- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
Yorum yokKocama p.ç dememin bu konuyla alakası ne yav? Çok acıklı bir durum gerçekten.
Boşanma seçeneği var hanımefendi. Konu sahibi evleneyim mi diye sormuyor evlenmek istiyorum diyorbence paran varsa gez toz hayatını yaşa. bekarlık sultalıktır. evlenip koca dırdırımı dinyecen canım helede çalışmıyorsa biz evlendik ne oldu. biz çalıyoruz o yiyor. rabbim sana inş hayırlı kaderler nasip eder. çooooook mutlu ol. aeo kib
aaa pardon baska yere yazacaktım 37. yaşındaymış kısmetim açılmıyor evleneyim mi diye soruyordu ona yazdım kusura bakmayınnnnBoşanma seçeneği var hanımefendi. Konu sahibi evleneyim mi diye sormuyor evlenmek istiyorum diyor
Konu sahibi 37 yaşında işi gücü var geç olmadan evlenmek ve evlat istiyor. Haklı da. Yaşı 20 25 olsa aceleniz ne hayatınızı yaşayın derdim ben de ona.aaa pardon baska yere yazacaktım 37. yaşındaymış kısmetim açılmıyor evleneyim mi diye soruyordu ona yazdım kusura bakmayınnnn
Sizin de allah yardımcınız olsun. Herkesin bir sınavı var. Güzel günler gelecek diye inanınçok pardon ..................................
Hay ağzın bal yesin bu işin kriteri formülü yok tamamen nasip işi dilerim isteyen herkes gönlünce birileriyle evlenip çok mutlu huzurlu olur yapacağım tek şey duakeşke evlenmenin kriteri olsa da ya da formülü olsa da söylesek ama yok arkadaşlar...şöyle olursa evlenirsiniz diyeceğimiz bir parametre yok maalesef...bana kalırsa etrafta psikolojik sorunu olmayan normal bir insan evladı bulmak çok zor
ben seni çok iyi anlıyorum.bende yıllarca hem evlilikden korktum hemde çok evlenmek istedim.birçok şey nasip bazende bizim elimizde..çevre çok önemli..benim çevrem evli olmadığım için bana özürlü ,2. sınıf muamelesi yaptı.sanki kendileri çok mutlu..çoğu mutsuzlukdan geberiyor,eminim yerimde olmak istiyorlar.neyse,bence nacizane,tanış yine sen..korkma.evlenmek kadar boşanmakda normal..sırf birileri yorum yapmasın diye hayatını yaşamakdan çekinme.hayat senin arkadaşım.istediğin gibi yaşaŞundan iki sene öncesine kadar ben vardım isteyen ama olmayan . Olmadı bir türlü....Sevgilim oluyor o aşamaya gelemeden bitiyor .Ya da direk evlilik için tanıştırılıyorum illa ama illa beni rahatsız eden bir şey oluyor ilk görüşmede ve ikinciye görüşmüyorum bile .En son 2 sene önce bir fotoğraf gösterdiler tanışır mısın diye yemin ederim hiç beğenmedim sırf pişman olur muyum ki diye tanışırım dedim. Adama telefonumu verdiler aramadı ya.Hayır şimdi herkes beni beğenir iddasında değilim ama fiziksel olarak ona çok çok fazlayım yani göz var nizam var. Çok yakışıklı birini gösterdiklerinde de aman ben bununla uğrasamam deyip redettiğim olmuştur tanışmayı, kendinin farkında olan bir insan olarak söylüyorum bu cümleleri , onun beni beğenmeme aramam lüxü yoktu. Neyse böyle sayısız tanışma hikayelerim, flörtlerim ve sevgililerim oldu. Çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da geçirdim. Çünkü inanılmaz bir anne olma isteği vardı içimde, yolda hamile kadın görsem göz yaşlarımı tutamıyordum. Şu pandemi ile birlikte çok fazla öze döndüm gerçek duygularıma izin verdim bu arada canımdan çok sevdiğim bir yeğenim oldu. Ömrünü ver deseler veririm ama katlanma sürem max 2 saat. Sonrasında başım beynim zonkluyor tahammülüm kalmıyor. Şu an çocuk sahibi olmak istemiyorum .Zaten yaşım kırk sağlıklı bir çocuk doğurmak mesele , hadi diyelim ki oldu bakacak enerjim yok, kaldı ki onun en güzel yıllarında belki de yanında olamayacağım, bunu da bencilce buluyorum Hem durumu ,kaderimi kabullendim hem de cidden öyle bir enerjim, isteğim yok, kalmadı Bir kaç ay önce yine biri ile tanıştırmak istediler hayır dedim. Kim diye bile sormadım. Aslında kabullenmek ,hislerimi yaşadıklarımla dengelemek bana inanılmaz huzur verdi. Kendi kendimi yiyip bitiriyormuşum. Artık çok istediği halde evlenemeyen biri değil, evlenmeyi istemeyen biriyim.
Ailemle yaşadım tek yaşadım eşimle yaşadım, en keyifli olanlar ailem ve eşimle yaşadığım zamanlar. Tek başıma iken yemek yap ye falan bile sıkıcıydı. Bekarlığın tadını çıkar diyen evliler bence boşanmalı. Sürekli iş temizlik yemekle ugrasıyor kendilerine zaman ayıramıyorlarsa problem eşlerinde. İş arkadaşım işe gelirken pert oluyor, evde yemek temizlik yapmayınca kocası ne işe yarıyorsun ki diyormuş. Bekarlık sultanlık evlenmeyin diyor herkese. Şimdi onun evliliği ile berikinin evliliği bir mi gerçekten?Zaten iki kişilik bir yaşam icin evlenmiyor muyuz?Tabi ki bir cok şey iki kişilik olacak.
