- Konu Sahibi MermaidAriel
Merhaba kızlar bende yeni kayıt oldum hemen bir şeyler yazmak istedim. Benimde 7 yıllık bir ilişkim var. Ya da vardı demem gerek sanırım. Herşey öyle güzel gidiyorduki peri masalıydı hayatım sanki. Böyle bir erkek olamaz diyordum. Kendinden çok beni düşünür, bana deli olurdu. Bir iki yıldan beri o kadar garipleştiki, artık telefon bile etmez oldu. o kadar çok kavga eder oldukki neredeyse artık konuşamıyoruz bile. Ayrılalım dedim ama ağzım söyledi sadece. hayır senden ayrılmam diyor ara verelim herkes kafasını toplasın, tekrar birbirine saygı duymayı öğrensin diyor. Ara veriyoruz ama aradığında böyle havadan sudan konuşmak beni deli ediyor. Evlenme hayalleri kurduk, hatta eşyalarımız almaya başladık birden herşeyden elini ayağını çekti. Aldatmadığına eminim. Hala güzelim.zemuszemus ama neden bunlar başıma geldi. Diyorum ki ayrılalım beni bu şekilde arama, hayır ayrılmam diyor, o zaman efendi gibi başlayalım tekrardan diyorum hayır şimdi başlamak istemiyorum diyor. Ayy çok bunaldım. O kadar sevmişimki çok özlüyorum onu çünkü,hep dip dibe beraberdik. 3 yıldır kendi memleketinde, şimdi çalışmaya başadı. Ne yapacağımı bilemiyorum. ıçim çok sıkkın ama garipte bir rahatlık var sanki düzelcekmiş gibi. Sanırım ruhsal bunalım geçiriyorum. Sürekli ders çaışmam gerek, doktora yapıyorum, iş bulma derdim hat safhada. ışte bende bunları yazmak istedim.:gitme:
Son düzenleme: