Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Tabi ki haklısın, adam resmen iş atmış. Eşine anlat bence de.
Bir daha da mesaj vs atarsa, hiçbirşey yazma.

Kiz abla telefonlari mi degistiniz eniste yanlislikla mesaj atmis sonra pardon vs dedi de onemli degil zaten ne olacak ya deyiverin neyi yanlis anlasilsin bunun ima yok bisi yok.

Kiz abla telefonlari mi degistiniz eniste yanlislikla mesaj atmis sonra pardon vs dedi de onemli degil zaten ne olacak ya deyiverin neyi yanlis anlasilsin bunun ima yok bisi yok.
Işte sorun orda telefonları değiştirmediler ki arkadaşım yeni telefon aldı geçenler de

Yani bi de tesadüfe bakın ki tanıştığımız gün geliyor yanlışlıkla mesaj. Bi daha mj atarsa cevap vermeyeceğim tabi bu kadarıyla da yetinmeyip mjları arkadaşıma göstereceğim.

Bu defa da eşime sinirlendim. Aman yanlışlıkla atmış ne var bunda diyor. Öldüresim geldi bi an
Büyütme canım sende birdaha yaparsa görüldü at sadece eşine de şöyle . Ben eşim bu şekil davransa uzatmam ama siz eşiniz bildiği halde biraz büyüttün sanki

Baştan aşağı saçmalık..
Bir kere bir mesaja yanlışlıkla oldu diye başlanır mi, ne alaka..
Devamında da çok gereksiz muhabbetler, uzadıkça tamam abi, olur abi, şu abi, bu abi..
İlk mesaja zaten normalde ne yanlışlikla oldu demeniz gerekmez mi.
Ha bu arada çok şükür evliliğim iyi yazıyorsunuz, adam zamanla oturur diyor, ne oturur ki zamanla, zaten herşey yolunda yazmissiniz.
Ki bu kadarı bile fazla gereksiz hadsiz.
Baktım susmuyor o an eşime gosterirdim.
Eşiniz de bir ayrı rahatmis gerçi..

Şu konuda olması gerektiği gibi davranan bir Allahın kulu yok,herkes bir değişik.
Adama ne diye cevap yazıyorsunuz
tekrar tekrar?
Yazdınız niye ağzının payını vermiyorsunuz?
O gün tanıştığınız bir adama niye 'abi' diye hitap ettiğinizi de anlayamadım.
Yakın akrabalarım dışındaki tüm erkekler 'beydir' benim için.
Elin adamı nerden abim oluyor?

Olmuşla ölmüşe çare yok.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Ama yaniii sizde konuşmayı çok sürdrmüşsünüz o gecenin vaktinde kiii adamda utanmadan karım uykuda diyo sizinle konuşmak için bahane aramış o daha sizinle çok konuşur muhattap olmayın

Evet konuşmalar garip , adam bile bile msj atmış size hiç te yanlışlıkla olan bir durum değil bence. Bilerek konuyu evliliğnize getirmesi normal değil. Ama eşinize şimdilik söylemeyin birdahaki en ufacık bir saçmalığında anlatın eşinize.

Adam bildiğin cahil hırbonun teki..Hem tam bir aranan abaza hem de mal gibi yanlışlıkla oldu diyerek başlayacak kadar da kafası çalışmayan zeka yoksunu...Sözde evlilik konusundan girip dertleşecek, eminim 5dk daha konussan işi eşiyle yaşadığı hayali cinsel problemlere getirirdi...

Sen de yani yazdıkça yazmışsın...Adam eşi için uykularda diyor, aramızda diyor sen de anlamamazlığa gelip herseye cevap veriyorsun...Bi yerde kesecektin iyi gecelere de gerek yok...

Ben olsam direkt eşine gönderirim...
Yaşı ilerlemiş gözü gençlere kayan moruk kesin konuşmalarından da belli...Ve kesinlikle sana tekrar yazacaktır...Şöyle bişeyle gelir kesin: iyi akşamlar geçen gün attığım msj sorun olmadı inş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…