Ayyy ben sizi çok sevdim... Duygularıma tercüman olmuşsunuz... O sizi demorize etmeye çalışan insanları duymayın ciddiye almayın sahip olduğumuz herşey Allahtan... Bunun bilincinde değiller büyük ihtimalle... Biz çabalarız olmuyorsa mutlaka takdir edilen başka bi hayır vardır emin olun... Dünyayı çok da ciddiye almamak lazım herşey geçici... Biçok evli arkadaşım eşinden dert yanıyo çocuğu olan çocuğundan yani muhteşem bi hayat yok... Önemli olan belki de sahip olduklarımızla mutlu olmayı öğrenmekte belkide...Sevgiler38 yaşındayım. Bekarım. Yani insan bazen bu şekilde düşünüyor. Ama hayırlı olacaksa Rabbim nasip etsin diyorum. Beni aşağı çekecek insanlarla konuşmuyorum. İşte hala evlenemedin mi diye dalga geçen gülen arkadaşlardan kurtuldum. Akışta kalıyorum. Rabbim isterse nasip olur. İstemezse de yapcak bir şey yok. Nasıl evlenirim sorusu için yanlış insanım. Ama bu tarz duygulardan nasıl kurtuluyorum onu söylemek istedim. İnşallah gönlünüzce biri çıkar karşınıza. Arkadaşım 45 de evlendi 46 da sapasağlam kız bebeği var . Başka bir arkadaşım 29 da evlendi erken menopoz çocuk olmadı. Yani hepsi nasip. Ama maalesef toplumumuz özellikle bazı hem cinslerimiz bile bizi aşağıya çekiyor. Bu yüzden negatif yüklenebiliyoruz. O tarz insanların kendi sorunları olduğuna inanıyorum. Biraz da sanırım bu duyguya kapılmamak lazım. Hayat bir gün o da bugün. Her anın kıymetini bilmeliyiz. Bu tarz duygularla geçirirsek o zaman da hayatı kaçırırız. Ama işte benim de bu moda düştüğüm oluyor. Ay ne çok yazmışım .
Kelimesi kelimesine beni yazmışsınŞundan iki sene öncesine kadar ben vardım isteyen ama olmayan . Olmadı bir türlü....Sevgilim oluyor o aşamaya gelemeden bitiyor .Ya da direk evlilik için tanıştırılıyorum illa ama illa beni rahatsız eden bir şey oluyor ilk görüşmede ve ikinciye görüşmüyorum bile .En son 2 sene önce bir fotoğraf gösterdiler tanışır mısın diye yemin ederim hiç beğenmedim sırf pişman olur muyum ki diye tanışırım dedim. Adama telefonumu verdiler aramadı ya.Hayır şimdi herkes beni beğenir iddasında değilim ama fiziksel olarak ona çok çok fazlayım yani göz var nizam var. Çok yakışıklı birini gösterdiklerinde de aman ben bununla uğrasamam deyip redettiğim olmuştur tanışmayı, kendinin farkında olan bir insan olarak söylüyorum bu cümleleri , onun beni beğenmeme aramam lüxü yoktu. Neyse böyle sayısız tanışma hikayelerim, flörtlerim ve sevgililerim oldu. Çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da geçirdim. Çünkü inanılmaz bir anne olma isteği vardı içimde, yolda hamile kadın görsem göz yaşlarımı tutamıyordum. Şu pandemi ile birlikte çok fazla öze döndüm gerçek duygularıma izin verdim bu arada canımdan çok sevdiğim bir yeğenim oldu. Ömrünü ver deseler veririm ama katlanma sürem max 2 saat. Sonrasında başım beynim zonkluyor tahammülüm kalmıyor. Şu an çocuk sahibi olmak istemiyorum .Zaten yaşım kırk sağlıklı bir çocuk doğurmak mesele , hadi diyelim ki oldu bakacak enerjim yok, kaldı ki onun en güzel yıllarında belki de yanında olamayacağım, bunu da bencilce buluyorum Hem durumu ,kaderimi kabullendim hem de cidden öyle bir enerjim, isteğim yok, kalmadı Bir kaç ay önce yine biri ile tanıştırmak istediler hayır dedim. Kim diye bile sormadım. Aslında kabullenmek ,hislerimi yaşadıklarımla dengelemek bana inanılmaz huzur verdi. Kendi kendimi yiyip bitiriyormuşum. Artık çok istediği halde evlenemeyen biri değil, evlenmeyi istemeyen biriyim.
Daşlanacan yavrımmm nabıyon sen37 yaşına gelmiş bekarlığın keyfini zaten yeterince çıkarmıştır.konu sahibi de eş ister anne olmak ister haklı olarakk.siz evlenmeyinn gerek görmüyorsanız
Tmm da madem bu kadar mutsuzsunuz boşanın diyoruz duymamazlıktan geliyorlar.Daşlanacan yavrımmm nabıyon senkarşıt düşüncelere karşı bir güruh var burda, kendileri evli mutlu çocuklu olsa dahi bir başkası bunu arzulayamaz onların nazarinda
Konu da 1aylikmis ha,valla alevlendiriyorlar ortalığı durduk yereTmm da madem bu kadar mutsuzsunuz boşanın diyoruz duymamazlıktan geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?