Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Yazarsa cevap vermezsin zaten.
Buarada bir sey sorucam evliliginizle ilgili zamanla oturur demis. Arkadasiniz esine sizin evliliginizle ilgili bir seyler mi anlatiyor?
O mesajı görünce bende öyle hissettim. Çok güzel bi evliliğim var tabi arada sorunlar oluyor ve arkadaşımla paylaşıyorum eğer o kocasına anlatmışsa ondan öyle demiştir.

Eşim öğle arası eve geldi Telefonu verdim okudu tüm mjları. Aman yanlışlıkla atmıştır abartma dedi.Hayır eşim çok sakin biridir ama bu kadar da iyi niyetli olması tuhaf

Tekrar ederse cevap vermeyip mesajları adamın eşine göstermeyi düşünüyorum
En mantıklısı. Ne demeye mesaj atiyor hem de ilk görüşünde. Telefonu değiştirmiş bilmem ne hepsi mi ayni gune denk geldi. Esiniz madem ki sakin,gosterin. Mesajlarda herkesin niyeti apacik belli bence. Sizin acinizdan eşinizin yanlış anlayacagi bir durum yok. Esler seffaf olmalı. Gostermeniz en doğrusu.

böyle mesajlara hiç cevap vermemek en doğrusu.

eşiniz sinirlenmemeyi tercih etmiştir belki. bir daha olursa, ki bence gene yoklar bu adam sizi, cevap vermeden eşinize bilgi verin bence.

Eşim öğle arası eve geldi Telefonu verdim okudu tüm mjları. Aman yanlışlıkla atmıştır abartma dedi.Hayır eşim çok sakin biridir ama bu kadar da iyi niyetli olması tuhaf

O mesajı görünce bende öyle hissettim. Çok güzel bi evliliğim var tabi arada sorunlar oluyor ve arkadaşımla paylaşıyorum eğer o kocasına anlatmışsa ondan öyle demiştir.
Evet anlatmis gozukuyor.
Ama bu da dogru degil ki? Niye arkadasim benim evliligimi gidip esine anlatsin?
Guvenip anlatiyorsun paylasiyorsun.. elin adami da cikiyor oturur duzeliyor diyor..ben bu adamdan tiksindim..

Çok uzatmışsın
Ve rahatsız olmakta haklısın

Kuzum msjlar duruyorsa eşine göster bu adam da bir halatlar var dikkat et neden önceden olmadı bu yanlışlık da seni görünce oldu kuzum eşinden ne olursa olsun hiç birseyini saklama dikkat et kafana çok takma ama msjlari göster esine

Erkeklerin çoğu , bir arkadasinin sırrını asla karısına anlatmaz ancak kadınların çoğu arkadaşlarının sırlarını , konuştuklarını , yedikleri ictiklerini anlatırlar kocalarina / sevgililerine.

Ve bu tur kadınların hepsi guvenilmezdir. Boşturlar.

Arkadasinizda sanıyorum bunlardan biri.

Neden bu kadar diyaloga girdin?

Kusura bakma yanlışlıkla oldu diye mesaj atmış ama ne yanlışlıkla oldu o kısmı anlayamadım ben...

Ve sazan gibi her mesaja atlamışsınız... Önemli değil yazarsınız bitti gitti...

Gösterdim kuzum. Eşim çok iyi niyetli yanlışlıkla atmıştır dedi. Ben çok rahatsız olduğumu bi daha atarsa arkadaşıma söyleyeceğimi söyledim eşime.

Bu adamda sizin numaranız ne geziyor? Numarayı eşinin telefonundan gizlice aldığını çaktırmamak için "Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi." demiş gibi geldi bana.

Adam bariz yürümüş. Ufacık aklıyla da böyle bir sebep bulmuş ama kafasında tam oturtamadan uygulamaya koyulmuş.
Eşinize söylemeniz iyi olmuş. Bir daha yazarsa cevap bile vermeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…