Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Eşin sana kızar önce. Konuyu uzatmışsınız soru sorarak. 3. Şahsa degil insan önce eşine kızar bu sebepten ötürü

Adam zamanla eşinin de gözleri fıldır fıldır olur demeye getiriyor bence :) şimdi mutluyum diyorsun ama seneler geçsin sen de mutsuz olursun der gibi.

pardon ama konuşma hiç de rahatsız olmuş bir hanımın konuşması değil .rahatsız olan kişi defalarca yazmaz bir kere yazar. Ben olsam önemli değil der bitiririm. Ayrıca eşime söylemeye de gerek gormezdim. Eğer tekrarlarsa bu tavrından rahatsız olduğumu net olarak belirtirdim olur biter.

Adam delimi ne

Sen o diloş ablaya da evini eşini özel hayatını açma , belli ki kadın her şeyi kocasına anlatıyor."Gençsiniz oturur." yazmasından belli.Sorunun varsa yokluyor seni evliliği sorunlu kadın düşer mi diye.Tövbe tövbe.

Esine soylemrlisin bence , ama msjlasmayi uzatmissin biraz hic gerek yokmus iyi aksamla by , net kestirip atsaydin daha iyi olurdu

Gariplik var ama bence ilk mesajda kestirip atmalıydınız.Yok yanlıs anlamaz yok kastınız ne falan gerek yokmus yani

Bu ne ya hiç anlam veremedim. Yürümüş mü size , yoksa eşinizi mi kötülemiş , yoksa kendi eşini mi kötülemiş gerçekten anlıyamadım.. ama normal bi konusma olmadıgı kesin..

Eşim öğle arası eve geldi Telefonu verdim okudu tüm mjları. Aman yanlışlıkla atmıştır abartma dedi.Hayır eşim çok sakin biridir ama bu kadar da iyi niyetli olması tuhaf

İyi niyetli olmasına dua et bence. Ben de eşime güvenirlik ama böyle sacma bir mesajlaşmayi esim benim benim önüme koysa önce ona kızardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…