Cok istediğim halde evlenemiyorum

Boşanma seçeneği var hanımefendi. Konu sahibi evleneyim mi diye sormuyor evlenmek istiyorum diyor

Boşanma seçeneği var hanımefendi. Konu sahibi evleneyim mi diye sormuyor evlenmek istiyorum diyor
aaa pardon baska yere yazacaktım 37. yaşındaymış kısmetim açılmıyor evleneyim mi diye soruyordu ona yazdım kusura bakmayınnnn

aaa pardon baska yere yazacaktım 37. yaşındaymış kısmetim açılmıyor evleneyim mi diye soruyordu ona yazdım kusura bakmayınnnn
Konu sahibi 37 yaşında işi gücü var geç olmadan evlenmek ve evlat istiyor. Haklı da. Yaşı 20 25 olsa aceleniz ne hayatınızı yaşayın derdim ben de ona.

çok pardon ..................................

Cok istediğim halde evlenemiyorum​

başlıkta bu yazıyordu bende öyle anladım kusura bakmatın lütfen​

Hay ağzın bal yesin bu işin kriteri formülü yok tamamen nasip işi dilerim isteyen herkes gönlünce birileriyle evlenip çok mutlu huzurlu olur yapacağım tek şey dua

Kafana takmamaya calis, olmuyorsa hayır vardir. Evlilik yasam icin temel sartlardan degil aslinda. Evlenirsin adam kotu cikar,aldatir, yalniz birakir. Mutsuz eder kisaca seni. Ne olursa olsun evleneyim diye dusunme yani, senin icin iyi olani iste. Ayrica cok isteyip uzerine dusunce, olmuyor. Yani bazen hayat itiyor senden istedigini. Her yasta evlenebilirsin, 42 yasinda arkadasim tedavisiz, cok sagli bir kiz dogurdu. Umutsuz olma, evlilige cok odaklanma, kafani dagit, en kisa surede istegin olur umarim.

ben seni çok iyi anlıyorum.bende yıllarca hem evlilikden korktum hemde çok evlenmek istedim.birçok şey nasip bazende bizim elimizde..çevre çok önemli..benim çevrem evli olmadığım için bana özürlü ,2. sınıf muamelesi yaptı.sanki kendileri çok mutlu..çoğu mutsuzlukdan geberiyor,eminim yerimde olmak istiyorlar.neyse,bence nacizane,tanış yine sen..korkma.evlenmek kadar boşanmakda normal..sırf birileri yorum yapmasın diye hayatını yaşamakdan çekinme.hayat senin arkadaşım.istediğin gibi yaşa

38 yaşındayım. Bekarım. Yani insan bazen bu şekilde düşünüyor. Ama hayırlı olacaksa Rabbim nasip etsin diyorum. Beni aşağı çekecek insanlarla konuşmuyorum. İşte hala evlenemedin mi diye dalga geçen gülen arkadaşlardan kurtuldum. Akışta kalıyorum. Rabbim isterse nasip olur. İstemezse de yapcak bir şey yok. Nasıl evlenirim sorusu için yanlış insanım. Ama bu tarz duygulardan nasıl kurtuluyorum onu söylemek istedim. İnşallah gönlünüzce biri çıkar karşınıza. Arkadaşım 45 de evlendi 46 da sapasağlam kız bebeği var. Başka bir arkadaşım 29 da evlendi erken menopoz çocuk olmadı. Yani hepsi nasip. Ama maalesef toplumumuz özellikle bazı hem cinslerimiz bile bizi aşağıya çekiyor. Bu yüzden negatif yüklenebiliyoruz. O tarz insanların kendi sorunları olduğuna inanıyorum. Biraz da sanırım bu duyguya kapılmamak lazım. Hayat bir gün o da bugün. Her anın kıymetini bilmeliyiz. Bu tarz duygularla geçirirsek o zaman da hayatı kaçırırız. Ama işte benim de bu moda düştüğüm oluyor. Ay ne çok yazmışım.

Zaten iki kişilik bir yaşam icin evlenmiyor muyuz? Tabi ki bir cok şey iki kişilik olacak.
Ailemle yaşadım tek yaşadım eşimle yaşadım, en keyifli olanlar ailem ve eşimle yaşadığım zamanlar. Tek başıma iken yemek yap ye falan bile sıkıcıydı. Bekarlığın tadını çıkar diyen evliler bence boşanmalı. Sürekli iş temizlik yemekle ugrasıyor kendilerine zaman ayıramıyorlarsa problem eşlerinde. İş arkadaşım işe gelirken pert oluyor, evde yemek temizlik yapmayınca kocası ne işe yarıyorsun ki diyormuş. Bekarlık sultanlık evlenmeyin diyor herkese. Şimdi onun evliliği ile berikinin evliliği bir mi gerçekten?

Ayyy ben sizi çok sevdim... Duygularıma tercüman olmuşsunuz... O sizi demorize etmeye çalışan insanları duymayın ciddiye almayın sahip olduğumuz herşey Allahtan... Bunun bilincinde değiller büyük ihtimalle... Biz çabalarız olmuyorsa mutlaka takdir edilen başka bi hayır vardır emin olun... Dünyayı çok da ciddiye almamak lazım herşey geçici... Biçok evli arkadaşım eşinden dert yanıyo çocuğu olan çocuğundan yani muhteşem bi hayat yok... Önemli olan belki de sahip olduklarımızla mutlu olmayı öğrenmekte belkide...Sevgiler

Kelimesi kelimesine beni yazmışsın

37 yaşına gelmiş bekarlığın keyfini zaten yeterince çıkarmıştır.konu sahibi de eş ister anne olmak ister haklı olarakk.siz evlenmeyinn gerek görmüyorsanız
Daşlanacan yavrımmm nabıyon sen karşıt düşüncelere karşı bir güruh var burda, kendileri evli mutlu çocuklu olsa dahi bir başkası bunu arzulayamaz onların nazarinda

Daşlanacan yavrımmm nabıyon sen karşıt düşüncelere karşı bir güruh var burda, kendileri evli mutlu çocuklu olsa dahi bir başkası bunu arzulayamaz onların nazarinda
Tmm da madem bu kadar mutsuzsunuz boşanın diyoruz duymamazlıktan geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…