını ve evleneceğini öğrendim. Beni çok sevdiğini, ailesine karşı gelemeyeceğini söyleyerek karşımda hüngür hüngür ağlamıştı. Belki de hoşlandığım erkeğe karşı kendimi kapıp koyveremememin sebebi bu travmadır. Çünkü cinsellik yaşamasam da yakınlaşmalarımız nedeniyle kendimi kötü hissetmiştim, o zamanlar dost görünümlü bir düşmanım vardı, bana "seni kullandı, senle eğlendi" tarzı laflar etmişti.
 
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.
Şu an sahilden bildiriyorum; parka gidilir, yürünür de piknik de yapılır ancak yemek yiyelim ya da bana gel veyahut parktan sonra bana gidelim diyen adama illa park diye tutturulmaz.

P.s. Sahilden bildirirken yanımda ilk randevuda seviştiğim kocam var.
 
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.


+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:
 
+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:
İkili ilişkiler her zaman belli sırayla ilerlemez. Yani her zaman önce duygusal doyum sonra cinsellik gelmez. Bazen cinsellik duygusal hisleri getirir beraberinde. Tabi ki bir kadın/adam ben duygusal yönden tatmin olmadan sevişmem diyebilir, kimse bir şey diyemez. Ancak o zaman bunu isteyen, aynı bakış açısına sahip bir karşı cinsle iletişim kuracak. Bu konuda adamın cinsellik istediği bariz. O zaman konu sahibi park diye tutturmayacak, kesip atacak.
 
İkili ilişkiler her zaman belli sırayla ilerlemez. Yani her zaman önce duygusal doyum sonra cinsellik gelmez. Bazen cinsellik duygusal hisleri getirir beraberinde. Tabi ki bir kadın/adam ben duygusal yönden tatmin olmadan sevişmem diyebilir, kimse bir şey diyemez. Ancak o zaman bunu isteyen, aynı bakış açısına sahip bir karşı cinsle iletişim kuracak. Bu konuda adamın cinsellik istediği bariz. O zaman konu sahibi park diye tutturmayacak, kesip atacak.

Zaten adamın beklentileriyle konu sahibesinin beklentilerini farklı olduğu bariz, ben de yazdım herkes yazdı. Sadece konu sahibesinin linçlenmesi saçma, adamın beklentilerine uymadı diye sen gerikafalısın adam Avrupalı adam çok rererörö demeye getirmiş insanlar bunu anlayamadım. Konu sahibesi hiçbir paylşaşımı olmayan biriyle beraberlik yaşayınca modern Avrupalı mı olacak yani?? Burda yazılanlar abes, kızlar daha önce sürtündüm kocişim anlar mı yazan toplumun üyeleri konu sahibesine yürüyüş yapmak istedi diye gerikafalı yazıyor?? Konu sahibesinin linçlenmesi abes dediğim gibi. Burda yorum yapanların derdi konu sahibesine yardımcı olmak değil ki, sen şusun busun yazmak :KK51: Yardımcı olmak isteyen adam gibi adamla kafalarınız farklı yazıp geçer bu kadar.
 
Zaten adamın beklentileriyle konu sahibesinin beklentilerini farklı olduğu bariz, ben de yazdım herkes yazdı. Sadece konu sahibesinin linçlenmesi saçma, adamın beklentilerine uymadı diye sen gerikafalısın adam Avrupalı adam çok rererörö demeye getirmiş insanlar bunu anlayamadım. Konu sahibesi hiçbir paylşaşımı olmayan biriyle beraberlik yaşayınca modern Avrupalı mı olacak yani?? Burda yazılanlar abes, kızlar daha önce sürtündüm kocişim anlar mı yazan toplumun üyeleri konu sahibesine yürüyüş yapmak istedi diye gerikafalı yazıyor?? Konu sahibesinin linçlenmesi abes dediğim gibi. Burda yorum yapanların derdi konu sahibesine yardımcı olmak değil ki, sen şusun busun yazmak :KK51: Yardımcı olmak isteyen adam gibi adamla kafalarınız farklı yazıp geçer bu kadar.
Linçlendiğini düşünmüyorum ben açıkçası. Biraz hiç hoşlanmadığım bir tabir olsa da tam karşılayan başka tabir bulamadığım için kullanacağım, kezban gibi davranmış konu sahibi açıkçası benim bakış açıma göre. Bunu sevişmek istemedi diye söylemiyorum. Beklentilerinin farklı olduğu bariz olan bir adamı kendi çizgisine çekmeye çalıştığı için söylüyorum.
 
