• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ihtiyacım var fikirlerinize

Kesinlikle ben dürüst davranmılısın ve durumunu açıkça konuşmalısın. Eninde sonunda zaten öğrenicek evlendikten sonra daha kötü olur.Belki senin durumunu kabul edicek fakat evlendikten sonra durumunu açıklarsan dürüsr olmadığın için daha kötü durumlar yaşabilirsin.

Ayrıca lütfen üzülme seni gerçekten seven ve isteyen insan seni bu şekilde de kabul eder.

off off yarın yine başım belada yine biriyle görüşücem başka kızları ilk tanışma heyecanı sarar ya bende tam tersi ya yine bağlanır seweersem ya beni bu şekilde istemezse nasıl anlatıcam hadi anlattım ya sonrası yine uçuurmlara sürüklenicem beni kendi yerinize koyun kızlar gerçekten nasıl acı çektiğimi anlayamazsınız görüşme sonrası normalde kız tarafı naz yaparya aksine ben ondan haber bekliyorum kimi ailesine anlatıyo kimi hiç bişey sölemeden ortadan kayboluyo tabi beni düşünen yok bu arada hatta bi seferinde birisi bana seni bu şekilde kabul eden biri çıkar demişti o an resmen beynimden vurulmuşa döndüm

Merhaba. bence en başta söylemeniz gereken bir durum oldugunu düşünüyorum. kesinlikle birisi kandırmaya hakkımız yok. ayrıca o kişi evlendikten sonra sizin bu rahatsızlıgınız doguştan oldugunu ögrenicek bu bence sizin icin daha kötü nedenlere yol acabilir. fikrimi beyan etmek istedim.

Öncelikle allah yardımcın olsun zor. Ama kesinlikle söylemelisin. Kendini karşı tarafın yerine koy öyle düşün. Tüm taliplerine söyle eğer reddederlerse kısmetim bekar kalmakmış dersin. O da allahtan yapacak bişiy yokki.

Yalnız şöyle de bişiy var. mesela benim çocuğum olmasaydı eşim benden ayrılmazdı. çocuk herşey demek de değil

beni yanlış anlama ltfn söylediklerim yüzünden. yakın bir arkadaşım vardı liseden taa o zamanlardan bize bel soğukluğu olup hiç çocuğu olamayacağını anlatmıştı çok yırtık sosyal bir kızdı okuyacağından emindik ama hepimizden önce görücü usulüyle birden evleniverdi çok şaşırdık hiç bir anlam veremedik. yıllar sora sohbet ederken iikide evlenmişim onunda çocuğu olmuyor benmde benm için daha kolay oldu çok memnunum dedi. gerçi bu işler kader kısmet meselesi fakat benmde çocuğum olmuyor her hangi bir sorunum olmadığı halde ama eşim fertil ilk zamanlar eşler bir birine yetebiliyor ama soradan insan kendi kendini yemeye başlıyor sorunlar muhahkak baş gösteriyor çocuk özlemi başlıyor. canm ya çocuğu olmayan birini bul yada evlenip evlat edin ha bunları ben bilmiyomuyum sanki diyosundur nacizane fikrim.

