- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi brunettella
-
İlk yorumumu yapmak bu konuya nasip oldu ama kayıtsız kalamadım gerçekten.
Gidicem gidicem dedim, neden anlamıyor diyorsunuz da; mesele gidicem diyip gitmekte. Gidicem dediÄiniz halde gitmeyip, birde üstüne arabaya geçerseniz adam da bu kız naza çekiyor diye düÅünür ki bu düÅünceyi yanlıŠçıkarıcak bir harekette bulunmamıÅsınız maalesef. İlk hatayı zaten netten tanıÅtıÄınız biriyle görüÅmekle yapmıÅsınız, o da yetmemiÅ diÄer hataları da beraberinde çaÄırmıÅsınız.
Bundan sonra bu konularda daha da temkinli davranırsınız, bu iyi bir ders olmuÅtur size artık.
gidicem nasil gidicem dusunesiye kadar yapisti cekemedim o shoku yasadim birden bire oldu pismanlikta oldu arabaya ndn bindim diye.. o an aklim durdu inanin cocuktan hoslanmamistim hani nsl desem bunu bna kendisi ddi yurudugumuzde.. " beni nasil buldun sordu: iyi dedim ( begenmedm yuzunede diyemedim) gercektenmi ddi ben seni cok begendim ama kendimi hic begenmiyorum dedi".. kendi halinden farkindaydi ki ben bunu nsl uzmeden guvencini kirmadan kurtulcam diye dusunuyordum.. bankta pat diye yapismaya kalkti istemiyorm ddm.. tmm ddi anlamis sandim cekindi sandm. kendine guvenmeyen bir erkek tiplerden sandim .. bu yuzden kirmak istemedim ki arabada devam etmeyi dusunuyormus halbuku boyle yapicagni beklemezdim benden fazla guveniyormus bu kendine.. optugu an zaten ben shok yasadim oyle bi yapisti cekilemedim.. sonra goguslerimi elledi ben iyice cekildim tlfna baktim babam arar ben gidim falan gelir buraya falan diye oyle kurtduldum.. arabada tokat atsam sinirlenirdi uzerime gelirdi. ztn arabaya binisim buyuk bir hata..
(BU ARADA HOSGELMISINIZ kk'ne)
ve
Herkese teker teker yorum yazamiyorum telefondan giriyorum.. k.bakmayin olurmu fikirleriniz icin hepinize ayri ayri tessekur ediyorum.. ne derseniz cok haklisiniz zaten.. sorun bendede var bir hata yapmisim biliyorum farkindayim..hata yaptim suan asla oyle bsy yapmam tanimadgm gormedigim gorusmem bir erkekle..
iyiki varsiniz gercekten.. kimseye siginamiyorum buraya siginiyorum.. bir arkadasimda diyordu temiz kizsin temiz kalplisin temiz niyetlisin, cogu kisi seni kolay zannediyor. bu kisiligimide degistirmem lazim..
ArkadaÅın..
Seni dudaÄından öptü..
Sarıldı..
KulaÄını yaladı..
Ama sen onu kırmak istemedin..
Ya sinirden bu kadar daÄınık cümleler kurdun ben seni yanlıŠanladım..
Ya da sen de gerçekten bir gariplik var..
'Arabada cola var' arabaya getirmek icin iyi bahaney mis: )) arkadaÅ, ne olur daha fazla masum rolune bürünmeye çalıÅma. .normal bi kadin kacardi..ayip olmasin, kırılmasin diye kendini elletip, yalatmazdi afedersin..yeter artik cocuk kandirir gibi masal anlatmandan fenalik geldi. .asla böyle bi yorum yapacagim aklima gelmezdi ama masum rolün delirtti beni..
yaa inanin o tokati suan olsam atardim.. o an hic dusunemedm sadece nsl gidebilirim diye dusunup durdum.. icimde o tokat cok kaldi.. bana bugun ne msjlar yoluyor..
kendine samsung galaxy s4 almisti. bende istiyordum ondan. onu sana verim falan msj geldi.. yuzsuz sey.. cvp vermem icin neler diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?