Teşekkürler güzel mesajınız için. Ben de sizi sevdimAyyy ben sizi çok sevdim... Duygularıma tercüman olmuşsunuz... O sizi demorize etmeye çalışan insanları duymayın ciddiye almayın sahip olduğumuz herşey Allahtan... Bunun bilincinde değiller büyük ihtimalle... Biz çabalarız olmuyorsa mutlaka takdir edilen başka bi hayır vardır emin olun... Dünyayı çok da ciddiye almamak lazım herşey geçici... Biçok evli arkadaşım eşinden dert yanıyo çocuğu olan çocuğundan yani muhteşem bi hayat yok... Önemli olan belki de sahip olduklarımızla mutlu olmayı öğrenmekte belkide...Sevgiler
sosyalleş, ortamlara katıl vs. gibi şeyler tavsiye ediliyor ya bu tür konularda, onu kastediyor sanırım konu sahibi..Evlilik için elinden gelen ne yapılabilir ki buna takildim ben.
Merhaba, isterseniz uygun fiyata danışmanlık verebilirim.Hayır almadım tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
Vauv ne danışmanlığı veriyorsunuz uygun fiyata?Merhaba, isterseniz uygun fiyata danışmanlık verebilirim.
astrolojiVauv ne danışmanlığı veriyorsunuz uygun fiyata?
Uygun fiyata vermeyin bence normal fiyattan verin piyasayı kızıştırmayın.astroloji
Hayatin anlami evlilik degik, mutlu olmak icin de evlenmeye gerek yok. Su sayfalarda evlenip de mutsuz binlerce kadin var, ki bunlarin milyonlarcasi disarida. Hayatinizin tadini cikarin derimArkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
Yorum yapmayacaktım ama tutamadım kendimi. Kardeşim her şey para mıdır? Yiyip içip gezmek mıdır? Öyle ise zengin insanlar neden evleniyor? Hayatta yaşamanın bir gayesi var. Hayvanlar alemi bile çift iken yuvam olsun,çocuğum olsun diyen bir hanıma bu şekilde nasıl yazarsınız? Sizin eşiniz sorumsuz ise bu onun sorunu. O zaman o kişi ile neden evlisiniz? Evlendik de ne oldu??? Cahilce bir yorum. Ben de evlendim ayrıldım. Ama hiçbir zaman evlendik de ne oldu demedim. İmtihanım dedim. İyi niyetimden imtihan olacak isem baş üstüne dedim.bence paran varsa gez toz hayatını yaşa. bekarlık sultalıktır. evlenip koca dırdırımı dinyecen canım helede çalışmıyorsa biz evlendik ne oldu. biz çalıyoruz o yiyor. rabbim sana inş hayırlı kaderler nasip eder. çooooook mutlu ol. aeo kib
Evlenmeye neden mecburmus gibi hissediyorsun ki?Arkadaşlar yaşım 37. Evlilik için elimden ne gelirse yaptım ama evlenemiyorum. Benim durumumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?