canım zor ve üzücü bir durum. ama herkes anne baba olmak zorunda değil ve belki çocuk fikri olmayan biri ile tanışırısın. tepki çekecek beki yazacaklarım. ama ben ve eşim çocuk fikrine oldukça uzağız bazen eve bir çocuğumuz olsun deyip heves ediyoruz. ama geçiyor. devir çok kötü diye düşünüyoruz. evlatlık bir çocuk alsak daha mutlu oluruz gibi geliyor. ama çocuk sahibi olmaktan korkuyoruz.köpeklerimiz var onlara öyle bir sevgi veriyoruz ki evlat gibiler. gece anımızda yatırıyoruz. sabah ilk onları gezdirip karınlarını doyuruyoruz. tatil gezi planlarımızı onlara göre yapıyoruz. hafta sonu başbaşa sinemaya restoranta değilde doğa yüzrüyüşüne köpeklerle yapılacak aktiviteleri yapıyoruz.belki o boşluğu dolduruyoruz belki de böyle mutluyuz.
belki eş adayı da çocuk istemiyordur. ama düşüncesiz bir ise düşünmediği halde duygusömürüsü olarak kullanmaya kalkabilir. kimsenin bu zaafı hassas konuyu alet etmesine izin verme. Allah böyle bir sorunu doğuştan vermiş olabilir. ama nasip değilse çocuk sahibi olsan bile Allah alabilir. korkarak yaklaşma o yüzden.
açıkça anlat. doğuştan şu sorunum var. bunu ileride sorun etmeyeceksen devam edelim diye.
kafanız da büyütüp kendinizi strese sokmayın.

insanlara bu kadar onemli bir konu hakkinda yalan soylemeniz cok kotu bir sey. mesela iktidarsiz bir erkek evlenmek istedigi bir kadina hci bir sorunum yok diye yalan soylese hos olur mu(ki boyle yapan bir suru erkek var, cok yanlis bir davranis ve bu evlilikler genellikle bosanmayla sonuclaniyor)???
en basindan herseyinizi anlatin ki size istemeye gelen kisiyle birbirinize duygudal olarak baglanmadan belli olsun hersey. eger ondan hoslanirsan ya da onu seversen ama sonradan anlatirsan ve de karsindaki erkek ayrilik karari alirsa daha cok uzulursun sonra...kimseyi kandirmayin bence

beni yanlış anlama ltfn söylediklerim yüzünden. yakın bir arkadaşım vardı liseden taa o zamanlardan bize bel soğukluğu olup hiç çocuğu olamayacağını anlatmıştı çok yırtık sosyal bir kızdı okuyacağından emindik ama hepimizden önce görücü usulüyle birden evleniverdi çok şaşırdık hiç bir anlam veremedik. yıllar sora sohbet ederken iikide evlenmişim onunda çocuğu olmuyor benmde benm için daha kolay oldu çok memnunum dedi. gerçi bu işler kader kısmet meselesi fakat benmde çocuğum olmuyor her hangi bir sorunum olmadığı halde ama eşim fertil ilk zamanlar eşler bir birine yetebiliyor ama soradan insan kendi kendini yemeye başlıyor sorunlar muhahkak baş gösteriyor çocuk özlemi başlıyor. canm ya çocuğu olmayan birini bul yada evlenip evlat edin ha bunları ben bilmiyomuyum sanki diyosundur nacizane fikrim.

bence onerin cok mantikli canim. ben de bunu onerecektim aslinda CADIARZU

ben de aynen katılıyorum.eğer vajen yapılıyosa söyleme bile.çünkü hakediyolar.herşey çocuk değil evlilikte.duygular ön planda olsun biraz da yaa..gerekirse evlatlık da alınır ille de çocuk deniyosa. sevap işlenmiş olur böylece hem.üzülme canım yaa

hak ediyorlar ne demek?arkadasın durumu üzücü.ama bu bir insanı kandırması gerektiğini meşru kılmaz.
bir gün seninde basına gelir deli gibi cocuk istersin ama eşinde ciddi bi hastalık vardır saklamıstır?ozaman ne yaparsın merak ediyorum.
kandırılmaktan daha kötü ne var?
her erkek evlat edinmek istemeyebilir.dünya görüşlerine saygı duymak gerekir,ama kandırılmaya ve kandır diye fikir verenlere asla........

