Çok İçim Acıyor...

MermaidAriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
17
0
86
Eskişehir
Merhaba kızlar bende yeni kayıt oldum hemen bir şeyler yazmak istedim. Benimde 7 yıllık bir ilişkim var. Ya da vardı demem gerek sanırım. Herşey öyle güzel gidiyorduki peri masalıydı hayatım sanki. Böyle bir erkek olamaz diyordum. Kendinden çok beni düşünür, bana deli olurdu. Bir iki yıldan beri o kadar garipleştiki, artık telefon bile etmez oldu. o kadar çok kavga eder oldukki neredeyse artık konuşamıyoruz bile. Ayrılalım dedim ama ağzım söyledi sadece. hayır senden ayrılmam diyor ara verelim herkes kafasını toplasın, tekrar birbirine saygı duymayı öğrensin diyor. Ara veriyoruz ama aradığında böyle havadan sudan konuşmak beni deli ediyor. Evlenme hayalleri kurduk, hatta eşyalarımız almaya başladık birden herşeyden elini ayağını çekti. Aldatmadığına eminim. Hala güzelim.zemuszemus ama neden bunlar başıma geldi. Diyorum ki ayrılalım beni bu şekilde arama, hayır ayrılmam diyor, o zaman efendi gibi başlayalım tekrardan diyorum hayır şimdi başlamak istemiyorum diyor. Ayy çok bunaldım. O kadar sevmişimki çok özlüyorum onu çünkü,hep dip dibe beraberdik. 3 yıldır kendi memleketinde, şimdi çalışmaya başadı. Ne yapacağımı bilemiyorum. ıçim çok sıkkın ama garipte bir rahatlık var sanki düzelcekmiş gibi. Sanırım ruhsal bunalım geçiriyorum. Sürekli ders çaışmam gerek, doktora yapıyorum, iş bulma derdim hat safhada. ışte bende bunları yazmak istedim.:gitme:

Son düzenleme:

Aynı şehirlerde değilmişiniz galiba şuanda.(yanlış anladıysam düzeltin)
Belki ailevi bi sorunu vs. var sana anlatıp seninde canını sıkmak istemiyordur.
Biraz zamana bırak. Doktorana konsantre ol...:teselli:

Evet canım mlesef ben eskişehirde, o istanbulda.Ama insanın içi bu kadar acırken hiç birşeyi gözü görmüyor...Hayat devam ediyor ama ben dahil olamıyorum içine.

sanırım 4yıl üniversitede beraberdiniz...3yıldır da başka yerde mi çalışıyor...

onun sana sevgisinden eminsen biraz rahat bırak canım... bir ilişkide bir adım ileriye gitmekse amaç önemli olan birlikte yaşanan seneler değil ; önemli olan saygı duyulup ; değer verilmesi...

daha sonra duruma göre kesin kararını vermesini istersin ve bu konuda kararlı olursun... eğer seni kaybetmek istemiyorsa zaten siz birlikteyken birşeyleri çözmek isteyecektir... yok böyle bir korkusu yoksa üzerime çok geliyorsun klasik cümlesini söyleyip gönül rahatlığıyla kendi yoluna gidecektir...

Ara vermek yaramıyor bazı insanlara..
En azından ara verdiğiniz zaman görüşmeyi tamamen kesseniz daha iyi duygularını tahlil edersiniz..
Özlem,aşk ne durumda?
Yeniden başlama şansı vs. vs...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah..
Üzüldüm,uzun süreli ilişkilerin bitmesi çok acıdır..

ara verdiyinizde hala arıyorsa açma konuşma hiçbir şekilde mesajlarına cevap da verme.bir kaç hafta böyle yap sonra bir daha aradığında bizim bir ilişkimiz yok sana hesap vermek zorunda değilim.her şeyi bilmeye hakkın yok de geç.

Yani ben onu çok özlüyorum neden bilinmez ama herşeyde o var. Aynen dediğiniz gibi 4 yıl üniversitede beraberdik sonra memleketine döndü 3 yıldır orada sonra işte askerliğini felan yaptı. Tabi bilirsiniz erkekler askere gider geldiklerinde başka birisidir. Sonra eski haline döner ama siz çok yıpranırsınız. Çok uzun yaa olaylar o kdr fazlaki artık bnde takip edemez düşünemez oldum. Nolcaz deyip duruyorum kendisine o da çok üzerime geliyorsun zaten kafamda milyonlarca problem var diyor. Oyy oyyy devlet kurtarıyor sanırım akannehir artık iice saçma sapan olduk off off derdime ortk olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize. ıiki varsınız:kedi: :a015:

Son düzenleme:
aynı evrelerden geçtiğimiz için seni anlayabiliyorum canım.. çok sıkı fıkı birbirimizden kopamazken birden geri çekilme oldu,ayrılmayı kabul etmemişti ama eskisi gibi de olmuyordu.. gerçi bizimkisi bitti sonuç olarak.. umarım sizinkisi öyle olmaz. uygun bi zamanda bi araya gelin,kafa kafaya verin SADECE bu konuyu konuşun.. sonuçlandırmadan da kalkmayın yerinizden. başka türlü hallolmz.ya tamam ya devam.. dilerim aranız düzelir ve mutlu haberlerini alırız.sıkma canını

ışin kötü tarafı ikimizde bu konuyu konuşmaya başlayınca çok kavga ediyoruz. Ve ağırkelimeler çıkıyor ağzımızdan. O yüzden konuşmak istemiyor ve en son şey dedi hatta beni konuşmaya zorladıkça daha da konuşmucam yine kavga edicez çünkü. O yüzen bu şekilde aradığını en azından artık çıkmasak bile beni bırakmak istemediğini felan anlattı. Ay iice (çok pardon ama) aptal oldum.kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

7 yıl çok uzun bir süre canım ayrılmayın inşallah barışırsınız birbirinizin değerini bilin kaybedince çok acı çekiyosun inşallah yaşamazsın ayrılık acısı denen işkenceyi,barışın ve ne yapın edin evlenin biran önce çok uzayınca böle kavgalar,tartışmalar normal bence,o yüzden biran önce evlenmeye bakın aman şu da olsun bu da bitsin diyosun bi de bakıyosun hayat kaymış gitmiş elinden...

bence hiç üstüne düşme, sende kendini geri çek...
zamanla seni kaybetmekten korkarsa geri dönücektir
eğer sevmiosa bu boşluktan yararlanıp ayrılalım demeye cesaret eder
en azından sende bu çelişkiden kurtulur hayatına bi yön verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…