Cok istediğim halde evlenemiyorum

Teşekkürler güzel mesajınız için. Ben de sizi sevdim . Öyle ciddiye almıyorum artık zatn. Evet Çok şükür sağlıklıyız gerisi bir şekilde haloluyor. Rabbim geçer dert versin. Herkesin kalbine göre versin. Eş, iş, arkadaş hep hayırlı kişileri çıkartsın Rabbim karşımıza. Hayat kısa çok dert etmemeli her iş olacağına varıyor. Sevgiler çok teşekkürler

Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Hayatin anlami evlilik degik, mutlu olmak icin de evlenmeye gerek yok. Su sayfalarda evlenip de mutsuz binlerce kadin var, ki bunlarin milyonlarcasi disarida. Hayatinizin tadini cikarin derim

Astroloji bilim fakan degil tamamen hurafe. Yildizlar sizin hicbir seyinizle ilgilenmiyor. Ha Turkiyede bu isler cok tutuyor cunku halkimiz cok cahil. Kapilarinda siraya dizilip milyonlar vermeye bayiliyorlar. Bu ulkede ufurukcunun ve astrologun sirasi bitmez. En son Cem Yilmaz Ersan Kuneri dizisinde anlatiyordu Faqbadi diye bolumde. Faqbadilerden uzak durun

Yorum yapmayacaktım ama tutamadım kendimi. Kardeşim her şey para mıdır? Yiyip içip gezmek mıdır? Öyle ise zengin insanlar neden evleniyor? Hayatta yaşamanın bir gayesi var. Hayvanlar alemi bile çift iken yuvam olsun,çocuğum olsun diyen bir hanıma bu şekilde nasıl yazarsınız? Sizin eşiniz sorumsuz ise bu onun sorunu. O zaman o kişi ile neden evlisiniz? Evlendik de ne oldu??? Cahilce bir yorum. Ben de evlendim ayrıldım. Ama hiçbir zaman evlendik de ne oldu demedim. İmtihanım dedim. İyi niyetimden imtihan olacak isem baş üstüne dedim.
Konu sahibi Rabbim size hayırlı eş nasip etsin. İnşaallah mutlu olursunuz. Böyle saçma yorumları dikkate almayın.

Her şeyden önce kendinizi sevin. Öyle biriyle evlenirsiniz evlendiğinize pişman eder, keşke bekar kalsaydım dersiniz. O yüzden her şeyin hayırlısı ve hayırlı zamanda olması çok önemli.
Ben 26 yaşında evlendim,10 ay zor katlandım çocuk da yoktu bıraktım adamı. Psikolojik destek aldım depresyona girdim. Haplarla unutmaya çalıştım atlatmaya çalıştım o süreci.
6 sene sonra tekrar evlendim ve mutluluğuma diyecek yok çok şükür.
Evleneceğiniz adamı iyi seçin geç olsun temiz olsun, çok isterdim ilk evlendiğim kişinin şimdiki eşim olmasını,önceki hatayı hiç yapmamış olmayı. Ama yaşanması gereken şeyler var ve yaşanmadan bir sonraki levele geçilmiyor demek ki.
Sizin de zor bulmanızın sebebi en iyisi olacağındandır belki de.Sadece evlenmeye odaklanmayın , önemli olan sevdiğiniz güvendiğiniz sizi üzmeyecek biriyle evlenmek. Sakın aceleyle oh birini buldum yapıştırayım nikahı demeyin. İnanın geri dönüş çok acılı ve sancılı. Her gününüzün kıymetini bilin.

Ben bu tarz konulara hep benzer yorum yapıyorum.
Belli bir yaşa gelmiş her insanın evlilik istemesi normal geliyor bana. Yalnızlık Allah'a mahsus. İnsan mutluluğunu paylaşacak, üzüntüsünü anlatacak bir hayat arkadaşı arar. Sevmek , sevilmek, sevişmek, anne olmak ister.
Burada evliliği bitmiş veya sorunlu olan pek çok kişi "Aman boşver , hayatını yaşa" diye yorumlar yapabilir. Ancak doğru insan bulunursa, evlilik güzel bir şeydir.
İnşallah konu sahibi veya onun gibi evlenmek isteyen kişilerin karşısına hayırlı kısmetler çıkar.
Ama lütfen evlenirken iyi tanıyın birini. İyi düşünün. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Hep hayırlısını dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…