Zor bir durum...Allah yardımcın olsun...
ama bence başına bir şey gelecekse doğruluktan gelsin....
böyle ciddi bir mesele olunca birde, söylememek olmaz...

hepinizin yorumu tek tek okudum sağolun eksik olmayın bende sizler gibi düşünüyorum zaten herkese böle yaklaştım zor oldu ttabi anlatması ama utana sıkıla anlattım bi şekilde sonucunuda görüyorsunuz burdayım size anlatıyorum derdimi sahi bu arada görüştüm damat olacak kişiyle

hepinizin yorumu tek tek okudum sağolun eksik olmayın bende sizler gibi düşünüyorum zaten herkese böle yaklaştım zor oldu ttabi anlatması ama utana sıkıla anlattım bi şekilde sonucunuda görüyorsunuz burdayım size anlatıyorum derdimi sahi bu arada görüştüm damat olacak kişiyle

hımm:) hayırlısı olsun.

nasıl geçti görüşme? elektirk aldın mıopuyorumnanaktan

bende meraklandımm:))nasıl geçti görüşme nasıl dürüst birine benziyormu merhametlii birisi mi bende bekarım merhametli bir insanla evlenmeyi nasip etsin allah herkese ,,canım bir konuyu anlamadım hiç mi vajen yok hadi çocuğun olmasın:(((kötü ama kader ne edicen ama vajenn hiç mi yok ameliyat olucak maddiyatın var mı?şimdi eş adayını bir kenara koyup seni düşünelim ne derece kurtarabilirizz,,canısııı

yazıları okudum genelde erkek arkadaşına eyvahedigeldismilesöyleme kısmına takılı kalmışlar:(((halbuki giden gidiyo önemli olan en azından sorununa ne derece ilerlebilirsin normal bir cinsel hayatın olur mu?tamam çocuk herkesin olmuyo bende bekarım belki benimde olmıcak kısırımda bilmiyorum denemedim daha benim asıl önem verdiğimmm SENSıNN giden gitsinn önemli olan kalan insandırr...vede öncelikle senin mutluluğundur canısımm,,seni çok çok iyi anlıyorumm,,dediğim gibi işin gidişine bakmak lazım sağlığın önemli canısı

Bunu evlenecek olduğun kişiden saklaman büyük haksızlık olur doğrusu ? çünkü eşin olucak kişi önce seni sen olduğun için svmeli zaten çocuğun olamayacağı için senden vazgeçiyorsa . Evlenince de boşanır.. Bşına gelecek doğruluktan gelsin bence. Allah kolaylık sabır versin sana inş karşına seni sen olduğun için seven insanlar çıkarır ..

eee peki ne oldu canim kanin isindimiki damat adayina ?

bencede solemelıın canım sonucu ne olursa olsun aynısı sana yapılsa hıc hosuna gıtmesdıı belkıdee

şöyle söyliyeyim. sanırım gerçek sevgi bu tarz sorunları görmez. hala korunuyorum 1 yıl 4 ay lık evliyim. çocuğum olurmu olmazmı bilmiyorum.kocamı çok seviyorum. düşünüyorum da çocuğumuz olmaz ise ondan ayrılamam. böyle bir şeyi en başından söylersen sunuç senin için olumsuz olur. ama söylemezsen de için içini yer. hakkında hayırlısı olsun canım.

kapıdan girer girmez kanım kaynadı içimden bi ses hemen olsun dedi oda kimseyi beğenmiyomuş hem ahlaki yönden hemde görsel olarak iyi birini arıyomuş görüştükten sonra aradığı kişi olduğumu sende istersen biraz birbirimizi tanıyalım dedi ailesinede anlatmış onlarda bir an önce gelip isteyelim diye sıkıştırıyo şu an o kadar doluyumki o kadar kafam karışıkki konuşmayı uzatsam ben bağlanıcam anlatması daha zor olcak şimdiden bile içim kıpır kıpır :kedi: şimdi anlatmya kalksam daha dün gördüğüm bi adama benim ilişki yolu kapalı artı çocuğumda olmayacak nasıl derim ya bilmiyorumkismile çıkmazdayım ne olur yardım edin yoksa deliriicemmafoldumben

Back
X