- Konu Sahibi brunettella
-
bir msj dha ;
Halen bisey demeyecekmisin ** bari affet beni helalleselim lutfen yoksa kendimi cok suc duyurusunda hissediyorum
seninle cok ciddiyim, seninle.bir gelecek kurmak istiyorum..
bu tür bi olay benim de basıma gelmiÅti canını sıkmana hiç luzüm yok online bir chat sitesindemi görüÅüyosunuz ? sanal sohbet ederken karsında kimin olduÄunu hiçbir zaman hayal dahi edemezsin .. belli ki sen de saf duygularla sadece sohbet maksatlı bulustun onla telefon numarası deÄiÅtirilebilir bir Åey ayrıca ona mesaj atmaman ve Åimdilik renk belli etmemen de en uygun olanı aranızda yas farkı var mı? bizi bu konuda bilgilendir de sana yardımcı olabilelim ailenle yasıyorsan onu korkutabilrsin ama Åimdilik sakin olman en uygunu ..yas farkı varsa aranızda böyleleri ki genelde sapkın ve aklı baÅka yerlerde olanlar küçük yaÅta biriyle basladıkları bir iliÅkiden kimsenin haberdar olmamasını ister eÄer bir daha görüÅmek üzere tehdit falan ederse seni bunu öne sürebilirsin.. Åimdilik onu onu kendinden uzak tut yeter mesaj atmak zorunda deÄilsin..
arkadaslar yazdiginizi teker teker okuyorum telden giriyorum tek tek cevaplamayi cok isterdim takiliyor nettim. msj yolayip duruyor arayip durduyor noldu yazmis en son.. ben cevap veremem ki.. olmaz.. etrafta goren olur diye zaten 5 dkk oturup arabada konusup bsyler uydurup giderim diye dusunmustum. ben onunla zaten hic gorusmuslugum olmadigi icin cevreli bir yerde gorustum.. bagirsam duyan olurdu.. neden kacmadim kacsam pesimden gelirdi goren olurdu..
kiro bir tipi var hemen gordugumde gitmek istedim. dislerinide hic fircalamayan bir tipi vardi.. diliyle beraber soktu agzimin icine okadar igrendim ki.. kussam kussabilirdim..
efendi biriyim cok kisi soyler bunu bna hanim hanimciksin diye.. yumsak biriyim cok kaybediyorm bu karakterimi bir degistiremedim cok nefret ediyorum su karakterimde kirmiyim dedim onu biraz konusup gidiyim ddm..
hakketmiyorum ki ben boyle ..
efendi gibi efendi erkek yok sanki.. ona buna sans ver boyle yaparak saygisiz insanlarsa dek geliyor insana. kimseye sans veresim yok. ailemle ilgilencm onlari mutlu edicem tek amacim bu oldu bugunden sonra..umudum yok bna iyisi gelmiyor..
hakkimda fazla bir bilgisi yok... soy ismimi soylemistim unutmustur insallah. ama facebookumda fln ekli dgl..yas farkimiz 4 yas var aramizda.. tehtit edemez sanirim.. oturdugum evi bilmiyor. ki gittigimiz park evime yakindi demistim onada..beni arastirmayida cesaret alamaz sanirim..tehtit falan.alirsam babama anlatmayi dusunuyorum..
kro bi tipi var demiÅsin nette tanıÅmıÅsın bide daha önce görmedinmi kro olduÄunu .. resim filan görmüÅsündür mutlaka
yasin kac ? merak ettim
önce birisiyle görüseceksen kalabalik bir cafede goruseceksin
senin belkide saf gordukleri icin belki yanlis anliyorlardir bilmiyorum
hosuna gitmeyen bir hareket olunca TEPKI VERECEKSIN
adam sana bir seyler yapiyor sen KIRMAKTAN KORKUYORUM DIYORSUN
inan bu sende buyuk bir sorun yaratir
ISTEMIYORUM HAYIR gibi kelimeler kurmayi ogrenmen lazim
diyorum ya kendine saygin varsa yeri gelince tepki vereceksin ki karsindaki
aptal yerine koymasin
ayrica! ciddiye almani istiyorum burdaki yazilanlari
biriyle ciddi ve cinsellige dayanamayan iliskiler istiyorsan
bir arabanin arkasina sakin oturma ve oyle bir teklif gelirse KIZIYORSUN VE BINMIYORSUN O ARABAYA
inan bana sen o arkaya oturdugun icin adam ileri gitti
ve o okuz senin nazlandigini dusundu
adam sen istemeden dilini agzina kadar koydu dusun bu TACIZDIR
sen istemeden sana sarilmasi bile tacizdir !
bu arada dunya yakisiklisi olsa allani seven nasil tepki gosterirdin cok merak edioyrum
bunu kendin halledebilirsin biliyorum mutlaka sarsılmıssındır sanalda sohbet ederken insan rahat hissediyo kendini ..Åimdilik bu konuyu babana açmasan iyi edersin.. ailenin tutumu ne olur kestiremiyorum ama en azından sana olan güvenlerini sarsmaman yerinde olur online bir chat sitesindeyse bütün muhabbetiniz hesabını kapatmayı deneyebilirsin.. nasıl bi sosyal hayatın var bilmiyorum ama ortam deÄiÅikliÄi de iyi gelicektir .. yollara düÅüp seni arıycak ya da bulabilecek kadar zeki birimi bilmiyorum ama tek bildiÄim onun seni çoktan yanlıŠanlamıŠolduÄu evlenelim kapan falan ...:S bunlar niyetini resmen belli etmiyor mu zaten ? ona ilgin mi var bilmiyorum ama anlaÅıldıÄı kadarıyla seni korkutuyo ..ona cevap vermek zorunda deÄilsin hatta hesabını kapatman ilgini alakanı kesmen yerinde olur... ayıp olur falan diye mi düÅünüyosun hala? sana korku salan biriyle bulusmus olman bile büyük bir talihsizlik zaten o daha fazla umutlanmadan kes bitir alakanı.. elini sallasan ellisi canım güven duymadıÄın biriyle bu kadar alaka yeter en yerinde olanı hesabını kapatıp bikaç gün kafanı dinlemen olucaktır...
parktaki bankta ben tavirimi koymustum diye dusundum olmaz istemiyorum diye bellirtim ona..oda anladi sandim. koltuga oturmakla ben bir neden icin oturmadim aklimda kotu seyler gecmedi hersey cok hizli gecti inanin.. hemen konusup 5 ddk fln gitmekle niyetliydim. ki o beni anlamamis yaklasip durdu. ben orda kendimle savisiyorum bankta tavirmi anladi sandim. hani istemedigimi soyledim bunu neden anlamadi. gidicem gidicem diyip tuturdum adam anlamiyor dinlemiyor uzerime cikti bsyler yapti ben orda kalkip duruyorm sesim falanda kesildi shoktan. gercekten kotu seylerde olabilirdi allah korudu.. bidaha kimseye iyi gozlen bakmicam artik. sildim bloke ettim. insallah karsimada cikmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?