• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok İncindim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lusi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiiiiç takma kafana cnm.. Patavatsız ınsan o kadar çok ki.. Bende 27 yasındayım çok kucuk gösteriyorum.. Şimdi boyle yazınca guzel bi durum gibi gozukuyo ama herkes bunu söylemeye baslayınca bi yerde kızıyosun yani.. 2 gun once mesela kapı çaldı açtım.. Ürün tanıtan bi bayandı beni gorunce anneniz evdeyse gorusebilir miyim dedi.. Sen git velin gelsin der gibi :)

aynı ben vallahi bende 25 im:KK17:

Tamam kadın biraz değişik patavatsızda bizim kızda fazla alıngan değil mi yahu :KK70: yahu bunun için ağlanır mı ? Regli döneminde misinz bende öyle oluyorum ota b.ka ağlıyorum da :KK70::KK70:

Elbette ayip degil ama kucuk oldugum halde onsan cook buyukmus gibi gorunuyor olmak uzucu. Ve neden buyuk gorundugumu bilemiyorum malesefki
Olabilir kimi insan yaşından büyük gösterir,kimisi küçük gösterir.Bende mesela küçük gösteriyorum,evliyim dediğimde insanlar şaşırıyor bazen,yeni tanıştığım insanlar küçük yaşta mı evlendin diyorlar.Koskoca kadınım yani hoş olmuyor aslında.Küçük gösteriyorsun deselerdi de emin ol sinir olacaktın.İnsan olduğundan farklı gözüktüğü her duruma sinir olur.O yüzden hiç takma kafana,ben takmamaya çalışıyorum artık.İnsanlar çok patavatsız sürekli ay çok zayıfsın,ay çok şişmansın,çok yaşlı durdun,çok genç durdun vik vik konuşurlar gereksiz gereksiz hiç takma boşver.Bir kez annemin bir arkadaşı gelmiş oturmaya,yanında da patavatsız kardeşi vardı onu da getirmiş kadın.Bende iş çıkışı anneme uğrayım dedim.Kadın beni gördü ne dese begenirsin? Ayol bu ne böyle kupkurusun az kilo al,lise talebeleri gibi duruyorsun,kocanı elden kaçırma,erkekler daha dolgun kadınlardan hoşlanır dedi.Kendi de 90 kilo civarı,kendini tarif ediyor herhalde dolgun derken.Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.Bende dedim ben gayet fitim,halimden memnunum,obez olup sağlıksız olacağıma kocam elden kaçsın daha iyi dedim,söyledim lafımı,aldı ağzının payını.Sende sinirini bozan olursa,tatlı tatlı lafını sok.

canlı renkler daha genç gösterir. yorgun görünüyor olabilirsiniz. hem evde hem işte çalışıyorsanız yorgun bir haliniz varsa olabilir.
göz altlarınıza ten renginize uygun renkte bir kapatıcı kullabilirsiniz, hafif bir ten makyajı örneğin renkli nemlendiriciler ki bunların kendinden ışıltılı olanları var, kullanabilirsiniz.
nude renkli dediğimiz, ten rengi bir göz kalemiyle ya da beyaz bir göz kalemiyle gözlerinizin içini boyayabilirsiniz böylece gözleriniz daha parlak görünür, hatta gözlerinizin iç köşesine kırmızı renkli bir göz kalemiyle iç köşelerine nokta koyarsınız gözleriniz parlak ve dikkat çekici görünür.
kaşlarınızı kalınlaştırmanız size daha genç bir görünüm verir.
uzun saç bazen alaturka gösterebilir, bazen ama, böyle bir sorununuz var saçlarınızı daha modern bir tarzda kestirebilir, hafif bir ışıltı ekleyebilirsiniz.
allık doğru kullanıldığı sürece sağlıklı gösteren bir makyaj malzemesidir.
çok ürün kullanmadan ve cildinizi yormadan doğru bir makyajla hem güzel, hem de bakımlı görünürsünüz.
ama daha önemlisi sizin ruhunuzun genç ve dinamik olmasıdır. pozitif olun. bazıları olduğundan daha büyük, bazıları daha küçük gösterir.
önemli olan sizin eşinizle birbirinizi ve kendiniz sevmeniz.