Linçlendiğini düşünmüyorum ben açıkçası. Biraz hiç hoşlanmadığım bir tabir olsa da tam karşılayan başka tabir bulamadığım için kullanacağım, kezban gibi davranmış konu sahibi açıkçası benim bakış açıma göre. Bunu sevişmek istemedi diye söylemiyorum. Beklentilerinin farklı olduğu bariz olan bir adamı kendi çizgisine çekmeye çalıştığı için söylüyorum.

Kusura bakmayın hiç öyle düşünmüyorum. Siz ilk buluşmada beraberlik yaşadınız madem voaw çok modern bir insansınız, konu sahibesi yaşamadı diye kezban. Sizin diğer yorumlar da, diğer yorumcular da bunud emeye getirmiş bu kadar ben de buna katılmıyorum. İnsanlar çeşit çeşit, cinsellik yaşayınca ya da yaşamayınca modern/kezban olmuyorsun sadece kişisel tercihlerini yaşıyorsun. Bu kezban lafı da ayrıca mide bulandırıcı, toplum zaten kadın düşmanı bir de kadınlar terichlerine göre yaftalanıyor. Bizim insanlarımızın başka insanların tercihlerine saygılı olacağı gün ne zaman gelecek çok merak ediyorum.
 
Kusura bakmayın hiç öyle düşünmüyorum. Siz ilk buluşmada beraberlik yaşadınız madem voaw çok modern bir insansınız, konu sahibesi yaşamadı diye kezban. Sizin diğer yorumlar da, diğer yorumcular da bunud emeye getirmiş bu kadar ben de buna katılmıyorum. İnsanlar çeşit çeşit, cinsellik yaşayınca ya da yaşamayınca modern/kezban olmuyorsun sadece kişisel tercihlerini yaşıyorsun. Bu kezban lafı da ayrıca mide bulandırıcı, toplum zaten kadın düşmanı bir de kadınlar terichlerine göre yaftalanıyor. Bizim insanlarımızın başka insanların tercihlerine saygılı olacağı gün ne zaman gelecek çok merak ediyorum.
Yine algını kapattın cherry, okuduğunu anlamıyorsun. Dikkatle tekrar oku yazdığımı. Cinsellik yaşamadığı için mi demişim?
 
Modernliği ilişkide cinsel ilişki yaşayıp yaşamamakla bağdaştırmak aşırı aşırı saçma.konu sahibi sadece bir kaç defa vakit geçirdiği biriyle yakınlaşmak istememiş ne var bunda geri kafalı vs diyerek bence haksızlık edildiğini düşünüyorum konu sahibine
 
Yorumunuzu önyargılı buldum ne yazık ki. Hayatı boşa geçirmemek illa ki aşk yaşamakla mı olur? 21-35 yaşlarımı başarıyla geçirdim ben. Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdim. Yüksek lisansı ve doktorayı da başarıyla tamamladım. Doktor ünvanını aldığımda daha 30 yaşıma basmamıştım bile. Belki bu süreçte kafamı ilişkilere yorsaydım eğitim ve kariyerimi aksatacaktım. Ki bir kuzenim var bunun örneği, üniversite hayatında ilişkilere harcadı enerjisini ve zar zor okulu bitirdi, aşırı düşük bir ortalamayla ve kariyeri de iyi değil şu an. Hem aşk hayatı olan hem kariyer yapan mükemmel insanlar da vardır belki, ama ben bunun istisna olduğunu düşünüyorum.
acaba adamın diğer bayanlarla çok rahat olması mı sizi ona karşı uzak durmaya itti.
yani siz yazmışsınız kızlarla çok rahat, belki de kız arkadaşı olduğunu düşündünüz. ya da başka bir kızla cinsellik yaşadığını?
bunlar karşıdaki kişiye yaklaşmayı engelliyor bence. sizin durumunuzda böyle birşey hissettim.
normalde bu kadar uzak davranmanızı başka türlü açıklamak zor
 
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.

yürüyüş yapmak piknik yapmak bisiklete binmek değil mesele. adam kaldığın kasabaya geleyim hafta sonunu beraber geçirelim demiş bana gel yemeğe demiş başka varmıydı hatırlayamadım siz ısrarla park demişsiniz🤷‍♀️
siz romantizm istiyorsunuz adam ısrarla sevişmek istiyor. siz her park dediğinizde bahane bulmuş bana komik geldi hala adama parka gidelim demeniz.
 
+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:

miss kim git adamın koynuna gir demiş?
adam başka bakıyor mezvuya dedik ki öyle.
adam park bahçe gezmek istemiyor sevişmek istiyor. ha uymuyorsa uzatılmaz muhabbet olur biter. adamın her atağını park teklifiyle karşılamazsın yani.
 
X