- Konu Sahibi brunettella
-
:44:
iÅte kırıcı olmak istemiyorumdan kastım buydu bir arkadaÅ daha demiÅ erkek arkadaÅım cinsel organını bana sürtüyor konusunu açmıÅsın diye bende dikkat ettim ona fakat söylemek istemedim . ama açılan iki konuda da cinsellik çaÄrıÅımları olunca hani insan erkekten deÄil de konu sahibinden Åüphe ediyor . hepsi mi Åey bu erkeklerin( yani suçlu)
Bu olanlari yaÅamak icin,o kisiye ve kendine elinden gelen en iyi ortami hazırlamissin..hic bize masum rolü oynama. .bence ten uyusmazligi yaÅamıÅsin sen, ve cinselliÄin dibine vuramadigin icin cok sinir yapmis sende. .
Yani kırmamak adına tanımadıÄın birini dudaÄından mı öptünYani arkadaÅım deme, öpüÅmek için bile az çok tanımak gerek ya
Kendin demiÅsin zaten, neden niyetini anladıktan sonra uzaklaÅmadın yanından.Ayrıca böyleleri beni buluyor demiÅsin, o zaman sen de güvenme herkese, kendin gibi bilme herkesi, hele de erkeÄiYa isterse kardeÅim desin sana genelinin aklından baÅka baÅka Åeyler geçer bi yeÅil ıÅık yaktıÄında, hatta bazen yakmasan da geçer.
Nasıl sıyrılcaksın bu iÅten gerçekten çok merak ediyorum?
bir msj dha ;
Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum
bir msj dha ;
Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum
seninle cok ciddiyim, seninle.bir gelecek kurmak istiyorum..
ne cevap yazacaksın ?
ellini verirsen kolunu kaptırırsın kanma sakın
en iyi tepki tepkisizliktir
arasa da mesaj atsa da gormezlikten gel
Bu çocuÄu istemiyosan hayatından arkadaÅ olarak dahi çıkarmalısın
Ama o yaptıklarını isteyerek falan yaptıÄını düÅünüyor heralde. YapıÅkan birine benziyor.
suc duyurusunda ne ya... savciliga vericen diye korktu heralde
hakkimi helal etmemi istiyorsan bir daha benimle hic bir sekilde iletisime gecme de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?