Benim esim 33 ben 22 yim sulale bilmez aramizdaki yas farkini mesela disardanda mumkun degil tahmin edilemez
Ben de bunu turbanli ve agir basliligima baglihorum buyuk gostermemi esimde kucuk gosteriyor ortada bulusuyoruz

Kadın tam bir dangalak. Onu takma.

Ama sen kendini büyük hissediyorsan, fazla kilon varsa kilo ver. Bir de kot tişört gibi genç işi şeyler giy. Kadınsı giyinme. Makyajı da hafif yaptın mı tamamdır.

Öff hemen yine dier kadina saldiri baslamis
Vay efendim terbiyesizmis de patavatsizmis da mis mis yani..
Olabilir o an icinden gecmistir soylemistir.

Terbiyeyle ne alakasi var?

Kadının dediğini takmayın ama cidden sizde öyle hissediyorsaniz giyim saç makyaj degisikligi yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz..
Takılmayın böyle seylere birde ağlamışsınız ne gerek var gülün geçin

Öff hemen yine dier kadina saldiri baslamis
Vay efendim terbiyesizmis de patavatsizmis da mis mis yani..
Olabilir o an icinden gecmistir soylemistir.

Terbiyeyle ne alakasi var?
Birini üzmek bu kadar kolay mı?
Çocuk gibi "sen şişmansın, sen cirkinsin" diyelim o zaman birbirimize.

Insanlari secemeyecegi özellikleri yüzünden kırmaya hakkımız yok.
Insan, dış görüntüsünden daha fazlasidir ayrıca.

Birini üzmek bu kadar kolay mı?
Çocuk gibi "sen şişmansın, sen cirkinsin" diyelim o zaman birbirimize.

Insanlari secemeyecegi özellikleri yüzünden kırmaya hakkımız yok.
Insan, dış görüntüsünden daha fazlasidir ayrıca.
Ne bilsin konu sahibinin bu kadar uzulecegini?
Dusunememis soylemis iste.
Belkide hic kotu niyetli degildi.
Hemende terbiyesiz patavatsiz oldu.
Bilse bu kadar uzulecegini soylemezdi bence.

Canim sen ofise tabi resmi giyiniyorsundur gömlek falan ... Eh esinde günlük kiyafetlerle gördüyse... Ola bilir yani fazla kafana takmana gerek yok :))

Ne bilsin konu sahibinin bu kadar uzulecegini?
Dusunememis soylemis iste.
Belkide hic kotu niyetli degildi.
Hemende terbiyesiz patavatsiz oldu.
Bilse bu kadar uzulecegini soylemezdi bence.
İşte bu yüzden laflarimiza dikkat etmeliyiz. Konu sahibinin uzuldugu gibi üzülebilir insanlar.

"Düşünememiş" ne demek. İnsanımiz düşünemiyor işte

Benim eşim de benden büyük ama sakalları olmadığı için benden küçük göründüğünü söylüyorlar genelde. Hatta üniversitede sevgiliyken bir arkadaşım kardeşin mi demişti :KK48: Ben hiç takmıyorum ben de 89 luyum hiç moralini bozma bazıları öyle patavatsız olabiliyor :) Eşimin sakalları çıkmıyorsa sorun bende değil olması gereken yaş görüntüsündeyim. Eşimi görmeyenler hiç büyük duruyorsun demiyor deseler de umrumda değil zaten :)

Sen kendini asla kotu hissetme. O gereksiz ve acimasiz cumleleri kuran kisi kendini cok kotu hissetmeli cunku gercekten cok kotu biri. Aslada esinden on yas buyuk durdugunu dusunmuyorum. En fazla yasit duruyorsunuzdur cunku uc yas zaten hemen hemen ayni gosterir. Kendinizi bos insanlarin bos laflariyla bos yere uzmeyin o kadar. :KK51:

Hadsiz... böyle bir yaklaşımın adına halsizlik denir.üzüldüğünü belli etme hatta gül geç bence böyle kendini bilmez adamların sözünü ciddiye bile alma kendi karekterini ortaya koymuş...

Lüzumsuzuk etmis bence..aman ne kafaya takiyosun ki disardan görünüsünüzün ne önemi var siz mutlu olduktan sonra ?

Back
X